d.....
Ege üniversitesine diş temizliği için gittiğimde gelir gelmez merhaba bile demeden maske tak, ağzında maske yokken konuşma dedi. İletişim konusunda hiç memnun kalmadım.
Esas amacım leke tedavisiydi ancak dişlerim daha çok zarar görür diye lekeleri yok etmedi, farklı bir öneri de sunmadı. Tamam belki daha çok zarar görebilir ama bana göre zaten zarar göreceği kadar görmüş haldeler. Rahatça gülemiyorum ve buna " diş fırçalamak" dışında bir çözüm sunulmalı.
Kısacası tedavisinden, özellikle de tavırlarından hiç memnun kalmadım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Fatma Şule Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Şule Sönmez, Periodontoloji.
Fatma Şule Sönmez adresi nerede?Fatma Şule Sönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Şule Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Şule Sönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Şule Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Şule Sönmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Şule Sönmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Şule Sönmez hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Fatma Şule Sönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.