Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar

Nakit, Banka Havalesi

Online Diyet +64 daha fazla

Online Diyet

Fatmanur Şirin Şengün Klinik

Dyt.Fatmanur Şirin Şengün, İstinye Üniversitesi’nde Beslenme ve Diyetetik ve Psikoloji bölümlerini çift anadal programı ile yüksek onur öğrencisi ve bölüm üçüncüsü olarak tamamladım. Medical Park ve Liv Hospital hastaneler grubunda klinik stajlarımı tamamladım ve tıbbi beslenme tedavileri alanında tecrübelendim. Halk sağlığı stajımı ise İSADEM kurumunda yaparak önleyici ve koruyucu sağlık hizmetinde tecrübe kazandım. Şuanda ise kronik hastalıkların tıbbi beslenme tedavisi başta olmak üzere yeme bozukluklarına kadar çeşitli alanlarda psikodiyet yaklaşımı ile çalıştım. Teorik bilgilerimi pratikle başarılı bir şekilde uygulayarak danışanlarıma sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırma amacı doğrultusunda çalışmalarımı sürdürmekteyim. Psikoloji alanında da çeşitli kurumlarda staj yaparak ve uygulayıcı eğitimler alarak kendimi gerçekleştirmeye devam etmekteyim.

Röportaj

Ü

Sosyal medyadan ulaştım. Diyet kilo vermek için başvurdum. Online diyet yaparak süreçte yıllardır veremediğim kilolarımı vermemde yardımcı oldu. Tavsiye ederim, çok ilgili ve destek oldu. Daha önce denediğim online diyetlerde hiç sonuç alamamıştım, ama Fatmanur hanımla güzel sonuçlar aldık.

Sosyal medya platformlarından birinde gördüm, mesaj attım, ilgili bir şekilde dönüş sağlayınca tedavi sürecine başladım. Sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum. Tedavi sürecinde beni yargılamadan bana destek oldu. Ben unuttuğumda bile hep mesajlar attı, ilgilendi. Sayesinde hedefime ulaştım. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim. Çok çok başarılıydı.

Ş

Şirin Hanıma arkadaşımın biri sayesinde ulaştım. Fazla kilolarımdan aşırı rahatsızdım. İletişime geçtim, süreci strese sokmadan beni rahat bir şekilde hatalarımı öğreten iyi bir eğitimci, aynı zamanda iyi bir arkadaş olarak devam ediyoruz. Bu süreçte kalıplara sokmak yerine benim hayat tarzıma uygun bir yeme düzeni belirledik. Düştüğüm yerlerde bana en büyük destekçi Şirin Hanım oldu. Güler yüzü, tatlılığı, yaklaşım tarzı çok güzel. İstediğim zaman ulaşabilmekte, ayrıca çok rahatlatıyor. Benim acil danışmam gereken bir şey olduğu zamanlar da anında dönüş sağlıyor, sıkılmadan asla suratını düşürmeden belki de aynı sorularıma defalarca çok güzel bir şekilde cevap veriyor. Herkese öneriyorum, hiç tereddütsüz. Ben defalarca diyet sürecine girdim, hatta bu yaşıma kadar diyet siz geçen bir yılım olmadı ama ilk kez diyet kafasında olmadan istediğimi yiyerek süreci devam ettiriyorum. Her gün yeni şeyler öğrenerek, hayatımda aldığım en güzel karardı, onunla sağlıklı bir hayata adım atmaya başlamak.

Z

Çok kötü besleniyordum ve psikolojik olarak aşırı kötü hissediyordum, depresif bir dönemdeydim. Diyetisyenlerle karşılaştıkça hesaplarını inceliyordum fakat başlamayı düşünmüyordum. Başka bir danışanıyla olan iletişimini, danışanının memnuniyetini görünce kendisiyle iletişime geçtim. Kendisinin kısıtlamalara karşı olması, zihin-beden barışı içerisinde bir etiği olması çok ilgimi çekti. Kendimi suçlu hissetmeme izin vermiyor, ihtiyacım varsa bunu karşılıyorum ve yemeği kendime ödül ya da ceza olarak görmemi engellememe yardımcı oluyor, yemekle ilişkimi düzeltiyor. Çok rahat sağlıklı beslenebiliyorum, onunla iletişim kurarken çok konforlu hissediyorum. Karşılaştığım en iyi diyetisyen kendisi, her anlamıyla, o yüzden kesinlikle çevreme öneriyorum. Konu geçince ve öneririm de gönülden.

Şirin Hanım'ı sosyal medya aracılığıyla buldum ve gerçekten hayatımın en büyük şansını bulduğumu düşünüyorum. Süreçte bu kadar güler yüzlü, sakin krizleri fırsata çevirmesi ve sakinleştirmesi gerçekten çok profesyonelce. Sağlıklı beslenme ve kilo vermek için başvurdum. Hayatımın her kısmında yanımda olmasını istediğim bir insan ve kesinlikle ablama arkadaşlarıma çok tavsiye ediyorum. İş hayatında kendisine başarılar dilerim, kendisini seviyorum.

Ben uzun senelerdir yeme bozukluğu yaşıyordum. Ameliyat olduğum için hareket edemiyorum. Yürüyemiyorum. Mental olarak kendimi kötü hissettiğim dönemde Fatmanur Şirin ile tanıştım. Bana her halime göre listeler verdi. Her sorumu her saat neredeyse yanıtladı. Çok hoşgörülü bir insan. Kaçamakları dengelemek konusunda çok yardımcı oluyor. Ben herkese tavsiye ediyorum. Ben şimdiye kadar 6kg verdim. Vermeye de devam ediyorum. Yeni beslenme şekillerini de tecrübe ediyorum.

U
Konum: Online Danışmanlık Diyetisyen Randevusu

Bana 1.5 ay gibi kısa bi sürede 8.5 kilo verdiren mükemmel bir diyetisyen.Kendisi diyette sizi asla kısıtlamıyor ama kalori açığı yaratmayı çok güzel başarıyor.böyle kalori açığı fazla olan diyetlerde çok aç kalırsınız ama şirin hocada çok da fazla aç kalmayarak harika sonuçlar aldık.Kendisini tebrik ediyorum

O

Fatmanur Hanım'a sosyal medyadan ulaştım. Sağlıklı beslenme kilo vermek için başvurdum. Çok memnun kaldım. Diyet surecimizle ilgili mükemmel bir diyetisyenle çalıştığımı söyleyebilirim. Öncelikle hem tatlı hem sert bir diyetisyenle çalışmak çok eğlenceli asla kısıtlama olmadan büyük porsiyonlarla kilo vermeye başladık. Arada kaçamaklar olsa da bir sonraki öğünde telafi ettik süreçte en etkili olan şey yediğimiz porsiyonun fotoğrafını atıp daha da düzenli öğünler yaptık süreç sonunda yiyip içip 7 kilo kadar verip dengede götürüyoruz iyi ki varsın Fatmanur Hanım..

Ö

Uzmana sosyal medyadan ulaştım. Çok zayıftım kilo almak için başvurdum. Süreç ile ilgili bir değerlendirme de bulunacak olursam çok faydalı öğretici bir dönem oldu. En beğendiğim özelliği çok bilgili ve ilgili davranması kendinden çok emin olması ve dediklerini uygulayınca işe yaraması oldu. Kesinlikle yakın çevreme öneriyorum.

Z

Fatmanur hanımla sosyal medya hesabından tanıştım. Kilo problemi nedeniyle başvurdum. Fatmanur Hanım'la çok güzel gidiyoruz öğünler gayet güzel ve doyurucu Hem yüz yüze görüşüp hem WhatsApp'tan takip etmesi de daha çok motivasyon veriyor. Fatmanur Hanım Çok sıcakkanlı danışanlarıyla çok samimi çok güzel bir ortam oluyor Fatmanur Hanım'la tanıştığım için ben çok mutluyum. Kesinlikle tavsiye ederim.