çok iyi bir doktor. kendimi zamanla kendisine açtım kendisi de bana zaman tanıdı ve en doğru tedaviyi oturttuk. ilk birkaç ayda bile muhteşem ilerleme kaydettik tedaviye devam etme motivasyonum çok arttı. ne kadar teşekkür etsem az.
g....l
iyi bir doktordur sizi dinler en iyi ilacı vermeye calısır rastgele ilac vermez dini bütündür ferah hanımdan şaşmamak lazım fakat ben doktor doktor dolaştım ve en sonunda yine ferah hanıma geldim uzun bi süre izin almıştı fakat artık izini bittiği için mutluyum yakın zamanda tekrar sık sık görüşmeye başlıyacağız inşallah.
bi...n
iyi bir doktordur çünkü bir profesör doktor (psikiyatrist) in harcadığı zamandan daha çok vakit ayırabilir,sizi dinler ve aynı zamanda çok da inançlarına bağlıdır,namazını kılar,tesettürlüdür özellikle de bu yönleriyle çok çok takdir etmişimdir , her ne kadar bana çok ilaç kullandırmış olduğunu düşünsem de ,işin ehli olduğu için şikayetçi değilim üstelik daha kötü şeyler de olabilirdi ...inşallah kendisiyle daha uzun zamanlar görüşebilirim , ve yine böyle mutlu olacağım sonuçlar alırım , kendisine muayene olmak isteyenlere bir iki önerim var ,lütfen bir uzman hekime nasıl davranılması gerekiyorsa ona da o şekilde davranın,saygılı olun,zaman zaman hastalar nedeniyle görüşmek için uzun süre bekleyebilirsiniz ama uzun süre takibe gittiğinizde olumlu etkileri yanında bunların önemsiz olduğunu göreceksiniz... doktoruma saygı ve sevgilerimle.
Ferah Vedi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferah Vedi, Psikiyatri.
Ferah Vedi adresi nerede?Ferah Vedi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Süleymaniye Cad.No:19 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferah Vedi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferah Vedi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ferah Vedi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferah Vedi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ferah Vedi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ferah Vedi hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ferah Vedi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler