Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
Reyhan Mah. Mantıcı Sok. NO:21 Ayti Plaza Kat:3 Kapı no:48 Osmangazi, Bursa
Yaşam Kliniğim Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi Diyetisyen Fatma Yüksel Kliniği
Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
si...
Fatma hocaya 1 buçuk aydır gidiyorum ve gerçekten de çok memnunum. Güler yüzlülüğü ve beni motive etmesi diyetle olan bağımı arttırıyor.Bu kısa sürede 10 kiloya yakın verdim ve devamının geleceğine de eminim. Yolumuz uzun ama iyi ki de Fatma hocayı bulmuşum. Gitmek isteyen herkes gönül rahatlığıyla gidebilir. Unutmadan şunu da belirtmek istiyorum her hafta tatlı yiyerek kilo verebileceğimi de bana öğretmiş oldu
si...
Enerjisi inanılmaz güzel, kilo vermek için can atıyosunuz. Daha önce çok diyetisyen deneyimim oldu, bu kadar tokken kilo verdiğim hiç olmadı, listeler kişinin durumuna göre herkese özel ve şahane, hatta ilk günler o kadar doydum ki, ben normalde bu kadar yemiyodum dedim. Her seans yeni bir beslenme eğitimi gibi oluyor... Bu kadar işini içselleştiren, danışanıyla birlikte ondan daha fazla sevinen, olmayınca tatlı tatlı kızan Fatma Hanım gibisine hiç denk gelmedim
me...
Fatma hocamla tanısmadan önce karbonhidrat ile hayatımı devam ettiren saglıksız su içmeden saglıksız gezen biriydim şimdi ise sadece sağlıklı ve keyifli beslenen biri oldumm sabrına emeklerine güler yüzünüze çok minnettarım
ö....y
Fatma hanımla yaklaşık 4 aydır görüşüyoruz ve bu süreçte 20 kilo verdim çok iyi bir insan olmasının yanında müthiş bir yol arkadaşı verdiği bilgiler, ilgisi sabrı harika bir insan her zaman güler yüzlü her sorunuza sabırla açıklıkla cevap veriyor her ihtiyacınız olduğun da yardım veya soru sormanız gerektiğinde en tatlı şekilde cevaplar veriyor harika bir motivasyon kaynağı, dilerim kendisiyle yollarımız hep devam eder
Fatma Hanım'dan çok memnunum. 2. ayımızdayız. Herkse tavsiye ediyorum. Kendisinin ilgisi, verdiği diyet listeleri hepsi çok güzel. Kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. Doyurucu diyet listeleri veriyor. Her hafat diyetimi yiyeceklerine göre planlaması çok güzel. Ben çok memnunum.
Ben gayet memnunum. Yaklaşımı insanı rahatsız etmiyor. Üstten değil, daha çok arkadaşça bir tavrı var. Kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. Bayağıdır kendisiyle çalışıyorum. Olumlu, yapıcı ve enerjisi bayağı yüksek birisi. Zor ve insanı yıpratan bir süreç olduğu için kendisi süreklilik sağlamak amacıyla motive ediyor. Listelerimi bana özel olarak hazırlıyor. Sevmediğim şeyleri yazmadan, nasıl istersem bana göre hazırlıyor. Hazır bir şeyin üzerinden gitmiyor, kişinin ihtiyacına yönelik hazırlıyor. Ben genel olarak gayet memnunum.
a....ö
Fatma hanımla üçüncü ayımıza girdik ve bu üç ay boyunca, kişisel listelerinin yanı sıra verdiği bilgiler, motivasyonla haftayı, ayı daha kolay tamamlamamızı sağlıyor. Kilo verme sürecinde, her hafta listeyi haftamıza göre planlaması, beslenme kadar önemli olan diğer etkenleride her hafta hatırlatması sorması kısacası ilgisi, anlayışı, samimiyetiyle hedefe kadar ulaşmam da,pes etmeden devam etmem de,kendisi sayesinde. Sevgilerimle. Başarılarının devamını diliyorum canım diyetisyenime
Alanında gayet başarılı ve motive edici. Verdiği listeler tarifler gözle görülür derece etkili. 40 günde 8.5 kilo verdim. Eşimle beraber gidiyoruz. eşimde çok memnun.
Memnunum kendisinden yardımcı oluyor. Kilo vermek için gittim. 3 haftada 4 kilo verdim.
l.....
Arkadaşımın aracılığıyla görüşme sağladım. 1 ay içerisinde 5 kilo 100 gram tamamen yağdan kilo verdim. Mutlu girdim, mutlu çıktım. Kendisi işinde iyi bir uzman. Listelerimi uygularken hiçbir zorluk yaşamadım hatta çalıştığım için benim çalışma saatlerime uygun bir şekilde ayarlandı. Listelerim esnekti iyi sonuç aldım. İstediğim kiloya geldiğim için sürecimi bitirdim.
Fatma Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Yüksel, Diyetisyen. Size Fatma Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Kişiye Özel Beslenme Programları, Hastalıklarda Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, Gut Hastalığı ve Beslenme, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Vegan Beslenme, Sezgisel Beslenme.
Fatma Yüksel adresi nerede?Fatma Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Reyhan Mah. Mantıcı Sok. NO:21 Ayti Plaza Kat:3 Kapı no:48 Osmangazi Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Fatma Yüksel hangi dilleri konuşuyor?Fatma Yüksel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Yüksel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatma Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 79 hasta / danışan, Fatma Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma Yüksel hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Yüksel, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Fatma Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler