e....ş
Ferah Hoca ya Selviks ca ameliyatından sonra ışın tedavisi için gittim.28 seans aldım,her sıkıntımda yardımcı oldu,şikayetlerim olduğunda hemen yeni ilaçlar yazdı, aklımda hiç soru işareti bırakmayıp,titizlikle tomografimi inceledi. Tedavi sonrasında çok şükür kanser belirtisi kalmadığını söyledi. Ferah hoca alanında gerçekten çok kıymetli bir hoca. Sadece tıbbi yönü değil ,insani yönü de mükemmel bir insan
Gözü kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz
ar...6
Hem bir hekim hem bir hasta olarak demek isterim ki: çok değerli Ferah hocamız, gerek tedavi süreci gerekse sonrasında hastalarını herdaim kaliteli ve etik bir ortamda karşılamIş ; mutlu etmiş ve çalışkan bu bilimkadını olduğunu hissettirmistir .Sayıları iyice azalan böyle güzel insanları herzaman Hayır dua ile anmak ne güzel. (Dr.Arazucan Emlik )
mu...k
Sayın hocam ablam Mihriye Selma AKMAN'ın radyoterapisini üstlenerek bize güven verdi. Hastamızı sağlığına kavuşturmak için çabaladı. Bin kez Allah razı olsun.
mi...n
Sevgili doktorum Ferah Hoca, müthiş bir doktor... Alanında bir numara... Ayrıca verdiği sıcak elektrik ve güven duygusu mükemmel diyebilirim. Kesinlikle radyoterapi alacak hastalara tavsiye ederim. Bir sürü hasta ile konuşuyorum. Hepsi de hem güven duyuyor hem saygı duyuyor hem de sıcacık buluyor. Ne mutlu ona, anne ve babasına, kanser hastalarına derman olması için yetiştiren tüm öğretmenlerine...
Ferah Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferah Yıldız, Radyasyon Onkolojisi.
Ferah Yıldız adresi nerede?Ferah Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hanımeli Sok. Ankara
- Kavaklıdere, 96/1 Remzi Oğuz Arık, Tunalı Hilmi Caddesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferah Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferah Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ferah Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferah Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ferah Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ferah Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ferah Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyasyon Onkologları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları