Herhangi bir hizmet eklenmemiş

1984 ankara üniverisitesi tıp fakültesinden enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji uzmanı olarak mecburi hizmetimi kastamonu devlet hastanesinde yaptım.
1995 de doçent, 2004 de profesör olarak Gaziantep ve Harran üniversitelerinde çalıştım. Ayrıca Kanada-Toronto, Avustralya-Sydney ve Romanya-Cluj da üniveritelerde alanım ile ilgili çalışmalarda bulundum.
Kronik viral hepatitler, zoonotik enfeksiyonlar, hastane enfeksiyonları, kene ile bulaşan hastalıklar ve erişkin korunması ilgi alanlarımdır. Halen AİBU tıp Fakultesinde ogretim uyesi olarak çalışmaktayım.

Konum: İzzet Baysal Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Diğer

yaklaşık iki buçuk ay önce kardeşimi kene ısırdı ve zehirlendi. Fatma Hocamızın yardımları sayesinde kardeşimin İbni Sina Hastanesine sevki sağlandı ve tedavisi yapıldı. Çok zorlu ve uzun bir tedavi sürecinden sonra şuan kardeşim hayatta ve durumu çok ama çok iyi daha da yavaş yavaş iyi olacak inşallah. Size Çok Minnettarım. Her şey için çok teşekkür ederim.

SİZİN GİBİ DOKTOR TÜRKİYE'DE AZ BULUNUR. GERÇEKTEN YÜREĞİNİZ İNSAN SEVGİSİYLE DOLU BİR BİLİM İNSANISINIZ.

harran üniversitesinden eski hocamız çok değerli bi insan olup kendisine başarılar dilerim