Psikoloji daha fazla

İzmir 1 adres

Uzman Psikolog Feraye Eker Ege Üniversitesi Psikoloji Bölümünde lisans (1991) ve yüksek lisans (1994) eğitimini tamamlamıştır. Kamuya ait sağlık kurumlarında görev yaptıktan sonra Simurg Psikoterapi merkezinde halen uzman psikolog ve psikoterapist olarak aktif mesleki yaşamını sürdürmektedir.Özel Kurumlarda meslek odalarında ve sivil toplum kuruluşlarında psikolojinin uygulamalarına yönelik eğitim ve seminer vermektedir.

Feraye Eker Simurg Psikoloji
367/7 Sokak, No:14, Kazımdirik Mahallesi, Avcılar Effect İş Merkezi, A Blok/619 Forum Bornova, Bornova, İzmir

Tavsiye üzerine depresyon için başvurdum. 8 aydır gidiyorum, seanslarım güzel geçiyor. Genel anlamda faydasını görüyorum ve olumlu sonuçlar alıyorum. Feraye Hanım, karşısındaki kişinin doğrularına ulaşması için yardımcı oluyor. Çok memnunum kendisinden.

Tavsiye üzerine anksiyete için gittim. 8-10 seans oldu. Ben aslında önyargılıydım, inanmıyordum. Feraye Hanım'la tanıştığım zaman fikrim değişti, kendisine inanıyorum. Bir şeylerin değiştiğini farkedebiliyorum. İlgili ve alakalı bir uzman, memnunum kendisinden. Hiçbir problemimiz yok, herkese tavsiye ederim.

Konum: Feraye Eker Simurg Psikoloji • Psikolo...daha fazlaji Randevusu daha az

Bana Feraye hanım bir arkadaşım tarafından “Hayatımı değiştirdi” diye tavsiye edildi. Ben kendisiyle görüşmelerime 4-5 ay kadar önce başladım, ve şimdiden hayatımda büyük pozitif etkilerini hissediyorum. Konuşması çok rahat, güvenilir bir danışman, her seanstan sonra kendimi, taşıdığımı bile fark etmediğim yüklerden arınmış bir halde buluyorum.

• Konum: Feraye Eker Simurg Psikoloji • Randevu

Feraye Hocamla bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım. Hocam hiç geciktirmeden benimle ilgilendi ve yaklaşık 10 seans görüşme yaptık. Uzmanlığı, deneyimi, nezaketi, beni hiç yargılamaması ve güler yüzü sayesinde sürecin başından beri hep emin ellerde olduğumu hissettim. Hayatıma etkileri inanılmaz. Kafamda büyütüp durduğum, kurtulamam sandığım bir çok kötü düşünceden sıyrıldım. Bunun yollarını çok profesyonelce öğretti kıymetli hocam. İyi ki tanımışım.

T
Konum: Feraye Eker Simurg Psikoloji • Psikolo...daha fazlaji Randevusu daha az

Başedemediğim alerjilerimi geçirdi. İnanılmaz ama gerçek… çok memnun kaldım

Z
• Konum: Online Danışmanlık • Online Danışmanlık

Feraye hanım’la üniversite hayatımın ilk yıllarında tanıştık , şimdi mezun oldum ve uzmanlık sınavına hazırlandığım bir süreçteyim .Yüzyüze başladığımız görüşmelerimize online olarak devam ediyoruz. Artık İzmirde olmasam da Feraye hanımın desteği hep yanımda :) Tek başıma yönetmekte zorlandığım ,takıldığım her konuda düzenli olarak çalışıyoruz ,EMDR ve görüşmelerimiz bana o kadar iyi geldi ki , çözüme ulaşamayacağımı sandığım konularda bile birlikte harika gelişmeler katettik , hâlâ daha devam ediyoruz . Yaklaşımı, içtenliği ve anlayışı ile harika biri…İyi ki sizi tanımışım Feraye hanım

Ö

Feraye Hanım'la bir arkadaşım aracılığıyla iletişime geçtim. Anksiyete, fevri davranışlar, ani sinirlenmeler ve iş hayatındaki istikrar sorunu ile başvurdum. Kendisiyle olan süreçte çok memnun kaldım ve hayatıma çok derin dokunuşları sayesinde birçok noktada gelişim sağladım. Kendisini de yine çevreme ve birçok arkadaşıma önerdim.

• Konum: Feraye Eker Simurg Psikoloji • Randevu

Feraye Hanım ile yaklaşık üç aydır tanışıyoruz. Başlangıçta kaygı bozukluğu ve depresyon tanısıyla yola çıktık, ancak süreç, kendimi tanıma ve zihinsel dünyamda derinleşme yolculuğuna dönüştü. Her seansta, bakış açımın genişlediğini ve kendime bakarken gördüğüm manzaranın değiştiğini hissediyorum.
Feraye hanım, çok ilgili, dikkatli, kibar ve profesyonel bir terapist. Terapi sürecine başlamayı düşünen herkese gönülden tavsiye ederim.

Uzm. Psk. Feraye Eker

Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Sizi tanımaktan onur duyuyorum. Duyarlı, empatik, nazik olmanızın yanısıra sorgulayıcı oluşunuz birlikte yaptığımız yolculuğumuza büyük bir derinlik katıyor. Sevgilerimle…

Konum: Online Danışmanlık • Online Danışmanlık

Feraye Hanım'la yaklaşık 8 aydır süren bir terapi sürecim var. Başlangıçta takıntılarımla ilgili ciddi zorluklar yaşıyordum, ancak bu süreçte gözle görülür bir ilerleme kaydettiğimizi düşünüyorum. Henüz tam olarak istediğim noktada olmasam da, doğru yolda olduğumuzu hissediyorum ve daha da iyi olacağına inanıyorum. Feraye Hanım, anlayışlı ve sabırlı yaklaşımıyla bu süreci benim için daha kolay hale getirdi. Ayrıca terapi sürecinde verdiği örnekler, olaylara farklı açılardan bakmamı sağladı ve düşünce yapımı yeniden şekillendirdi. Onun rehberliğinde kendimle ilgili önemli farkındalıklar kazandım ve terapi sürecinin bana kattığı değerler için oldukça mutluyum.

Uzm. Psk. Feraye Eker

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizi tanımak çok harika, kişilğiniz ve zekanız, birlikte yaptığımız yolculuğa ayrı bir güç ve anlam katıyor. Teşekkürler

O

Anksiyete bozukluğu için gittim. İnternetten araştırarak başvurdum. 4 aydır gidiyorum. Feraye Hanım olaylara çok profesyonel yaklaşıyor. Azar azar sabırla süreci yönetiyor. Sürecim olumlu ilerliyor. Feraye Hanım sabırlı bir uzman. Ben memnunum.