Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Ferdi Çelik Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Ferdi Çelik Muayenehanesi
Diş temizliği ve genel muayeneden son derece memnun kaldım. Doktor bey dişlerimle ilgili pek çok konuda faydalı bilgiler aktardı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
mü....
Doktora gidiş amacım genel kontrol ve diş taşı temizliğiydi. Mesleğini ne kadar severek yaptığını ve ne derece dikkatli,ilgili olduğuna tanık olmak çok rahatlattı beni. Esprili ve rahat tavırları da dişçi koltuğu korkusu olanlar için tercih sebebi diye düşünüyorum. Teşekkürler...
Dolgu - temizleme ve danışmanlık için gittim.
Korkularım vardı ama hem öncesinde konuşarak hemde uygulama sırasında eli çok hafif ve güven verici bir doktor.
Kesinlikle tavsiye ederim
Diş etlerimde kanama şikayeti ve diş cekimi talebiyle gidip çok memnun bir şekilde ayrıldım. Diş temizligim ve cekimim yapıldı. Yıllardır ağız ve diş sağlığım ile ilgili her problemimde bana en uygun tedavi planını çıkaran; ailem ve arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla tavsiye ettiğim, işinde uzman diş hekimi Ferdi Çelik'e teşekkür ederim.
y.....
Diş eti ve kanal tedavisi için gittim Ferdi Bey'e öncelikle, hastaya güven veriyor. Karşılama (güler güzlü hijyen-ferah bir ortam) Başarılı bir kanal tedavisi ve diş eti bakımı yapıldı. İlk müdahale ve çözüm odaklı olması, kendimi iyi ve emin ellerde hissettirdi. Tekrar teşekkürler.
ak...
Ferdi hocamla ilk tanışmamız genel diş taşı temizliği tedavisi oldu.Kendisi işinde o kadar özenli ve hassas ki daha önce başka kliniklerde diş tedavilerim olmuştu ancak hiç bu kadar memnun kalmamıştım keşke daha önce Ferdi hocamla tanışsaydım. Kendisine herşey için çok teşekkür ederim sayesinde artık dişlerim tertemiz ve inci gibi.Artık benim için dişlerimin tek adresi Ferdi hocamdır.
s....a
Ön dişimde çürüme olduğu için gittim Ferdi hocamla daha yeni tanışmamıza rağmen oldukça özenli davrandı ve çürük olan dişimi çekip kanal tedavisi uygulayıp kaplama yaptı.Sonuç oldukça beni memnun etti iyi ki Ferdi hocamı tercih etmişim.Herşey için çok ama çok teşekkür ederim bundan sonra sık sık görüşeceğiz:)
Çok güleryüzlü Ferdi Bey ve çok özenliydi.Yaptığı işlemler esnasında bilgi verdi. Yaptığı işlemler de oldukça sterildi, ben çok memnunum. Ben kanal tedavisi yaptırdım, nasıl bir tedavi uygulanacağını hakkında tedavi öncesinde bana anlattı.Tedavi sırasında da o an acı duyup duymayacağımı ve olacakların doğal olduğunu anlatması çok özenliydi.Tedavim olumlu sonuçlandı, şu anda çok memnunum. Uzun süredir çektiğim ağrım vardı, birçok deneyimim olmuştu.Fayda görememiştim ama Ferdi Bey'le sonuç aldım.
p.....
Ben kendisine kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım.İkisinden de memnun kaldım, dişlerimle ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.Şikayetim ve tedavim hakkında,işlemler hakkında bilgi verildi.Tedavi sonrasında olacak olan ağrılarım için de bilgi verdi.Kanal tedavisi sonrasında ağrılar olduğunda bunların geçici olacağını ve kontrole gideceğimi söylemişti.Gittiğimde de ilgilendi.Şu an dişlerimi kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamıyorum.
Ferdi Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferdi Çelik, Diş Hekimi. Size Ferdi Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Diş Beyazlatma.
Ferdi Çelik adresi nerede?Ferdi Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Feneryolu Mah. Bagdat Cad. No:145/1 Kat:1 D:9 Kadıköy/istanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferdi Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferdi Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ferdi Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ferdi Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ferdi Çelik hangi dilleri konuşuyor?Ferdi Çelik ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Ferdi Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferdi Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ferdi Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ferdi Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Ferdi Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ferdi Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Ferdi Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri