Beslenme ve Diyetetik lisans eğitiminin son yılında; Bahçeşehir Üniversite Hastanesi Medical Park Göztepe, Türk Hava Yolları Bekard Yemek Üretim Tesisleri, Galatasaray Spor Kulübü, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi, Medicana İnternational gibi bir çok farklı yerde staj yaptı.
2016 yılında İstanbul Bahçelievler’de Sağlıklı Beslenme ve Diyet Merkezi Diyetisyen Faysal Sili adı altında klinik hizmeti vermeye başladı.2018 yılında Ataköy Nef 22’de ikinci kliniğini açtı.
‘’ Klinik diyetisyen olarak altıncı yılımı geride bıraktım. 8 bin danışan görüşmesi ile elde ettiğim tecrübelerim, aldığım önlisans ve lisans eğitimleri, katıldığım sempozyumlar, seminerler, kurslar, workshoplar ve alanımda kendimi geliştirmek adına okuduğum kitaplarla elde ettiğim birçok bilgi ışığında diyete bakış açımı sağlıklı ve kalıcı sonuç almak üzerine kurdum.
Hızlı kilo alıp-vermek ve hastalıklarda diyet beslenme tedavilerinde elde ettiğim başarıları daha ileriye taşımak amacıyla eğitim ve öğretime devam etmekteyim’’
diyen Diyetisyen Faysal Sili halen Ataköy Nef 22 ve Yenibosna kliniklerinde danışanlarına hizmet vermeye devam etmektedir.-
Zafer Mahallesi, Balçık Sokak No:12 Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Diyetisyen Randevusu
Ataköy Nef 22Çobançeşme E-5 Yanyol Ataköy 7-8-9-10.Mah.F blok No: 220, Bakırköy İstanbul, İstanbul
Online Diyet
Troid Hastalıklarında Beslenme
Zayıflama
Zayıflama Diyetleri
di...
İdeal kiloya ulaşmak, uzun ve bazen zorlu bir yolculuk olabilir, bu yolculuğa çıkarken rehberinizin kim olduğu çok önemli bence; bu serüvende Dyt.Faysal SİLİ, bana kendimi çok rahat ve güvende hissettiren, motivasyon sağlayan iyi bir rehber ve aynı zamanda destekleyici bir yol arkadaşı olduğunu hissettirdi. Dyt.Faysal beyle çalışmamda mutlu şekilde, sevdiğim yiyecekleri tüketerek kilo vermenin mümkün olduğunu gördüm.
Sağlıkla, kolaylıkla ve neşeyle ideal kiloma ulaşmam için bana rehberlik edip her türlü desteği sağlayan, Dyt. Faysal SİLİ’ye tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım…
Tavsiye üzerine kilo vermek için kızımla beraber gittik, memnun kaldık.4 ayda 10 kilo verdik, ara ara kaçamaklar olmasına rağmen.Diyeti bizim isteklerimiz doğrultusunda ayarlıyordu,yaklaşımı ve diyet listeleri gayet iyiydi, memnun kaldık.
Çok memnun kaldım, rahatsız olduğum için kısa bir ara verdim ama tekrardan kendisine geleceğim.İyileşince bana çok faydası oldu .13 kilo verdim.Diyabet adayıydım,rahatsızlıklarım vardı.Diyabetim ilerlemedi sağlıklı beslenince, daha rahatım.Vücudumda kilo verince rahatlama oldu.Memnunum ben.
i....k
Sevgili Faysal hocamla beraber yaklaşık üç ay hedeflenen yağ dengesine ulaştım. Bu dokuz kiloyu verirken bir danışanı olarak asla diyet baskısını veya açlığını hissetmedim. Listelerinin kolaylığı ve gerekli psikolojik desteği sağladığı için sonsuz teşekkür eder ve gitmek isteyenlere tavsiye ederim.
Saygılar
g....y
2 haftada toplam 4.3 kilo verdim diyet değil sağlıklı beslenmeye başladım diyorum hep kesinlikle tavsiye ediyorum
me...y
Faysal bey ile 1 hafta oldu diyete başlayalı ve gayet güzel bir programla ilerledik. Aç kalmadan ve kilo vererek devam ediyoruz. Kesinlikle çok ilgili ve motivasyonumuz yüksek ilerliyoruz.
p....b
2 haftadır gidiyorum ve daha önce 2 ayda verdigim kiloyu şimdiden verdim hem de sağlıklı ve kalıcı bir şekilde. En güzeli de diyetteyken hiç aç hissetmemem. Faysal bey goruslerime değer verip diyet listemi ona göre hazırlıyor. Çok memnunum gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
c.....
Gayet başarılı bir diyetisyen, benim isteklerimi göz önünde bulunduruyordu.Başarılı bir sonuç elde ettim,olası durumda yine Faysal Bey'i tercih ederim.Gidecek olan arkadaşlarıma da önerdim.Ben de sonra arkadaşlarım da gitti. Kilo vermek için tercih etttim.Yaklaşık 6 ayda 15 kilo verdim.
il...
Faysal sili bey konulara çok hakim duzenli bir beslenme ile cok güzel kilo verdiriyor kendini geliştirmiş başarılı önü parlak bir diyetisyen olarak görüyorum kariyerinizde başarılar
Ben kendisinden çok memnunum. Beni yönlendirmesi, aydınlatmasıyla fayda görüyorum.Benim kayınvalidem fayda gördü.Ben de Faysal Bey'in motivesini gördüğüm için onu tercih ettim.Yeme içme düzenim,herşey çok daha güzel ilerliyor.Faydalı olan ve faydalı olmayan yiyecekleri ayırt edebiliyorum.3 haftada 4 kilo verdim.Listelerimi de yaşam standartlarıma göre ayarlıyor.Samimi bir diyetisyen.Hala devam ediyoruz.Tavsiye ediyorum kendisini.
Faysal Sili isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Faysal Sili, Diyetisyen. Size Faysal Sili tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Zayıflama Diyetleri.
Faysal Sili adresi nerede?Faysal Sili şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zafer Mahallesi, Balçık Sokak No:12 Yenibosna İstanbul
- Ataköy Nef 22Çobançeşme E-5 Yanyol Ataköy 7-8-9-10.Mah.F blok No: 220, Bakırköy İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Faysal Sili isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Faysal Sili online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Faysal Sili isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Faysal Sili, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Faysal Sili hangi dilleri konuşuyor?Faysal Sili ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Faysal Sili isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Faysal Sili bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Faysal Sili ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Faysal Sili hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Faysal Sili hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler