Fatma Yalçın Zorlu Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
Lokal Anestezi
Normal randevu
Ortodontik Tedavi
Fatma Yalçın Zorlu Muayenehanesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
şa...n
Oğlumun dış kontrolu için gittik. Dişlerine daha önceden tel takıldığından dolayı kontrol amaclı gittik. Kontrol güzel geçti. Bir ay sonra tekrar kontrolüm var.
ba...ş
Ortodonti tedavim için bir yakınımın önerisi ile tanıştık ve tedaviye başladık. Oldukça profesyonel yaklaşım gösteren bir kurum , çok mutluyum
ce...n
Dişlerim ayrık ve boşluk olduğu için gittim. Ama cidden o kadar memnun kaldım ki anlatamam. Tedavim bitti ama cidden Fatma hanımın yaklaşımı ve işi cidden çok güzel. Çalışanları ve hijyeni cidden çok güzel. Dişlerimden de çok memnun kaldım. Herşey için teşekkür ederim.
Başarılı bir doktor, çok memnunuz.Tavsiye üzerine gittik.Oğlumun dişleri arkadan yamuk geliyordu.Diş teli tedavisi oluyoruz.Tedavimiz devam ediyor.Oğlumun damakları düzeldi, diş yapısı düzgün geliyor.Nasıl bir tedavi uygulayacağı hakkında tedaviye başlamadan önce bilgi verdi.
f.....
Kendisi gördüğüm en tatlı diş hekimlerinden birisiydi. Diş teli tedavisi için gittim bana uygulanabilecek yöntemlerden ilgiyle bahsetti. Çok memnun kaldım mutlaka uğramanızı tavsiye ederim.
ce....
İlk gittiğimde 1 dişimin doğuştan hiç çıkmadığını öğrendim. Zaten dişlerim arasındaki boşluklar sebebiyle gitmiştim ve doktor hanım tel yardımıyla dişlerimi nasıl bir düzene sokabiliriz bunu anlattı. Tedaviye başladığım için mutluyum. Gerçekten çok titiz ve dikkatli çalışma ortamı. Hep olumlu iz bırakıyor. Şuan daha yolun yarısındayız ancak iyi gidiyor. İnşallah istediğim görünüm ve rahatlığa ulaşacağım. Çok teşekkür ederim
Oğlum Fatma Hanım'la beraber ortodonti tedavisi görmekte, yaklaşık 3 yıldır. Hekim olarak da kişilik olarak da gerçekten 10 numara bir insandır kendisi. Biz çok memnunuz doktorumuzdan ve aynı şekilde sürecimize kendisiyle memnun bir şekilde devam ediyoruz.
m....1
8 yaşındaki kızımın üst dişlerinin önde olması ve ağzını tam olarak kapatamaması şikayetiyle gittik... Çok ilgili ve işinin gerçekten uzmanı, detaylı bir şekilde bizi bilgilendirdi... Standart üretim plastik apareyler ile tedaviye başlayacağımızı söyledi... Dolgu yapılması gereken dişleri dolgu yaptırdıktan sonra hayırlısı ile tedaviye başlıyoruz... Teşekkür ederiz Fatma hanım...
ee...a
Tatli dilli guler yuzlu yardimci bence ortodontist e gidilcekse kesinlikle tavsiye ederim 12 yasindaki kizimin dis cekimi ve kanal tedavisi bittikten sonra tel tedavisine baslancak
ca...r
Harika bir doktor! Retainer tamiri icin klinigindeydik ve sorunu hemen cozdu.
Hersey icin tesekkur ediyoruz.
Fatma Yalçın Zorlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Yalçın Zorlu, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Fatma Yalçın Zorlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortodontik Tedavi, Normal randevu, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş Kaplama, Diş Beyazlatma, Diş İmplantı, Diş Teli Tedavisi.
Fatma Yalçın Zorlu adresi nerede?Fatma Yalçın Zorlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacı Tuğrul Mahallesi Hürriyet Caddesi No:5/3 Edremit Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Yalçın Zorlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Yalçın Zorlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Yalçın Zorlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Yalçın Zorlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Fatma Yalçın Zorlu hangi dilleri konuşuyor?Fatma Yalçın Zorlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Yalçın Zorlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Yalçın Zorlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Yalçın Zorlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Yalçın Zorlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Fatma Yalçın Zorlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.