Psikolog Fatoş Noksan, 1995 Trabzon şehrinde doğdu. İlk lisans eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra uzun bir süre MEM Parmakizi Okulları’nda Eğitim Koordinatörlüğü ve Persona 360 Okul Rehberlik Yazılım sistemlerinde içerik üreticisi ve proje yürütücü olarak faaliyet gösterdi. İkinci lisans eğitimi olan Avrasya Üniversitesi Psikoloji bölümünü tamamladı. Alanında MEM Psikoloji & Pedagoji’de yaptığı uzun bir stajyerlik ve çeşitli alan eğitimlerinin süpervizyon süreci olmuştur.
İnsanların ruh sağlığı mücadelelerinde gelişimlerine şahit olmayı oldukça motive edici tanımlarken
halen ofisinde çocuk, ergen ve yetişkin olmak üzere danışan görmektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Çocuk ve Ergen Terapisi

Röportaj

I
Konum: Psikolog Fatoş Noksan Kliniği Yetişkin Terapisi

Psikoloğumun terapi sürecindeki yaklaşımı gerçekten profesyonel ve destekleyici. Seanslar boyunca kendimi anlaşıldığımı ve değer verildiğimi hissediyorum. Sorunlarımı yargılamadan dinliyor ve çözüm odaklı stratejilerle bana rehberlik ediyor. Empati yeteneği ve sakin tavrı, terapi sürecini daha etkili ve rahat hale getiriyor. Onun sayesinde, kendimi keşfetme yolculuğunda güvenli ve güçlü adımlar atıyorum.

Konum: Psikolog Fatoş Noksan Kliniği Çocuk ve Ergen Terapisi

dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olan kızımda çok güzel yol aldık. doktor takibinde kullandiklarimizi birakabildik iyiki var

C
Konum: Psikolog Fatoş Noksan Kliniği Çocuk ve Ergen Terapisi

aile içi çatışmalar ve genel duygu hakkaniyetimi sağlayamadığım için gittim. normalde hayatımda yaşadığım olayları ablatan bir insan değilimdir ama fatoş hoca sağ olsun samimiyetiyle ona anlatma gereksinimi duydum ve iyi ki anlatmışım hayatım daha iyi yerlere geldi 3. bir göz olarak yaşantımı yorumlamayı öğretti çok iyi bir yorumlayıcı gitmenizi tavsiye ediyorum

Konum: Psikolog Fatoş Noksan Kliniği Çocuk ve Ergen Terapisi

Kimseye anlatamadığım şeyleri anlatıyorum ve anlatınca rahatlıyorum bu beni iyi hissettiriyor özgüvenim yerine geliyor çok yardımcı oluyorsunuz .

R
Konum: Psikolog Fatoş Noksan Kliniği Yetişkin Terapisi

Bir buçuk yıl önce mizaç ve kariyer testim sonucunda tanıştık Fatoş hocayla. Meslek seçimimde ve YKS ye hazırlık sürecimde yardımcı olsa yeter diye düşünerek başlamıştım seanslara. Beklediğimden de fazlası oldu, Fatoş hoca inanılmaz bi güven verdi. Bir şeyleri yargılanmadan ve anlaşılacağımı bilerek anlatmak beni daha da rahatlattı. Bir süre sonra anlatmaktan hatta düşünmekten bile kaçındığım şeyleri Fatoş hocayla konuşmaya başladım. Kendimi tanımamda, güçlü ve zayıf yönlerimin farkına varmamda, farklı bakış açıları kazanıp insanlarla kurduğum iletişimi iyleştirmemde ve tabii ki sınav sürecimde bana çok yardımcı oldu. Süreç boyunca ailemle de görüştü ama anlattığım şeyler hep ikimizin arasında kaldı :) Hâlâ devam ediyorum, ben ve ailem çok çok memnunuz.

Konum: Psikolog Fatoş Noksan Kliniği Bilişsel Davranışçı Terapi

Kaygı bozukluğu hastasıyım yıllardır aradiğim terapistimi bulmanın verdiği mutluluğu tarif edemem artık biliyorum ki her anımda yanımda varlığı bana çok güç veriyor benim için artık zor ve güç bişey yok iyiki Fatoş noksan

Oğlumun yemek problemi sebebiyle ulaştım Fatoş Hanım'a. Yaklaşık 6 aydır devam ediyoruz. Şu anda kendim içinde gidiyorum. Kafamda soru işareti olan şeyler aydınlandı. Farklı bakış açıları kazandım sayesinde. Hem oğlum hem de benim için bir dönüm noktası oldu. Hayatımıza güzel şeyler kattı ve yol gösterici oldu. Fatoş Hanım çok naif ve ince yaklaşıyor danışanına. Süreçten oğlum da ben de çok memnunuz.

K

Kızımın aile içindeki sevgisizlik ve güvensizlik gibi sıkıntıları sebebiyle ulaştık Fatoş Hanım'a. Yaklaşık 2 aydır devam ediyoruz ve olumlu yönde ilerleme sağladık. En önemlisi, kızım Fatoş Hanım'a güvendi ve devam ediyor. Herhangi bir ihtiyaç durumunda kendisine rahatça ulaşabiliyoruz. Çok naif ve ilgili bir uzman olan Fatoş Hanım, kişinin mizaç analizini yaparak ona göre davranmasıyla öne çıkıyor.

Oğlumun gelişim geriliği ve davranış problemleri sebebiyle gittik Fatoş Hanım'a. Aynı zamanda çok ciddi kaygı bozukluğu vardı. Yaklaşık 1,5 sene devam ettik. Oğlumun gelişmesine ciddi alamda katkısı olan bir uzman. Okula başlaması ve okuldaki arkadaşlarıyla uyumu anlamında çok güzel ilerleme sağladık. Her alanda çok ilgilendi. Oğlumun gelişime ihtiyacı olan tüm alanlarda katkı sağladı. Fatoş Hanım sakin ve iyi bir dinleyici. Problemlerimize açıklayıcı bir şekilde yaklaştı. Benim için en önemlisi sakin, anlaşılır, güler yüzlü ve çözüm odaklı olmasıydı. Seanslar dışında da gün içinde ihtiyaç halinde her zaman ulaşabildik kendisine.

Konum: Psikolog Fatoş Noksan Kliniği Yetişkin Terapisi

Tedavi süreci boyunca bazı sorunları kendi dile getirebilecekken benim deneyimleyerek farketmemi sağlayarak daha kalici olmamı ve bilinçli olmamı sagladigi için kendisine minnettarim