Akhisar Merkez 7 Nolu Aksek Vakfı Aile Sağlığı Merkezi
Akhısar 7 Nolu Saglık Ocagı Hürriyet Mah., Akhisar, Manisa
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ay...z
Telefon numarası doğrulandı
DİĞER HEKİMLER GİBİ LAYLAYLOM DEĞİL. GERÇEKTEN DOKTORLUK YAPIYOR.. ÇOK MEMNUNUM SAĞLIĞMIZ ONA EMANET
ha...n
Telefon numarası doğrulandı
AKHİSARDA KONUSUNA HAKİM, İŞİ SADECE REÇETE YAZMAK OLMAYAN ÇOK İYİ BİR HEKİM. HERKEZE TAVSİYE EDİYORUM..
Ç
çi...ş
akhisarda bir numaralı aile hekimi teshis ve tedavisiyle cok iyi bütün akhisar halkına tavsiye edebilirim cocukların gönlünü kazanmasını biliyor
ay...i
Telefon numarası doğrulandı
teşhis ve tedavileri ile çok iyi bir hekim
Ferhan Üzümcü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferhan Üzümcü, Aile Hekimliği.
Ferhan Üzümcü adresi nerede?Ferhan Üzümcü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akhısar 7 Nolu Saglık Ocagı Hürriyet Mah. Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferhan Üzümcü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferhan Üzümcü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ferhan Üzümcü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferhan Üzümcü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ferhan Üzümcü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ferhan Üzümcü hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ferhan Üzümcü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Aile Hekimleri
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar