Uzm. Kl. Psk. Fatmatüz Zehra Geçimli, Ankara Atılım Üniversitesi'nden İngilizce Psikoloji bölümü mezunudur. Üsküdar Üniversitesinde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimi ardından aynı üniversitede Psikoloji Doktora eğitimine başlamıştır. Şu anda Konya'da bulunan KTO Karatay Üniversitesi Psikoloji Bölümünde Öğretim elemanı olarak çalışmakta, aynı zamanda üniversitenin Psikolojik Danışmanlık Merkezinde Uzm. Klinik Psikolog olarak öğrencilere danışmanlık hizmeti vermektedir. Daha önce Gazi Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri Yataklı Serviste ve Ankara Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri Yataklı Servisinde hizmet vermiştir. Uzm. Klinik Psk. Fatmatüz Zehra Geçimli'nin psikoterapi uygulamaları üzerine KOSGEB, TÜBİTAK ve TEKNOFEST projeleri bulunmaktadır.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 7 yaşındaki çocuklar

Bazı tanıdıklarımın tavsiyesi üzerime Zehra Hocam'la görüşmeye başladım. Çevremle iletişimde yaşadığım sıkıntılar ve bazı bunalımlarımdan dolayı başvurmuştum. Zehra Hocam çok profesyonel ve iyi bir şekilde ilerletiyor süreci. Bu görüşmelerin gerçekten bana iyi geldiğini hissedebiliyorum.

Konum: Psk. Fatmatüz Zehra Geçimli Aile İçi İletişim Sorunları

fatma hocamı ablam sayesinde tanıdım kendisiyle seanslara basladıktan sonra bir cok sey yolunda gitmeye basladı ve beni hic bölmeden pür dikkat dinledigi için ona olan sevgim cok fazla herkese tavsiye ederim mükkemmel biri hem işinde hemde kişilik olarak

Z

Zehra hocayla romantik ilişkim ve kendimi motivasyon olarak eksik hissettiğim bir dönemde yollarımız kesişti. Tavsiye üzerine gitmiştim. Kendisi mükemmel bir psikolog, onunla terapi sayesinde kendimi keşfettim ve bana çok iyi geldi. Ben çok memnun kaldım, onun sayesinde daha güçlü ve dinamik hissediyorum. Etrafıma da tavsiyede bulundum, bulunmaya da devam edeceğim.

Uzm. Psk. Fatmatüz Zehra Geçimli ile gerçekleştirdiğim seans sürecinden çok memnun kaldım. OKB sebebiyle başvurdum. İlk günden itibaren profesyonel yaklaşımı ve samimiyeti ile kendimi rahat hissetmemi sağladı. Fatmatüz Hanım’ın bilgisi ve deneyimi, benim için çok değerli bir fark yarattı. Seanslarımız süresince, ihtiyaçlarıma uygun yaklaşımlarla bana rehberlik etti ve her seanstan olumlu bir şekilde ayrıldım. Özellikle empati yeteneği ve güven verici tavrıyla, süreç boyunca kendimi daha iyi anlamama ve geliştirmeme yardımcı oldu. Fatmatüz Hanım'ı çevremdeki herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ve kendisiyle seanslara devam etmeyi planlıyorum. Onun gibi bir uzmanın desteği ile ilerlemekten çok memnunum.

R
Konum: Psk. Fatmatüz Zehra Geçimli Randevu

Fatma Zehra hocama arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Kendi düşüncelerimi başkalarına kolay açabilen biri değilim fakat Zehra hocam bu konuda beni çok rahat ettirdi. Her seans sonrası kendimle ve çevremle daha barışık hissettim. Herkesin aradığını/ihtiyacını kolayca tespit edip sizi buna yönelik bir yolculuğa sokuyor. Bu süreçte de size eşlik ederek doğru noktaları gösteriyor. Fazlasıyla memnun kaldım, herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Psk. Fatmatüz Zehra Geçimli Diğer

Fatmatüz Zehra hocam ile seanslara başladığımızdan beri kendimi çok daha iyi hissediyorum. Beni sabırla bölmeden dinler ve kafamdaki soru işaretlerini en iyi şekilde cevaplandırır. Seanslardan sonra kendime daha çok güvenmeye başladım ve kendisi benim bakış açımı olumlu yönde iyileştirdi. Düşünceleri, yorumları, bakış açısı bana kendimi çok iyi hissettirdi. Başka psikoloğa da gittim ama en çok Fatmatüz Zehra hocamla daha iyi bir iletişim kurduk

Konum: Psk. Fatmatüz Zehra Geçimli Diğer

Okulumuzun verdiği psikoloji destek hizmeti sayesinde Zehra hocayla seanslara başladım. Seanslara başladığımdan itibaren kendimde görmediğim bazı durumların farkına vardım. Seanslarımız çok verimli geçiyor ve bana katkısını hissedebiliyorum. Zehra hoca ile seans yaptıkça pozitif yönde değişeceğime inanıyorum.

Konum: Psk. Fatmatüz Zehra Geçimli Diğer

Okulumuzda psikolog desteği olduğunu arkadaşımdan öğrendim ve bu sayede zehra hocamla tanışma fırsatım oldu. İlk görüşmemizde gerçekten ruh gibiydim ve bir fanusta hissediyordum. Benim de ilk psikolog deneyimimdi.Ve ilk seansımız beklediğimden çok ama çok iyi geçmişti ve umutsuz bir şekilde girdiğim kapıdan hafiflemiş bir şekilde çıktım. Bakış açısı, yorumları, desteği ve eksik olan yerlerimi görüp bunu tatlı dille söyleyip farkettirmesi benim için gerçekten paha biçilemez. Artık daha farklı daha iyi bir bakış açısıyla bakıyorum hayata. 2 gün önce yanlış hatırlamıyorsam 3 yada 4. seansımızı yaptık ve kendimdeki bu olumlu güzel değişimi görmek, iyileşmek ve bunu fark etmek gerçekten çok güzel bir his. Hocam da bendeki bu olumlu değişimi fark etmiş ve bunu dile getirdi daha da bi mutlu oldum. Gözünüz kapalı Fatma Zehra hocamla görüşebilirsiniz. Kendisi çok bilgili, deneyimli, gizliliğe önem veren, nokta atışı tespitleriyle sizi aydınlatan harika bir psikolog.

Konum: Psk. Fatmatüz Zehra Geçimli Diğer

Okulumuzun verdiği bir hizmet sayesinde Zehra hocayla seanslara başladım. Halende devam ediyorum. Kendisiyle yaptığım seansların sonucunda gerçekten değiştiğimi ve geliştiğimi düşünüyorum. Davranış biçimlerimim, otomatik düşüncelerimin ve daha bir sürü şeyin farkına varmamda ve onlarsız ne kadar sağlıklı yaşayacağımı görmeme yardımcı oldu. Kendi hayatımı kurmakta ve kendim için kararlar almakta çok daha başarılı hissediyorum. Yaşamadığımı, nefes alamadığımı düşündüğüm noktadan çok daha sağlıklı rahat ve mutlu olduğum sürekli düşünüp durmadığım bir noktaya geldim. Kendisi gerçekten şiddetle tavsiye ettiğim biri

Konum: Psk. Fatmatüz Zehra Geçimli Diğer

Zehra hocanın yaklaşımının problemi çözücü değilde danışanın probleminin tespitini bulmasında uardımcı olup nasıl çözebileceği konusunda yardımcı olma sı danışanın problemini daha sağlıklı ve kalıcı bir şekilde çözmesini sağlıyor ve yönteminin başarılı olduğunu düşünüyorum. Ve bana bu yoldan yardıöcı olduğu için kendilerine çok teşekkür ederim. Görüşmelerimiz sohbet kıvamında ve akıcı bir şekilde ilerliyor ayrıca her bir ayrıntıya değinerek probleminizin nedenini anlamanıza yardımcı olucak sorularla seansınızı doldurmanıza yardımcı oluyor bu yüzden seans sonunda aklınızda soru işareti kalmasına engel olmuş oluyor. Her psikolog gibi Fatmatüz Zehra Hocamıza da her şeyinizi güvenerek ve içtenlikle paylaşabilirsiniz. Demek istediklerim ve deneyimlerim bu şekilde herkesin hayatta mutlu ve huzurlu bir şekilde kalması dileğiyle…