Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Diş Hekimi Doç. Dr. Ferhan Yaman
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dikiş
Diş Bakımı
Diş Dolgusu
Lokal Anestezi
X-Ray
Zirkonyum Porselen Kaplama
l....
İşini mükemmel yapan, güler yüzlü, işinde uzman bir doktor.Biz bir kanal tedavimiz, bir de çekim için gittik.Birkaç kanal tedavisi uyguladı.Bir de dişin iç tarafında kist vardı, kisti alıp dişi çekti.Geniş olarak tedavi hakkında bilgi verdi.Sonrasında tedaviye başlanıldı.Tedavim güzel oldu, bir sıkıntı yaşamadım.Aynı zamanda hocama bir implant yaptırdım, ondan da çok memnun kaldım.
Ferhan Yaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferhan Yaman, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Ferhan Yaman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Dikiş.
Ferhan Yaman adresi nerede?Ferhan Yaman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Huzurevleri, Diclekent Blv. No: 5 D:2 Kayapınar Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferhan Yaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferhan Yaman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ferhan Yaman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ferhan Yaman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ferhan Yaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferhan Yaman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ferhan Yaman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ferhan Yaman hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ferhan Yaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ferhan Yaman hangi sigortaları kabul ediyor?Ferhan Yaman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.