Ekinoks Residans Büyükşehir, Cumhuriyet caddesi No:1 Kat :2 Daire :11/98, Beylikdüzü
Galeri

Vertebroplasti
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Üst Ekstremite Cerrahisi
Görüşler içerisinde ara
Fecri Bey'in 20 yıldır hastasıyım, başka bir doktora gitmem. Kendisinin söylediklerine güvenirim. Tedavimi yapan da odur. Ailedeki doktorumuz. Her zaman tavsiye ederiz. Güvenilirliği, tedavi yöntemiyle her şekilde hastanın yanındadır. Bacağıma kök hücre tedavisi, kolumda ve parmaklarımda kas sıkışmasından dolayı tedavi aldım. Ortopedi alanında problemlerimizi çözüme kavuşturan Fecri Bey'dir.
ş....y
Annemin diz protezi ve benim diz ve omuzlarımdaki eklem ağrılarım için başvurduk. Muayene etti, PRP ve eklem içi özel enjeksiyon yaptı. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldım, şu an çok iyiyim. Omuzlarımdaki yırtıklar ve diğer sorunlarım düzeldi. Annem yürüyemiyordu, şu an sayesinde koşabiliyor. Her şey yolunda. Hocanın elinin değdiği yer iyileşiyor. Birkaç arkadaşımı da gönderdim, onlar da düzeldiler. Mütevazi bir hekim. Hastasının yanında olup doğru şeyleri yapmaya çalışan yardımsever bir doktor.
sü...
Annem sırtında kırık olduğu için onu oraya götürdüm. Çok endişeliydik ama doktor çok sakinleştiriciydi. Tüm sorularımızı yanıtladı ve durumuyla nasıl ilgileneceğimizi anlattı ve yapması gereken her şeyi yaptı. Onu şiddetle tavsiye ediyorum.
Fecri Bey, dizlerimin protez ameliyatını gerçekleştirdi. Yakın zamanda 2 sene olacak. Çok memnunum, süperdi. Fecri Bey çok beyefendi, temiz, kibar, çok mükemmel, saygılı, sevgi dolu bir doktor. Doktor gibi doktor. Ben ortopedi üzerine her yönüyle başkasını tanımıyorum. 10 üzerinden puanlayacak olursam 10 veririm. Herkese tavsiye ederim.
Biz doktorumuzdan çok memnunuz. Herkese öneriyoruz. Benim diz protezi, kalça protezi ameliyatımı ve annemin kalça kırığı ameliyatını gerçekleştirdi. Fecri Bey çok iyi, hastalarına çok yakın, çok ilgili bir doktor. Kendisi çok iyi birisi.
2018 yılında Fecri Bey'de tedavi gördüm. Sol omuz humerus kemiği kırığından dolayı tedavimi gerçekleştirdi. Ortopedik olarak birçok hastayı kendisine yönlendirdim ve giden herkes çok memnun kaldı. Doğru teşhislerle tedavilere devam etti. Kendisi konusunda uzman bir doktor. Tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla iletişime geçip tedavi programı uygulanabilir.
e...
Ben ve oğlum menisküs sorunuyla doktorumuza ulaştık ve doktorumuzla 20 yıllık bir geçmişimiz var. Ailemizin ameliyatlarını gerçekleştirdi ve çok başarılı geçti. Çok memnunuz. Doktorumuzu herkese tavsiye ediyoruz. Çok başarılı bir doktordur, çok saygılı bir insandır.
Ciddi bir ayak burkmasi yasamistim acilen baska bir yere gitmistim fakat agri ve yurumede zorlanma 2 ay devam edince cevremde doktor arastirmasi yaparken bir cok kisiden Fecri hocanin adını duydum, kendisi ile tanismamiz bu sekilde oldu iyi ki de oldu. Detaylı ilgilendi ve sadece verdigi tavsiyeler uzerine cok kisa surede ayağım iyileşti, evet ameliyat gerektiren ciddi bir sorunum yoktu ama ilgi alakası, onerilerileri bile kisa surede toparlamaya yetti diyebilirim.
2015 yılında annemin menisküs ameliyatını gerçekleştiren Ortopedi Cerrahı Fecri Çiftlik'e minnettarız. Ameliyat öncesi ve sonrası annemle yakından ilgilendi, her türlü sorumuzu sabırla yanıtladı ve güler yüzüyle bizi rahatlattı. Hiçbir komplikasyon yaşamadık ve annem sağlığına hızla kavuştu. Yıllardır ortopedi ile ilgili her konuda kendisine danışıyoruz ve her seferinde memnun kalıyoruz. Fecri Çiftlik'i gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.
g...
Doktorumuza tavsiye üzerine ulaştık. Eklem ağrıları şikayeti ile gittik. İlaç tedavisi ve sonrasında kontrol sırasında gayet ilgili ve güler yüzlü bir yaklaşımı vardı. Verdiği tedavi ile şifa buldum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Fecri Çiftlik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fecri Çiftlik, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Fecri Çiftlik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kinesiotape(Kinezyoteyp), Tendon Onarımı, Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı, Artroplasti, Artroskopi, Artroskopik Cerrahi, Diz Altı Ampütasyonu, Diz Ampütasyonu, Diz Artroplastisi.
Fecri Çiftlik adresi nerede?Fecri Çiftlik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ekinoks Residans Büyükşehir, Cumhuriyet caddesi No:1 Kat :2 Daire :11/98 Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fecri Çiftlik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fecri Çiftlik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fecri Çiftlik hangi dilleri konuşuyor?Fecri Çiftlik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fecri Çiftlik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fecri Çiftlik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fecri Çiftlik hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Fecri Çiftlik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bakırköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kartal Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Başakşehir Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (13)Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları