Diyetisyen Randevusu
DİYETERAPİ Beslenme Ve Danışmanlığı Merkezi Barbaros mahallesi Atatürk caddesi NO:20/İŞYERİ:6 BAŞİSKELE, Kocaeli
Online Diyet
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
DİYETERAPİ
Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Kocaeli Necati Çelik Devlet Hastanesinde, klinik, yoğun bakım ve kurum diyetisyeni olarak görev aldı.
Diyetisyen Fatma YAVUZ TOPAL, bir diyetisyenin sadece estetik kaygılı zayıflama programları yürütmesini hiçbir zaman kabul etmeyerek, Hipokratın ‘besininiz ilacınız, ilacınız besininiz olsun’ sloganıyla tüm hastalıkların kökünün beslenme ile alakalı olduğunu ve yine doğru ve fonksiyonel beslenme ile çözülebileceğine inanarak, mesleğini hakkıyla yapabilmek adına birçok eğitime katıldı ve halen katılmaya devam ediyor.
Katıldığı eğitimlerden;
Gen-Beslenme-Sağlık ilişkisini ele alan Genar Toplum Sağlığı ve Genom Bilim Enstitüsü kurucusu Dr. Serdar SAVAŞ’tan yüz yüze aldığı eğitim neticesinde ‘GENTESTDİET’ Yetkili Uygulayıcı sertifikasını almaya hak kazandı.
Bağırsak-beyin hastalıkları ve bağırsak fizyolojik hastalıkları ele alan Dr.Natasha’nın 10. Gaps (Gud and psychology and physiology ) eğitimini alarak ‘GAPS PARCTİTİTONER’ sertifikasını almaya hak kazandı.
Daha sonra Hekim-Diyetisyen-Fizyoterapist-Psikolog işbirliği ile düzenlenen 2. Fonksiyonel Tıp Platformunda eğitim alarak ‘FONKSİYONEL TIP DİYETİSYENİ’ olmaya hak kazandı.
Aldığı eğitimlerin ışığında;
Çölyak, İnsülin direnci, Diyabet Migren, Kabızlık, Fibriyamiyalji Ankilozan spondilit, Romatoidartrit, İBS, Chron, Egzama, Behçet, Sedef, Akne, Parkinson, MS, Haşimato tiroidi, Hipotroid, Hipertiroid , Lupus, Polikistik over, Kanser, Depresyon, Kronik yorgunluk, Huzursuz bacak sendromu gibi kökeninde kronik inflamasyon olduğu düşünülen birçok otoimmün hastalıkta ve tüm sindirim sistemi bozukluklarında (şişkinlik hazımsızlık gibi sebebi belirlenemeyen durumlarda) gaps protokollerinden, eliminasyon diyetlerinden, fitoterapik ajanlardan kullanarak fayda sağlamayı amaçlamaktadır.
Otizm, ADHD/ADD (dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu - DEHB/DEB) Bağımlılıklar, Depresyon, Obsesif kompulsif bozukluk, Bipolar bozukluk, Şizofreni, Epilepsi, Yeme bozuklukları, Panik atak, Anksiyete gibi çoğunlukla sızıntılı bağırsaktan (leaky gud) kaynaklanan teşhisi konulmuş veya konulmamış durumlarda bağırsak terapisi ve gaps protokollerini yürütür.
Birincil amacı, danışanını kendi kimliğiyle, alışkanlıklarıyla, mevcut duygu durumuyla, içinde bulunduğu sosyo-kültürel yapısıyla, tamamen bireysel olarak ele almak olup, danışanının içinde bulunduğu durumu analiz ederken bir ayna görevi yaparak ortaya çıkan tabloyu ayrıntılı bir şekilde anlatarak, uygulanabilir ve kalıcı çözümler ortaya koyabilmek olan Diyetisyen Fatma YAVUZ TOPAL 2019 yılından itibaren ’içindeki seni keşfet, mutlu hisset’ sloganıyla kendi kurmuş olduğu DİYETERAPİ Beslenme Ve Danışmanlık Merkezinde danışanlarına aktif olarak hizmet vermektedir.
m...
Sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum. Fatma Hanım bugüne kadar gördüğüm işinin ehli, çok iyi bir diyetisyen. Seans sürecimizde çok iyi davranıyor, çok anlayışlı, keyifli bir seans geçiriyoruz. Kendisinden çok memnunuz. Tavsiye ederim.
e...
Fatma Hanım'a beni hem psikolojiyi hem diyet sürecini yönetebilir bir diyetisyen arayışım ulaştırdı.
Öncelikle danışmanını anlıyor, dinliyor. Anlaşılmak çok güzel...
Şimdiye kadar birçok kez zayıflamaya çalışmış biri olarak alanına bu kadar vakıf, bu kadar dolu başka diyetisyen görmedim diyebilirim. Hem mevcut sağlık sorunlarım hem kullanmam gereken takviyeler konusunda en güzel yönlendirmeyi yaptı.
Ve sanırım en güzeli de omzumda bir dünya yükle çıkmadım. Yüklerimi atarak çıktım hatta. Rahatım, gergin değilim.
v...
Fatma Hanıma bir arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Kızımla birlikte gidiyoruz. Fazla kilolarımızdan dolayı başladık. Çok memnun kaldık, uzun bir süre devam etmeyi düşünüyoruz. Tavsiye ederiz.
e....)
Kızımda insülin direnci çıkmıştı Fatma Hanım'ı söylediler gittik, çok memnun kaldık. 1 buçuk aydır gidiyoruz. Sivilcelerinde azalma oldu ve adeti düzene girdi. Birçok şikayeti düzene girdi. Listeleri uygularken zorluk yaşamadı. Fatma Hanım çok ilgili, halden anlayan biri. Biz çok memnun kaldık.
Fatma Hanım'dan gayet memnunum. Kendisi ile kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. 2. ayımızdayız ve devam ediyorum. Beni zorlamadan keyifli bir süreç yönetiyor. Diyet listelerimi konuşarak hazırlıyor uygularken zorluk yaşamıyorum. Fatma Hanım kafa yapıma çok uyduğu için çok keyifli, çok donanımlı bir uzman.
Fatma Hanım'dan çok memnunum. Hiçbir sıkıntım yok. Sağlıklı yaşam ve kilo vermek amacıyla kendisiyle 3 ay görüşme sağladım fakat devam edeceğim. Listelerim bana özeldi uygularken zorluk yaşamadım. Fatma Hanım çok kibar, naif, mutlu ve odaya girdiğiniz zaman mutlu olduğunuz biri.
el...
Hocamla ilk Görülmemiz 1 saat sürdü kendisi çok güler yüzlü ilgili ve yıllardır çektiğim bir rahatsızlığın teşhisini koydu ve tedaviye başladı başlayalı 2/3 hafta oldu son derece rahatladım önerdiği vitamin takviyeleri doğal yağlar ve tarif ettiği çaylar hepsi bir bütün olacak şekilde bana çok iyi geldi kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum bende iyiki tanımışım şimdiden minnettarım yolu bahtı daim açık olsun inşallah
a ....
Çok memnunum Fatma hanım dan kan değerlerim düzeldi sayesinde artık çok fazla yiyemiyorum eliminasyon kar çok işe yaradı ve de terapi oluyor bana seanslar çok memnunum.
a....b
Fatma Hanım, son derece ilgili, güler yüzlü, işini hakkıyla yapmak için çok gayretli bir diyetisyen hanım. Diyet sürecime ilk başladığımda yemekle ilgili var olan tabularımı, yanlış düşüncelerimi düzelterek, sağlıklı beslenme düzenini hayatıma adapte etmeye çalıştık beraber, çok faydasını gördüm, hala da görmeye devam ediyorum. Bu nedenle kendisine çok çok teşekkür ediyorum.
s....a
Daha önce bir çok kez diyet yapmış birisiyim. Ama hepsinin aslında ne kadar bilinçsizce olduğunu Fatma Hanımla tanışınca anladım. Haftalık o kadar güzel bir program oluşturduk ki ben önceden bu kadar yemiyor muşum dedim :)
Klişelerden uzak tamamen sizin kendi hayat tarzınıza uygun süreklilik sağlayabilecek program oluşturuyor. Yemeden yapamam dediğim tatlıyı, karbonhidratı hayatımdan çıkarıncaki farkı gördüğümde ne kadar doğru yolda olduğumuzu anladım. 1 ayda 4 kilo verip yağdan gitmesi en başaramadığım şeydi. Sayesinde kastan değil , yağdan veda ediyoruz kilolara :) Güler yüzlülüğü, kliniğinin güzelliği, konumunun kolaylığı her şeyiyle memnun kalacağınız bir yer. Gönülden tavsiye ediyorum.
Fatma Yavuz Topal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Yavuz Topal, Diyetisyen. Size Fatma Yavuz Topal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Yaşam Koçluğu.
Fatma Yavuz Topal adresi nerede?Fatma Yavuz Topal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- DİYETERAPİ Beslenme Ve Danışmanlığı Merkezi Barbaros mahallesi Atatürk caddesi NO:20/İŞYERİ:6 BAŞİSKELE Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Yavuz Topal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fatma Yavuz Topal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fatma Yavuz Topal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Yavuz Topal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Fatma Yavuz Topal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Yavuz Topal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatma Yavuz Topal hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Fatma Yavuz Topal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma Yavuz Topal hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Yavuz Topal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler