tamamlamıştır. Nalan Kaynak Anadolu Lisesi’ nden mezun olmuştur.
Lisans eğitimini Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji
bölümünde tamamlamıştır. Eğitim hayatı boyunca birçok seminer, sempozyum, atölye ve
sosyal sorumluluk projelerine katılım sağlamış olup, üniversitenin psikoloji topluluğunda
etkin olarak rol almıştır.
Bireysel ve çift terapisine ilgi duyup; ergen, yetişkin ve çiftler ile çalışmalarına devam
etmektedir. Bilişsel Davranışçı Terapi ekolünü benimsemiş olup Prof. Dr. Ebru
ŞALCIOĞLU’ ndan Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) eğitimini tamamlamıştır. Ağırlıklı
olarak; panik bozukluk, agorofobi, sosyal kaygı, travma sonrası stres bozukluğu,
obsesif–kompulsif bozukluk, yaygın kaygı bozukluğu, depresyon ve yeme bozukluğu üzerine
çalışmakta olup bunun yanı sıra stresle başa çıkma yöntemleri, öfke kontrol bozukluğu
üzerine çalışmaktadır.
Travma Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
İlişki Terapisi
se...
Değerli hocamıza üniversite sürecindeki kızım danışan olarak başvurdu,,biz kendisinden çok memnunuz ve görüşmeler devam ediyor.Kızımın durumu da şu an çok iyi ,,değişim gözle görülür durumda.
h....t
Kendimi keşfetmemi sağlayan harika bir psikolog kendisi öncelikle. Çift terapisi için gitmiştik kendisine ve gerçekten eşimle beraber buna me kadar ihtiyacımız olduğunu gösterdi bize. Toksik ilişkimizi nasıl sağlıklı bir noktaya ulaştıracağımıza dair çok katkısı oldu kendisinin. Eşim de ben de sağlıklı bir iletişim kurmayı, birbirimizi dinlemeyi, hislerini anlamaya çalışmayı Fatmanur hanımdan öğrendik. İlişkimiz sayesinde kurtuldu dersem abartmış olmam kesinlikle. Kendisinin tecrübeleri, bilgi birikimi kesinlikle daha ilk seansta fark ediliyor. Hayatımda kendim için verdiğim en doğru karar kendisiyle seans yapmak. Umarım bizim gibi çaresiz hissedenlerin yolu da bir gün Fatmanur hanımla kesişir. Kendisine minnettarım.
z....s
Depresyon, anksiyete, stres, öfke kontrolü ve insan ilişkileri için başvurdum. İşini çok iyi yapıyor. Çok faydasını gördüm. Profesyonel çalışıyor bana yardımı çok dokundu. Severek gidiyorum seanslara harika biri. Herkese öneriyorum. İnsanı çok fazla rahatlatıyor. Danışanına odaklanıyor.
f....d
Tavsiye üzerine depresyon için başvurdum. 8-9 seans oldu. İyi bir şekilde ilerliyoruz. Olumlu sonuçlar alıyorum. Her hafta gidiyordum. Şimdi ayda bir kez gidiyorum. Fatmanur Hanım'ın yaklaşımı çok iyi ve sıcakkanlı. İnsan kendisini onun karşısında rahat ifade edebiliyor. Bu açıdan memnunum.
e....a
Anksiyete sebebiyle başvurdum. Kendim araştırarak buldum. 2 aydır birlikteyiz. Memnunum kendisinden. Seanslardan verim alıyorum. Fatmanur Hanım çok samimi bir uzman. Arkadaş gibi yaklaşıyor. Uzman olarak yaklaşmasını istemiyordum çekindiğim için. Düzenli olarak ödevler veriyor. Takibi de çok iyi. Benimle oldukça ilgileniyor.
h....k
Depresyon için başvurdum. 2 yıldır kendisine gidiyorum. Güzel sonuçlar alıyorum. Bana çok katkıda bulundu. Çok memnunum. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Yeterli bir uzman. Hayali tavsiyeler vermiyor. Olaylara gerçekçi yaklaşıyor. İnsan kendisini oradayken rahat hissediyor. Bence çok iyi bir psikolog.
a....ç
İlişki durumu ve aile terapisi için tavsiye üzerine gittim. 2 yıldır birlikteyiz. Çok memnunum kendisinden. Önce çocuklarımla katıldım. Sonra eşim ve eşimin çocukları da dahil oldu. Seanslarımız çok güzel geçiyor. Keyif alıyoruz. Sorularıyla insanı düşündürüyor, cevabı danışanı buluyor.
Fatmanur Çal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatmanur Çal, Psikoloji. Size Fatmanur Çal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları.
Fatmanur Çal adresi nerede?Fatmanur Çal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kınıklı Mah. 6104 Sk. No:20 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatmanur Çal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fatmanur Çal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fatmanur Çal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatmanur Çal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fatmanur Çal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatmanur Çal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatmanur Çal hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Fatmanur Çal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatmanur Çal hangi sigortaları kabul ediyor?Fatmanur Çal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar