ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Aile İçi İletişim Sorunları
Uzm. Kl. Psk. Fatma Zehra Uzun
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Doğum Psikoloğu
Doğum Terapisi
Doğuma Hazırlık Eğitimi
Uzm. Kl. Psk. Fatma Zehra Uzun
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
Uzm. Kl. Psk. Fatma Zehra Uzun
Mezun olduğum yıldan beri birçok alanda eğitim almaya başladım ve halen de almaya devam etmekteyim. Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR, Cinsel Terapi, Deneyimsel Oyun Terapisi, Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi,Attentioner-DEHB Uygulayıcı Programı aldığım eğitimleri oluşturmaktadır. Özellikle çalıştığım alanlar ergen ve yetişkin alanındadır. Çiftlere yönelik danışmanlık ve aile danışmanlığı da yapmaktayım.
ş....b
Fatma Zehra Hanımla tanıştıktan sonra hayatımın çok değiştiğini düşünüyorum kendisiyle travma geçmiş problemleri çalıştık sanki yıllardır tanıyormuş gibi bir arkadaş gibi kimseye anlatamadıklarımı onunla paylaştım travmalarıma onunla çözüm bulduk varlığı konuşması çok iyi bir destek her görüşme sonrası kendimi daha da güçlü hissediyorum tedavim sonlanmasına rağmen desteğine yol göstermesine gülen yüzüne ihtiyaç duyuyorum
ç....k
Fatma hanimm bence bir psikolog degil sanki uzun yıllardır arkadaşlık kurdugum bir arkadasim gibi…Önceden çok önyargıliydım(gidip gitmemekte)ama anladımki insan konustukça, anladıkça,düşündükçe ince noktaları hayatini yön verebiliyormuş bunu sizinle kesfetmek çok iyi geliyor..İyiki varsiniz fatma hanim
b....t
Zehra hoca ile görüşmemiz birkaç aylık süreci kapsıyor. Yas danışmanlığı ve diğer travmalar üzerine de çalışmamız oldu bu süre zarfında çok ciddi yol kat ettim. Gerçekten çok iyi bir psikolog, insan travmalarının altında ezilirken gerçeği görmekte kendini dinlemekte ve doğru yolu bulmakta çok zorlanıyor. Hocam tüm sıcaklığıyla bir yol gösterici oldu. Açıkçası gitmeden önce ön yargılarım vardı ve tamamen yıkıldı. Çünkü gerçek bir ilerleme kat ettim. Çevremdeki herkese de şiddetle tavsiye ediyorum. İyi ki varsınız, hep var olun :)
el...
Terapiye başlama kararını bazı döngüleri kırmam gerektiğini fark ettikten sonra kendimi bulma yolculuğumda verdim. Hayatımın bazı dönüm noktalarını yaşamadan önce Fatma Zehra hanımla tanıştım. Bana kendimle ilgili bazı farkındalıklar oluşturarak yoluma ışık tuttu. Yoğun kaygı ve endişe duyduğum konuların üzerine birlikte gidiyoruz bu anlamda profesyonel bir destek almak kendimi daha da güvende hissettiriyor. Yaklaşık 8 aydır Fatma Zehra hanımla birçok konuyu birlikte çözümlemeye çalıştık daha da uzun bir süre kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum.
t....
Merhaba. Yıllardır mücadele ettiğim panik bozukluk sebebiyle yollarımız kesişti Fatma Zehra Hanımla. Altta yatan sorunları kavramamda, kendimi yeniden keşfetmemde ve hayatımı akışında yaşamaya başlamamda çok güzel adımlar attık. Danışanlık sürecim hala devam etmekte lakin hatırladığımda bile nefes alamadığım anılarımı, EMDR tekniği sayesinde gerçekteb paketleyip rafa kaldırdım. Hayatta bir şeylerin üzerini kapstmaknyerine, üstüne gitmek hafifletiyor ve bunu sizinle birlikte öğreniyorum :) Bu yılın iyikisi gerçekten sizsiniz.
Dipnot: Kendime yaptığım en güzel yatırım
ca...a
Karmaşık hayat tarzımın fazla yük almamdan dolayı seanslara başlamaya karar verdik. Yaptığım bir çok şeyin ana temelini inip sebebini gördüm. Üzerini örtügüm ne kadar travma varsa sırayla çözmeye çalışıyoruz. Seanslar devam ederken acı bir kayıp yaşadık "yas danışmanlığı" aldım. Hayatın akışına göre danışmanlık konusu değişebiliyor. Çünkü çok deneyimli ve kendini geliştiren bir psikolog. Akademik yönü de çok kuvvetli. Çok etkisini gördüm. Hocayı tam dinleyebilsem çok daha rahat bir hayatım olacağını biliyorum. Online seans alıyorum ama her fırsatta yüz yüze seansa gidiyorum. Hayata dokunan ve gerçekten hayatımıza ışık tutan çok değerli bir danışman. İlerde daha iyi yerlere geleceğinden eminim. Bir danışmandan daha fazlası.
d.....
Psikolojik olarak rahatsızlanmıştım ondan dolayı gittim. Tavsiye üzerine gittim. Fatma Hanım ile arkadaş gibi rahatça konuşabiliyorum. Şu anda iyiye gidiyorum ve sürecim devam ediyor. Çok memnunum severek gidiyorum.
Arkadaş yönlendirmesi ile gittim 3 aydır görüşüyorum. Konuşarak ilerledik. Sürecimiz gayet güzel ilerliyor. Kafamda yeni ufuklar açmamı sağladı. Benim içimi net bir şekilde gördü. Beni çok iyi analiz edip, beni bana yansıttı. Herkese tavsiye ederim.
3 Temmuzdan beri görüşüyorum. Online olarak görüşüyorum 4-5 seansda yüz yüze oldu. Eş , aile terapisi başvurdum. Sonrasında bireysel terapi de aldım. EMDR uygulaması yaptı 3 seans da eşim ile gittik. Aile terapi olarak. EMDR den de sonuç gördüm. Aile terapisinden de sonuç aldım. Zehra Hanım güzel bir yol gösterici. İnsanın kendini keşfetmesi için ayna tutuyor. Referans aracılığı ile gittim. Akran olmasından dolayı daha kolay anlaştığımızı düşünüyorum. Eğitimli donanımlı sorularla güzel yönlendiriyor. Gayet memnunum. Sürecim devam ediyor.
Tavsiye üzerine gittim. Evlilik süreci ile ilgili gittim. Beni çok iyi anladığını hissettim, rahat konuşabildim. Verdiği tavsiyeler yönlendirmeler hoşuma gitti.
Fatma Zehra Uzun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Zehra Uzun, Psikoloji. Size Fatma Zehra Uzun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi.
Fatma Zehra Uzun adresi nerede?Fatma Zehra Uzun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mh. Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Zehra Uzun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fatma Zehra Uzun uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fatma Zehra Uzun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Zehra Uzun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Fatma Zehra Uzun hangi dilleri konuşuyor?Fatma Zehra Uzun ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Zehra Uzun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Zehra Uzun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatma Zehra Uzun hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Fatma Zehra Uzun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma Zehra Uzun hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Zehra Uzun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar