Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
Ahmediye Mahallesi Halk Caddesi No:3 2.kat Ofis No:3 Üsküdar /İstanbul, İstanbul
Online Diyet
Çölyak Hastalığında Beslenme
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Online Görüşme
2019 yılından beri Üsküdar’da bulunan kliniğinde yetişkin ve çocuklara kişiye özel beslenme danışmanlığı hizmeti vermektedir.
Katıldığı Eğitimler;
Onkolojide Koruyucu ve Terapötik Beslenme Yaklaşımları
Farklı Spor Dallarında Beslenme
Sporcu Beslenmesinde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu
s....o
Fehime Hanım ile birlikte yürüttüğümüz kilo verme sürecinde, 2 hafta içinde 3 kilo verdim ve bu süreç boyunca hiç aç kalmadım. Kendimi oldukça motive hissediyorum ve aynı kararlılıkla kilo vermeye devam ediyorum. Haftalık değişen ihtiyaçlarıma göre sürekli listeleri güncelliyoruz
pı...ş
Fehime Hanım işini çok severek yapan çok tatlı bir hanımefendi gerçekten, Lipödem rahatsızlığımdan dolayı destek alıyorum, kendisinden çok şey öğreniyorum öğrenmeye de devam edeceğim.
r.....
Ben de fazla kilolarımdan kurtulmak için Fehime Hanım'ı tercih etmiştim, iyi ki de etmişim. Önerdiği yöntemle hiç aç kalmadan, ölçülü miktarda her şeyden yiyerek zayıflanabiliyormuş.
Porsiyonu küçültüp, tüm yiyecekleri belli oranlarda tek tabakta toplama yöntemi harikaydı.
Ben, kendisinin önerdiği yöntemle 26 günde yaklaşık 8 kilo verebildim. Tabi ki, diyet programına biraz sporu da ekleyerek. Henüz hedef kiloma daha var. Ama kilo verebileceğime dair inancımı kazanmış oldum.
Fehime hanımın samimiyeti, bilgisi, donanımı, işinin ehli olması, her seansta detaylı bilgilendirmesi ve sizi sürekli takip etmesi insanın motivasyonunu arttırıyor.
Diyetisyen arayışı olanlar gönül rahatlığı ile tercih edebilirler. Kilo verme işi tamamen motivasyonla, dengeli beslenmekle ve istikrarlı olmakla alakalı.
Fehime hanımın önerileri ve uyguladığı programla kilo verdiğimi görmek ve hedef kiloma doğru her gün biraz daha yaklaşmak umudumu daha da artırdı.
e....s
Her şeyden önce beslenme düzenimin oluşması için ve doğum öncesi kiloma ulaşmak için Fehime hanımdan randevu aldım. İlk görüşmemiz diğer yorumlarda da denildiği gibi üç saat kadar sürdü. Çok bilgilendirici bir görüşmeydi. Porsiyonlarımı nasıl ayarlamam gerektiğini, karbonhidrat ve protein dengesini nasıl sağlamam gerektiğini çok ayrıntılı bir şekilde izah etti. Ve sıkı, bunaltan bir diyet asla uygulamadı. Evimizde yapılan yemeklere göre ve yaşam tempoma göre bir yol çizdi. Ve gerçekten sonuç olarak beslenme düzenim oluştu. ( sabahları kahvaltı yapmadan işe gidiyordum ve şimdi kahvaltı yapmadan asla çıkmıyorum evden.) Bir ay içinde de 3 kilo 600 gr verdim. Kesinlikle tavsiye ederim.
me...ü
6 ağdır hocamla inanılmaz bir yol aldık kaslarım arttı yağlara veda ettik düzenli yemek yeme sürecim gelişti ve kalıcı oldu çok teşekkür ederim
i̇...k
Fehime Hanım'dan yardım almaya başladığımda beslenme ile ilgili kafamda birçok soru işareti vardı. Fehime Hanım, bilgilendirici ve betimleyici anlatımıyla soru işaretlerinin hepsini ortadan kaldırdı. Daha besleyici ve dengeli olarak nasıl beslenildiğini danışanını sıkı diyet mantığından uzak tutarak bana öğretti. Özellikle vejetaryan beslenme ile ilgili kendisinden çok fazla şey öğrendim. Bedeni, bedenin sinyallerini dinlemeyi beslenmenin duygudurum ile olan ilişkisini Fehime Hanım sayesinde kavradım. Beslenmenin belirli bir dönemde kilo vermek için değil hayatın bütününe yayılan ve sürdürülebilir nitelikte olması gerektiğini adım adım kendisinden öğrendim.
fa...ğ
Detaylı paylaşımlarla kafada en küçük soru işareti bırakmaksızın; Fehime Hanımın enerjisi bilgisi ve bütünsel bakış açısıyla son derece profesyonel ve içeriği tatmin edici bir görüşme oldu. Kendisine kilo verme süreciyle ilgili başvuru yapmış olup ilk görüşmede 3 saatlik bir zamanı çok iyi bir şekilde yönetmiş; yaptığı analiz ve sorduğu sorularının çıkarımıyla beslenme düzenine yönelik tabak kontrolü, porsiyon ayarlamaları, kilo alma süreçlerine yönelik çok faydalı bir çok bilgi sunmuştur. Kendisiyle 3 aylık birlikteliğimizde çok güzel gelişmeler yaşayacağımızdan eminim. Tekrar teşekkür ederim.
Hasta
Fehime hanımla ilk telefondan görüştük ve annem için kendisinden bilgi aldım. Böbrek hastası olan annem için bir diyet listesi oluşturmak istediğimi söyledim ve kendisinin yaklaşımı ve akıcı konuşmasından çok memnun kaldım. Randevumuzu oluşturduk ve muayenesine gittik. Orada da aynı şekilde yaklaşımı ve iletişimi çok güzeldi. Konu üzerinde çalıp araştırmış ve bizi en güzel şekilde bilgilendirmiştir. Bize çok yardımcı oldu kendisine çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim
bn...a
Fehime Hanım'a kilomun en yüksek sınıra ulaştığı dönemde buradaki yorumları okuyarak ulaştım. O yüzden benim gibi bir süreç içerisinde olup kararsız olan kişilerin tereddüt etmeden Fehime Hanımla beslenme alışkanlığını değiştrime sürecine başlamalarını tavsiye ederim. Şu anda ideal kiloma ulaştım ama en önemlisi beslenme alışkanlığım değişti, porsiyon kontrollerimi sağlayabiliyorum. Dengeli öğünler tüketiyorum. Her hafta benim yaşantıma uyumlu beslenme önerileriyle istediğim her şeyden dengeli şekilde yiyerek harika bir süreç geçirdim. Ayrıca Fehime Hanım çok ilgili ve özverili olmasının yanında bilimsel gelişmeleri takip eden bir beslenme danışmanı. Bu süreç benim için hem çok şey öğrendiğim hem de vücudumu daha çok sevdiğim harika bir süreçti. Kısıtlayıcı değil, dengeli ve sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak istiyorsanız kesinlikle tereddüt etmeyin derim. Bir fanusun içinde tek başına yaşamadığınızın bilincinde, hayatınıza uyumlanacak, kısıtlanmadığınız, mutsuz olmadığınız bir beslenme alışkanlığına sahip olacağınızı düşünüyorum. Çünkü bana öyle oldu.
da....
Fehime hanım ile tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum hayatınıza kısıtlamalar getirmiyor hayatınıza renk katıyor her zaman ulaşılabilir biri hep yanınızda hissettiriyor
Seansları uzun eğlenceli ve sizi anlamaya yönelik
Hoş sohbetiniz bilginiz ve ilginiz için çok teşekkür ederim
Fehime Arı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fehime Arı, Diyetisyen. Size Fehime Arı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme.
Fehime Arı adresi nerede?Fehime Arı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmediye Mahallesi Halk Caddesi No:3 2.kat Ofis No:3 Üsküdar /İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fehime Arı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fehime Arı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fehime Arı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fehime Arı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fehime Arı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fehime Arı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fehime Arı hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Fehime Arı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fehime Arı hangi sigortaları kabul ediyor?Fehime Arı, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Fehime Arı ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler