EMDR, tıbbi hipnoz, aile terapisi ve sistemik dizim eğitimlerini bitirmiştir. Psikodrama, psikodinamik terapi, rasyonel-emotif terapi gibi yaklaşımlarla ilgili eğitimlere katılmıştır.
İYİ psikolojik danışmanlık merkezinin kurucusudur. Yetişkinlerle daha çok travma, stres, kaygıdan iyileşme odaklı bireysel danışmanlık hizmeti vermektedir.Sistemik dizim grupları yürütmektedir. Ayrıca ebeveyn ve öğrencilere dönük kendisinin geliştirdiği ya da ortak geliştirdiği önleyici nitelikte seminer ve grup çalışmaları yapmaktadır.
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Evlilik Öncesi Danışmanlık
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
i̇...l
Depresyon hayattan kopma hisleri yaşarken fatma hanımla tanıştım. İyiki tanışmışım insana değer veren vakit ayıran bilgili ve donanımlı bir psikolog. Hayat kalitenizi arttırmak istiyorsanız kendisiyle terapiye başlamalısınız.
öm....
Yaklasik olarak 10 yildir panik atak ve yogun anksiyete bozuklugu ile mucadele ediyordum, bu surecte 30 un uzerinde uzmana danistim 10 yil icersinde durmaksizin tedavi gordum kullanmadigim antidepresan türü kalmadi , son zamanlarda Türkiye'de en cok taninan surekli tv programlarina cikan programlarda dakikalarca havali demecler veren ama danisanlarini 10 dakika dinleyip aklina ilk gelen bir kac ilaci yazip gonderen mesleklerinin yuz karasi doktorlari da teker teker test ettim , artik hic bir uzmana guvenim kalmadi derken esimin tavsiyesiyle Fatma Zengin le tanistim , samimiyetine hayran kaldim. Önceki psikiyatrist ve psikologlar gibi biz bunu 3-5 seansta cozeriz eskisinden iyi olursun gibi kesin cumleler kurmadi , benim rahatsizligimi cozmesi gereken bir sorun bir sorumluluk olarak gordugunu ve bu sorunu ortadan kaldirmak icin elinden geleni yapacagini hissettirdi bana ,emdr tedavisi cok iyi sonuclar verdi.tedavi surecinde dikkatlice aldigi notlarla haftalarca geriye gidip iyilesme surecini cok net olarak gorebiliyorduk, herseyden once yaptigi işe saygi duyan bir psikolog. Kendisine cok tesekkur ediyorum sifa bulmak isteyen herkes îcin gonul rahatligi ile fatma hanima danismalarini tavsiye ediyorum...
na...n
Merhaba Fatma hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Benimle 30 dakikalık bir ön görüşme yaptı ve sonrasında seanslara başladık. Daha önce birkaç psikologla görüşmüştüm ancak Fatma hanım kadar samimi, anlayışlı ve donanımlı olmadıklarını gördüm. Seans haricinde ne zaman arasam benimle ilgilendi ve ne zaman seansa gitmek istesem programını ayarladı. Bir çok şeyin sebebini anlamamı sağladı. İyi ki Fatma hanımı tanımışım ve ona çok teşekkür ederim herşey için... kesinlikle tavsiye ediyorum.
Psikolojim çok bozukken Fatma Hanım ile tanıştım. Konuşamıyordum, uyuyamıyordum, yaşamıyordum. Terapi aldıktan sonra psikiyatriste de yönlendirdi beni. 2 yıl devam ettim Fatma Hanım'a gitmeye. Bana yeni bir yaşam verdi. Herkese tavsiye ederim.
g....e
Çok memnun Fatma Hanım'dan. Panik atak ile ilgili gittim kendisine, çok yardımcı oldu bana. Şu an hiç bir sıkıntım yok. Kendimi yanında çok rahat hissettim, benimle empati kurduğunu da hissettim. Herkese tavsiye ederim.
Fatma Zengin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Zengin, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Fatma Zengin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, EMDR Terapi.
Fatma Zengin adresi nerede?Fatma Zengin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahariye Caddesi Ün Er Tan İş Merkezi No:35/6 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Zengin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Zengin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Zengin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Zengin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatma Zengin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Zengin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Zengin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Zengin hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Fatma Zengin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler
Kocaeli Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler