Uzm. Kl. Psk. Fatmatüz Zehra Pehlivan

Psikoloji · Daha fazla

Karabük 1 adres

• 2011 yılında ÖSYM tarafından yapılan Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) TM puan türüne göre Türkiye geneli sıralamada 293. oldum ve Bilkent Üniversitesi’nde kapsamlı burs (%100) ile Psikoloji (İngilizce) lisans eğitimi hakkı kazandım.
• 2016 yılında Psikoloji alanında lisans derecesi aldım.
• 2017 yılında YÖK öncelikli alanlar araştırma görevlisi olarak bir devlet üniversitesinde çalışmaya başladım.
• 2018 yılında YÖK öncelikli alanlar araştırma görevlisi olarak Hacettepe Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programında eğitime başladım.
• 2020 yılında Hacettepe Üniversitesi’nden mezun olarak Klinik Psikoloji alanında bilim uzmanlığı (master) derecesi aldım.
• 2022 yılı itibariyle araştırma görevlisi olarak çalıştığım üniversitede öğretim görevlisi olarak ders vermeye başladım. Aynı zamanda üniversitenin danışmanlık biriminde öğrencilere psikolojik destek hizmeti veriyorum.
• 2024 yılı itibariyle Hasan Kalyoncu Üniversitesi Klinik Psikoloji Doktora programında eğitim hayatıma devam ediyorum.
• Bilişsel Davranışçı Terapi ve Şema Terapi eğitimleri aldım.
• Klinik Psikoloji alanındaki akademik çalışmalarım boyunca elde ettiğim bilgi ve deneyim ile, psikolojik desteğe ihtiyaç duyan bireylere online psikoterapi hizmeti veriyorum.

Yetişkin

Safranbolu, Karabük

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Kl. Psk. Fatmatüz Zehra Pehlivan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle