Astigmatik Keratotomi
Görsel Uyarılmış Potansiyeller(Vep) Testi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Ferdağ Sakioğlu Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Gözyaşı Kanal Tıkanıklığı Ameliyatı
Kontakt Lens
Kornea Transplantasyonu(Keratoplasti)
Lasik
Ferdağ Sakioğlu Muayenehanesi
Lazer Termal Keratoplasti (Ltk)
Multifokal Göz İçi Lensleri
Tonometre
Tonometri
Şaşılık Tedavisi
ah...
Araştırarak ulaştığım bir doktor.Alanında uzman bir doktor.Şaşılık ameliyatı oldum .Şuan sağlığıma kavuştum.Hocamdan çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.
ka...
Ben Antalya'da dünya göze gittim .Kayseri'de de gittim.Ferda hanımın verdiği yakınlığını kimsede görmedim. Herşeyin para olmadığını hastasına yansıtıyor.Göz kapağı düşmesi ameliyatı oldum.Çok başarılı geçti.Hastasına son derece güven veriyor.İnanılmaz bir insan tanıdığım en iyi doktor.Mesleki yemini yerine getiren nadir ve önder bir doktor.Kendisine çok teşekkür ederim.Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum buradan da herkesin gönül rahatlığı ile tercih edebilecekleri bir doktor.
bu...
Tesadüfen gittiğim bir doktor.Daha önce gittiğim bir çok doktor operasyonun çok tehlike olduğunu söyledi.Ferda Hanım kendinden emin bir şekilde operasyonu gerçekleştirdi.Acısız bir şekilde başarı sonuç aldım.Kendisinden çok memnunum diğer hastalara tavsiye ederim.
bu...t
Ferda hanım dalında uzman ve ilgili bir doktor.Oğlum bir operasyon geçirdi.Başarılı sonuç aldık.Herkese tavsiye ederim .
bu...n
Çocuğumun gözünde ki kayma yüzünden etrafımızda ki akrabalardan, komşulardan sürekli neden doktora götürmüyorsunuz diye tepkiler alıyordum. Çok doktora götürdüm kümse ameliyattan bahsetmedi. DR. FERDAĞ HOCAMIZ ÇOCUĞUMUZU AMELİYAT ETTİ. Şu an çocuğumun gözünde hiç kayma kalmadı. Çok ilgili güler yüzlü bir doktor. Kayması olan herkese şüphesiz tavsiye ediyorum. Hocam bizi çokkkkkkkkk mutlu ettiniz her şey gönlünüzce olsun...
je...u
Merhaba pitoz yani göz Kapağı ameliyat-ı oldum çok şükür çok başarılı geçti kayserigöz hastanesi ve doktorum ferdağ hanım çok estetiğe Önem veren Saygın kurum ve insanlardan birtanesiler tavsiyemdir inşaAllah sizlerde memnun kalacaksınız
em...m
Çocukluğumdan beri göz kapağımda düşüklük vardı. Ameliyat için cesaret edemiyordum.çok araştırdım herkes doktor ferdağ sakioğlunun ismini verdi.hastaneden de beni doktor hanıma yönlendirdiler. Allah razı olsun beni aynalarla barıştırdı.çok ayrıntılı muayene etti.ameliyatı çok güzel yaptı. Şimdi yeniden doğmuş gibiyim. Herkese tavsiye ediyorum . Göz estetiği konusunda gerçekten çok bilgili ve becerikli bir doktor....
mu...u
nevşehirde ferda hanımdan daha iyi ameliyat yapan doktor yok. gözümün birini özelde katarak ameliyatı yaptırdım diğer gözümü tavsiye üzerine ferda hanıma ameliyat yaptırdım. çok memnunum.allah razı olsun çok ilgilendi özelde bile böyle bir ilgi görmedim
ne...̇
GÜLERYÜZLÜ HASTASI İLE İLGİLENEN ÇOK İYİ BİR DOKTOR
Ferdağ Sakioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferdağ Sakioğlu, Göz Hastalıkları. Size Ferdağ Sakioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Refraktif Cerrahi, Botulinum Toksini Tip B, Keratoplasti-Kornea Nakli, Fakik Göz İçi Lens, Şaşılık Tedavisi, Lazer Termal Keratoplasti (Ltk), Kontakt Lens, Tonometri, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Intraoküler Basınç Ölçümü.
Ferdağ Sakioğlu adresi nerede?Ferdağ Sakioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferdağ Sakioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferdağ Sakioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ferdağ Sakioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferdağ Sakioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ferdağ Sakioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ferdağ Sakioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ferdağ Sakioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları