2011-2017 yılları arasında bir çok anaokulunda (Elma Şekeri Anaokulu, Deniz Köşkler Anaokulu, Şebnem Anaokulu, Mutlu Nesiller Anaokulu, Yıldızlar Anaokulu, Beyaz Zambak Anaoklu) psikolog olarak çalıştım. Sınıf gözlemleri, çocuk değerlendirmeleri, velilerle görüşmeleri ve seminerler düzenledim.
2012 -2014 ESAYDAM-Esenler Belediyesi Aile Yaşam ve Danışma Merkezinde çocuk, ergen ve yetişkin danışanları psikolojik destek verdim. Belediye bünyesinde ‘Çocuklarla İletişim Nasıl Olmalı?’ ‘3-6 Yaş Dönemi Genel Özellikleri’ ‘Çocukların Cinsel Eğitimi Nasıl Olmalı?’ ‘Çocuklarda Uyum ve Davranış Bozuklukları’ ‘Çocuğun Okul Başarısı’ ile ilgili konularda seminerler düzenledim.
2017'den beri Verte Psikoloji (Sarıyer)/ Larin Psikoloji (Bakırköy)
2020 itibariyle Psikoliva Psikolojik Danışmanlık Merkezi (Bahçelievler )
Çocuk, ergen ve yetişkin danışanlara yüzyüze ve online destek vermekteyim.
Aldığı Eğitimler:
Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitim ve Süpervizyon Programı (Tüm Üstün Zekalılar Derneği, 2012)
• AGTE (Ankara Gelişim Tarama Envanteri)
• Peabody( Kelime Anlama Testi)
• Bender-Gestalt (Görsel Motor Testi)
• Projektif Testler ( Aile, insan, Ağaç çiz, Machover )
• Metropolitan Okul Ogunuğu Testi
• Gessel Gelişim Testi
• Cattel 2A-2B (Zeka Testi)
• Porteus Labirent Testi ( Zeka Testi)
• Beier Cümle Tamamlama Testi
• FTF-K Konsantrasyon Testi (5yaşa ugun)
Türk Psikologlar Derneğinden (2011) WISC-R Zekâ Testi Uygulama sertifikası-Uzm.Psk.Çiğdem Bilgen
Gelişimsel Çocuk Nöroloji Derneğinden(2013)
• DENWER II Gelişim tarama testi eğitimi
Çocuk Çizimlerinin Projektif Değerlendirilmesi Eğitimi (2013-2014) - Rorschach ve
Projektif Testler Derneği- Funda Akkapulu Aydın
Kognitif Terapi Eğitimi Emel Stroup’tan Kognitif Terapi Eğitimi(2012-2013)
Dinamik Psikoterapi-Doğan Şahin ( 2023 -Devam ediyorum)
Pedagojik Formasyon Eğitim Sertifikası- Yıldız Teknik Üniversitesi (2016)
Oyun Terapisi Eğitimi -İstanbul Üniversitesi (2020)
Psikoliva Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Anksiyete/duygu durum bozukluğu şikayetiyle Fatma hanımdan terapi almaya başladım. Uzun zamandır bir çok uzmandan destek aldım. Fatma hanım beni anlayışla, çok dikkatli dinliyor. Enerjisi ve sabrı çok yüksek. Herkesten duyduğum şeyler değil de farklı bakış açıları duymak beni çok mutlu ediyor. Herşeyi tekrar tekrar anlatmanız gerekmiyor, terapilerime devam ediyorum. Şikayetim eskiye göre çok azaldı.
a....y
Öncelikle online danışmanlık sürecimde beni ilgiyle ve samimiyetle dinlediğiniz için çok teşekkürler.
Tavsiyeleriniz gelişimimi ve değişimimi destekler nitelikteydi.Tekrar ihtiyaç duyduğumda güvenle ilk başvuracağım adres
b....e
Depresyon ve onun yani sıra içsel sıkıntıların her birine mükemmel yaklasimi , tamamen ön yargısız. Çözümleriyle sadece ruh tamiri değil. önerileriyle insanin kendisini geliştirmesini de sağliyor. Kendinizi görmekte zorlaniyorsaniz ;Fatma hanım'ın size ayna olmasina izin verin. Mükemmel bir Pisikolok.
Fatma Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Yıldız, Psikoloji. Size Fatma Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoloji Randevusu.
Fatma Yıldız adresi nerede?Fatma Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Merkez Mahallesi Şair Orhan Veli Sokak No:20/13 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Fatma Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Fatma Yıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Fatma Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bahçelievler Aile İçi İletişim Sorunları
Bahçelievler Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Bahçelievler Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Bahçelievler Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Bahçelievler Davranış Bozuklukları