Dikilitaş Mahallesi Ayazmadere Caddesi Yeşilçimen Sokak No:9 Fulya Beşiktaş, İstanbul
Ameliyatsız Prostat Kanseri Tedavisi
Radyoterapi
Stereotaktik radyocerrahi (SRS)
Stereotaktik Radyoterapi (SRT)
s ...k
5 yıl önce kızımın kanser sarkom olduğunu öğrendiğimizde tanıştık Fazilet Hoca İle. İlgili güler yüzlü yaklaşımı ile öncelikle korkularımızı giderdi. Tedavi öncesi yapmamızı istediği şey bizi şaşırtmıştı ama şimdi 5 yıl sonra anlıyoruz ki kızımın çocuk sahibi olabilmesini sağlamak üzerine imiş yapılanlar. Kanser bitti sevgili doktorumuz sayesinde ve ona minnettarız. Sonra ben rahim kanseri geçirdim. Hocam sayesinde o da geldi ve geçti. Tecrübesi ile güler yüzlü yaklaşımlarıyla bize hayatımıza devam etme fırsatını veren doktorum.
Fazilet Öner Dinçbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fazilet Öner Dinçbaş, Radyasyon Onkolojisi. Size Fazilet Öner Dinçbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Radyoterapi, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Eksternal Radyoterapi, Ameliyatsız Prostat Kanseri Tedavisi, Radyocerrahi, Stereotaktik radyocerrahi (SRS), Prostat Radyoterapisi, Işın Tedavisi, Stereotaktik Radyoterapi (SRT).
Fazilet Öner Dinçbaş adresi nerede?Fazilet Öner Dinçbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikilitaş Mahallesi Ayazmadere Caddesi Yeşilçimen Sokak No:9 Fulya Beşiktaş İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fazilet Öner Dinçbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fazilet Öner Dinçbaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fazilet Öner Dinçbaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fazilet Öner Dinçbaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fazilet Öner Dinçbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fazilet Öner Dinçbaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fazilet Öner Dinçbaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fazilet Öner Dinçbaş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Fazilet Öner Dinçbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyasyon Onkologları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları