Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Uzman Klinik Psikolog Fazilet Kipri
2016 yılında başladığı Yakın Doğu üniversitesinden 2020 yılında mezun olarak aynı üniversitede 2020-2022 yılları arasında klinik psikoloji üzerine yüksek lisansından 'Üniversite Öğrencilerinde Görülen Sosyal Medya Kullanımının Depresif Bozukluk ve Sosyal Kaygı Bozukluğu Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi' adlı tez çalışması ile mezun oldu. Genç ve yetişkinlerle bilişsel davranışçı terapi ekolü çalışmak ile birlikte aynı zamanda aile ve çift terapileri ile de ilgilenmektedir. Şu anda aktif olarak Tarsus Aktif Yaşam Kliniği'nde yüz yüze danışan görmektedir. Bunların yanında online görüşmeler yürütmektedir.
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Telefon numarası doğrulandı
Yoğun kaygılarımla Fazilet Hanım’ın yanında aldım soluğu. Bana olan yaklaşımı, sorunun kökünü anlamamı sağlayan yönlendirici sorularıyla artık kaygınlarımla daha iyi başa çıkabiliyorum. Çevremdekiler de bendeki değişimin farkında. Kendisini herkese öneririm, hayatıma dokunduğu için kendisine çok teşekkür ederim.
Fazilet Kipri isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fazilet Kipri, Psikoloji.
Fazilet Kipri adresi nerede?Fazilet Kipri şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehitmustafa Mahallesi Muvaffak Uygur Bulvarı No:39/B Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fazilet Kipri isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fazilet Kipri online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fazilet Kipri hangi dilleri konuşuyor?Fazilet Kipri ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fazilet Kipri isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fazilet Kipri bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fazilet Kipri ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fazilet Kipri hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Fazilet Kipri hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar