Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Bir yakınım aracılığı ile ulaştım. Geçirdiğim safra kesesi ameliyat sonrası, yardım almak için başvurdum ve sağlıklı kilo vermek için başvurdum. Süreç boyunca, hep destekçi ve yakın takipçi oldu. Sadece şahsımla olmayıp çocuklarımla ilgili sorunlarımı da rahatlıkla sorabilmek,yardım almak çok rahatlatmıştı.Kendisine teşekkürü bir borç bilirim.Tabiki ,diyetisyenimizin ifade ettiğimiz üzere ilgili,alâkalı olması,güler yüzlü,sevecen oluşu,kendisine yakın hissettirmesi. Elbetteki çevreme,dostlarıma kesinlikle tavsiye ederim.
Fatmanur hanıma kilo vermek için bir tavsiye sonucu başvurdum. İyi ki de o tavsiyeyi almışım ve kendisiyle bir sürece başlamışız çünkü diyet sürecim boyunca kendisinden çok memnun kaldım. Sorunlara karşı çözücü yaklaşımı, bilgisi ve bunları bana aktarımı çok güzeldi. Hazırladığı diyet listeleri tamamen benim hayatıma uygundu listelerine kolaylıkla uyum sağlayabiliyordum. Süreç sonunda Fatmanur hanım sayesinde sağlıklı ve iyi bir şekilde kilo verdim ve şu an verdigim kiloyu koruyorum, beslenmeye dair birçok şey öğrendim. Fatmanur hanımla sürece başlayacak olan herkesi memnun kalacağından eminim :)
Fatma Hanım'a tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. Hamilelik sonrası kilo vermek için ulaştım. Faydasını gördüm. Sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Sevimli ve tatlı bir uzman. Tavsiye ediyorum.
kb...r
Sağlıksız ve çalışma şartlarından ötürü düzensiz beslenme sebebiyle başladım Fatmanur Hanıma aynı zamanda doğumdan kalan bölgesel fazla kilolarımdan ötürü rahatsızlıklarım vardı. Kendisiyle görüşüp diyetlerini uyguladıktan sonra hayatla daha barışık oldum online gorusmelerimizde sadece diyet değil nedenleri ve hayata bakış açimin değişimi de çok fazla oldu. Fatmanur hanım bana çok şey kattı . Davranış ve tutumları çok profesyonel olmasından mıdır bilemem ama kendimi görüşme esnasında çok rahat ve güvende hissediyorum. Tanışıp görüştüğüm için çok mutluyum. Teşekkür ederim herşey için
Öncelikle Fatmanur Hanım'ın danışanına yaklaşımı çok samimi ve sıcak, menüyü verip geçmiyor, nedenleriyle anlatıyor gerçekten o diyet listesini hayat biçimi tarzına getirmenize fayda sağlıyor 1 aydan sonra kendinizi devam edebilirsiniz gibi öğütler verip arka planda açıklıyor, iletişimi çok kuvvetli, mesaj attığım an kısa sürede cevap alabiliyordum, acil konularda her zaman ulaşılabilir, ben kilomu korumak için danıştım. Kilom 53'tü benim ulaşmak istediğim kilo 50 kiloydu. Bu rakamlarda bu kiloyu vermek zor oluyor bu yüzden diyetisyen ihtiyacı duydum, başarıyla sonuçlandı gayet güzel tavsiyeleriyle ilerledik, 3 ay devam ettim.
Eşim 97 kiloydu, ben 83 kiloydum. Eşimde yüksek kolesterol vardı doktorlar felçle karşı karşıya olduğunu bu şekilde nasıl böyle durabildiğini söylediler. Ben kalp ve romatoid rahatsızlığım var sporla aşabilmem çok zor, koah rahatsızlığım da var. Fatmanur Hanım'dan yardım istedik eşime ve bana diyetlerimizi yazdı, disiplinli şekilde diyetleriyle önerilerini uyguladık, her hafta sonları görüştük. 6 aylık bir süre içinde eşim 17 kilo verdi kolesterol 700'lerden 350'ye kadar düştü. Ben de 10 kilo verebildim. Ben biraz daha kaçamaklar yaptım. Kortizonlu ilaçlar da kullanıyordum. Eşim gayet sağlıklı oldu kilosundan solunum zorluğu çekiyordu o da şu an rahat ben de. Hala ramazanda ayrı özel diyet listemizle devam ediyoruz şu anda çok iyiyiz.
Hamileliğimin başlarında çok kilo almaya başlamıştım. Mide bulantım sebebiyle çok dengesiz besleniyordum. Tavsiye üzerine Fatmanur Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 8-9 ay devam ettim. Ödemim yüksekti. 2 kilo verdim başlarda. Toplamda da hamilelik sürecimde 3-4 kilo aldım sadece. Bebeğimin gelişimi de çok sağlıklıydı. Diyet listelerimi rahatça uygulayabildim. İşyerinde çıkan yemek listemin üzerinden ilerledik. Seans dışında da her zaman ulaşabildiğim kendisine. Anlık çözümler ve alternatifler sundu. Genel anlamda çok memnun kaldım.
z.....
Kilo verme sebebiyle hem tavsiye hem de araştırma sonucu ulaştım Fatmanur Hanım'a. 3 ay devam ettim. 13 kilo verdim. Diyet listelerimi çok rahat uygulayabildim. Birlikte çalışılması çok kolay bir uzman. Danışan ile çok uyumlu. Seans dışında her zaman telefonlada ulaşabiliyorum. Genel anlamda çok memnunum.
Sağlıklı beslenmek ve bir düzen sağlamak amacıyla tavsiye üzerine ulaştım Fatmanur Hanım'a. Aynı zamanda katı gıdalardan uzak durmam gereken bir rahatsızlığım da vardı. Yaklaşık 2 yıl devam ettik. İstediğim sağlıklı beslenme strandartına ulaştım. Rahatsızlığım geçti. 53 kiloydum. 50 kilo hedefime ulaştım. Fatmanur Hanım direk şunu yap bunu yap demekten ziyade neyi neden yapmamız gerektiğini anlatarak bunu özümseyip yaşam biçimi haline getirmemizi sağlıyor. Şu an süreci kendisinden öğrendiğim gibi devam ettiriyorum. Seanslarımız bitmesine rağmen hala birşey danışmak istediğimde rahatça ulaşabiliyorum kendisine. Çok güleryüzlü ve ilgili bir uzman.
b....
Fatmanur hanımla başlayan sürecimiz tam bana göre, hayat alışkanlıklarım, damak tadıma uygun ve kontrollü gidiyor. Bir ayda beş kilo gitti bile. Son derece ilgili mesajlara oldukça hızlı dönüş yapıyor. Tavsiye ediyorum.
Fatmanur Dilbaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatmanur Dilbaz, Diyetisyen. Size Fatmanur Dilbaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme.
Fatmanur Dilbaz adresi nerede?Fatmanur Dilbaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatmanur Dilbaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatmanur Dilbaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatmanur Dilbaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatmanur Dilbaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Fatmanur Dilbaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatmanur Dilbaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatmanur Dilbaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatmanur Dilbaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Fatmanur Dilbaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler