Atakent MahallesiTurgut Özal Bulvarı No : 46 / 1, Küçükçekmece
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi
Alt Ekstremitelerde Venografi
Varis Tedavisi
Vasküler Cerrahi
Venöz Yetmezlik Tedavisi
y.....
Doktorumdan çok memnun kaldım. Varis şikayetim var diye gittim jinekolojide bakınca rahmin sol tarafında varis ve çatlaklar olduğu söylenildi. Anjiyo işlemi yapıldı. Kendisi harika bir doktor.
b....)
Biz gerçekten çok memnun kadık. Kendimizi şanslı hissediyoruz. Gerçekten çok değerli bir insan olduğunu düşünüyoruz. Bize çok yardımcı oldu. Eşimin rahminde varis vardı ufak anjiyo işlemimizi gerçekleştirdi. Aldığımız hizmetten memnun kaldık.
m....)
Annem diyaliz hastası kolunda damar tıkanıklığı vardı. Daha önce anjiyo olmuştu ama açılmadı. Sonrasında tavsiye üzerine Tuğba Hanım'a ulaştık. Anjiyo yapıldı ve damar açıldı. Şu an kolunda herhangi bir problem yok. Tuğba Hanım hastasıyla çok kibar konuşuyor. Bizi sürekli bilgilendirdi. Hem hastanede hem de hastaneden çıktıktan sonrada çok ilgilendi. Hasta takibi çok başarılı. Çok memnun kaldık.
Kol damarımda tıkanma vardı. Anjiyo yapıldı ve damar açıldı. Süreçte hiçbir sorun yaşamadım. Çok rahat bir iyileşme dönemim oldu. Tuğba Hanım'ın hem hastaya yaklaşımından hemde ilgisinden memnun kaldık. Bizleri genel olarak bilgilendirdi.
Dolaşım sorunlarından dolayı dizlerimden kaynaklı şikayetle tavsiye üzerine ulaştım Tuğba Hanım'a. İlerlemiş bir varis şikayetimde vardı. Öncelikle muhteşem bir doktor. Bu kadar güler yüzlü ve ilgili bir doktorla karşılaşmamıştım. 2 dizimden ameliyat oldum. Sorunsuz geçti. Ayrıca iğne tedavisiyle kılcal damarlardaki kötü görüntüden kurtuldum. Tuğba Hanım'ın insani ilişkileri çok iyi. Hasta psikolojisinden çok güzel anlıyor ve hastaya o şekilde yaklaşıyor. Ben tüm süreçten çok memnun kaldım.
r...
Tuğba hanıma damar tıkanıklığı rahatsızlığım için başvurdum. Yapılan tetkikler sonucu, bacağımda ki damar tıkanıklığından operasyon geçirdim. Tuğba hanım ve ekibinden çok memnun kaldım, şu anda sağlık durumum çok iyi. Doktorumu tavsiye ederim.
n....)
Eşim diyaliz hastası ve damar tıkanıklığı oluştu. Tavsiye üzerine Tuğba Hanım'a ulaştık. Anjiyo oldu. Damarlar çok ince olduğu için çok zor bir işlemdi ama 2. seferde açıldı. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Tuğba Hanım'da çok ilgiliydi. Sıcakkanlı ve güler yüzlü bir doktor. Yaklaşımından memnun kaldık.
Tuğba Hanım'a muayene oldum. Kendisi şikayetlerimi dinledi, tahlillerimi yaptı ve benimle güzel ilgilendi. Balonlu anjiyo işlemimi gerçekleştirdi. Kendisi çok dikkatliydi. 3 sene önce bypass ameliyatı geçirdiğimi öğrenince daha fazla ilgi gösterdi ama sakın bir şey olmasın diyerekten. Güler yüzünden, ilgisinden ve alakasından çok memnunum.
Tuğba Hanım çok iyi ve ilgili bir doktor. Tedavimi başarıyla gerçekleştirdi. Diyaliz hastasıyım ve kolumda fistül tıkanmıştı, bu durum diyaliz esnasında sıkıntı yaratıyordu. Tuğba Hanım, fistülü açtı ve ilaç tedavisi uyguladı. Yaptığı tedavi çok iyi sonuçlar verdi.
a...
Fatma hanıma rahatsızlığımdan dolayı randevu alarak ulaştım rahatsızlığım pelvik konjesyon doktor Fatma hanımdan çok memnun kaldım doğrusu bu kadar hızlı güler yüzlü ve mükemmel sonuç beklemiyordum. Doktor hanımın en beğendiğim yönü güler yüzü hastasını bilgilendirmesi ve tedavi sürecini hızlı ve güvenli gerçekleştirmesi. Doktorumu herkese tavsiye ediyorum.
Fatma Tuğba İlal Mert isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Tuğba İlal Mert, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Fatma Tuğba İlal Mert tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ameliyatsız Varis Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Arteriografi, Periferal Vasküler Bypass, Femoropopliteal Bypass, Filebografi, Variköz Ven Skleroterapisi, Lazer İle Varis Tedavisi.
Fatma Tuğba İlal Mert adresi nerede?Fatma Tuğba İlal Mert şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent MahallesiTurgut Özal Bulvarı No : 46 / 1 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Tuğba İlal Mert isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Tuğba İlal Mert online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Tuğba İlal Mert isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Tuğba İlal Mert, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fatma Tuğba İlal Mert isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Tuğba İlal Mert bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Tuğba İlal Mert ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Tuğba İlal Mert hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Fatma Tuğba İlal Mert hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma Tuğba İlal Mert hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Tuğba İlal Mert tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kalp Ve Damar Cerrahları
Başakşehir Kalp Ve Damar Cerrahları
Daha fazla (13)Küçükçekmece Damar Hastalıkları
Küçükçekmece Kalp Hastalıkları
Küçükçekmece Koroner Arter Hastalığı
Küçükçekmece Derin Ven Trombozu (DVT)
Küçükçekmece Kronik Venöz Yetmezliği
Küçükçekmece Kalp Kapağı Problemleri
Küçükçekmece Aort Genişlemesi (Anevrizması)
Küçükçekmece Kılcal Damar Çatlaması
Küçükçekmece Periferik Damar Hastalığı
Küçükçekmece Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Daha fazla (15)Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları