Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Kariyer Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
e....m
Ferhat hocamla evliliğimizi artık yürütmekte çok zorlandığımız ve boşanmayı düşündüğümüz bir süreçte tanıştık.Ön görüşmede bile inanılmaz güven veren bir yanı olduğunu hissetmistik ki seanslara başlayınca yapnılmadığımızı gördük.Yaklaşık 4 5 seanstır gidiyoruz şimdiden eşimle aramda ki çoğu şeyi halletmeye başladık. Çift olarak artık birbirimize karşı hem daha saygılı hem daha anlayışlıyız. Evin içinde iki yabancı gibiydik şuan gerçekten birbirine zaman ayıran birlikte birşeyler paylaşan bir çift haline geldik. Tartışma yaşarken bile birbirimizi anlamaya çalışarak o an kırılmadan sorunlarımızı halletmeyi öğretti bize. panik atakla yıllardır uğraşıyordum Ferhat hocam düşünce yapımı ve olayları algılama biçimimi değiştirmeme yardımcı olarak büyük bir farklılık yarattı bende . Verdiği bilgiler inanılmaz kıymetli hiç bir seansta sıkılmıyorsunuz hep bir adım öteye götürüyor. Evliliğimizi kurtarmamıza ve bireysel olarak daha iyi hissetmemize yardımcı olduğu için çok şanslıyız.
a....d
Uzun bir süredir sigara bağımlılığından kurtulmak istiyordum ve bu zorlu yolculukta bana rehberlik eden Psikolog Ferhat Bey'i bulduğum için çok şanslı hissediyorum.Ferhat Bey'in uzmanlığı, empatik yaklaşımı ve motivasyon veren tutumu, sigara bırakma hedefime ulaşmamda kilit bir rol oynadı. Seanslar boyunca beni cesaretlendiren, motive eden ve bağımlılığımın altında yatan nedenleri anlamama yardımcı olan Ferhat Bey, gerçek bir destek kaynağı oldu.Ferhat Bey'in uyguladığı terapötik yöntemler ve sunduğu stratejiler, sigara bağımlılığıyla mücadelede bana etkili araçlar sağladı. Kendisinin rehberliği sayesinde, nikotin bağımlılığından arınma sürecimde daha güçlü ve kendime inanan biri haline geldim.Şu an, sigarayı bırakma yolculuğumda önemli bir mesafe kat ettim ve bu başarıda Ferhat Bey'in payı büyük eğer siz de sigara bağımlılığıyla mücadele ediyorsanız, Ferhat Bey'i düşünmeden geçmeyin.
s ...t
Ferhat hocaya gelmeden önce çok zor bir haldeydim. Eşimle birlikte başvurduk.Ne yapacağını bilmeyen bir kişiye dönmüştüm. Gerek bilgisiyle gerek vermiş olduğu ödevlerle daha daha iyi oldum. Onun sayesinde şuan eşimle ve çocuğumla daha iyi bir seviyeye geldik. Her anlamda yardımcı oldu bana tüm içtenliğimle söylüyorum iyi ki gitmişim . Aksi takdirde şuan sorunlarımla baş edebilen kişiye dönüşemeyecektim.
o....a
Ferhat hocayla travma çalıştık ve %90 oranında travmanın etkisinden kurtuldum. Çok profesyonel ve daha ilk görüşmemde işin ehli olduğunu bana hissettirdi. Gösterdiği yöntemler çok basit olduğu gibi hayatınızı ve düşünce tarzınızı değiştirebiliyor. Tabiki bunlar sizin gayretinize bağlı. Verdiği görevleri yerine getirmelisiniz.
f.....
Kendimi bildim bileli anksiyete, panik atak ve sinav kaygısı ile her zaman mücadele halindeydim. Birçok kez psikiyatri ve psikolog deneyimlerim oldu , kaç farklı ilaç kullandım kaç farklı doktordan terapi aldım. Ama hiçbiri bende kalıcı veya kendimi dönüştürmemi sağlayan sonuçlar olusturmadi bir zaman sonra pes edip sadece ilaç ile devam etmeyi düşündüm ancak ilaçların bile benim sınav anında olan anksiyetemi durduramadigini görünce bir adım atmak istedim. Ferhat beyi internet üzerinden buldum, ilk seansimiz da bile kendisinin göstermiş olduğu ilgi, bilimsel yaklaşımı ve bilgi birikimi ben de güven oluşturdu. Her seansimiz da kendimle alakalı somut ve kanıtlanmış bir bilgiyle karşılasmak beni daha da iyi hissettiriyor ve sonuç daha çabuk ulasiyordum. Yaklaşık 1 buçuk aydır seans ilerlermekteyiz, ve ben şu an düşüncelerimjn beni etkisi altında bırakmasına izin vermiyor ve en çokta bana imkansız gelen düşüncelerimi degistirmeyi de Ferhat bey sayesinde yapabiliyorum
y ...e
Terapiye depresyon nedeni ile başladım daha doğrusu ben öyle olduğunu düşünüyordum ama Ferhat hoca her seansta kendimde eksik bulduğum ve benim farkına varmadığım beni inciten çalışılması gereken alanları çok güzel bir şekilde çalıştı güçlü yönlerimi keşfetmeye başladım kendimi tanımaya başladım bu benim için önemliydi her terapi sonrası kendim için bir şeyler yapacak gücü kendimde bulmama yardımcı olan Ferhat hocaya teşekkür ediyorum :)
h ...a
Ferhat bey e çift terapisi için başvurduk terapi süreci devam ediyor ama şuana kadar gayet memnunum ve umutluyum ferhat beyin yaşadığınız sorunlara yönelik farkındalık oluşturması ve problemlere karşı iyileştirici yaklaşımlarından çok memnun kaldım bireysel olarak kazanımlarım oldugunu dusunuyorum katkıları çok oldu anlayışlı ve ılımlı yaklasimlarindan iyi bir dinleyici olmasindan ve çozume yonelik olumlu izlenimler biraktigindan dolayı kendisini tavsiye ederim
da...
Ben pratisyen hekim olarak Ferhat Bey den çift terapisi aldım süreç çok faydalı ve keyifli ilerledi Ferhat Bey ve ekibine teşekkür ederim tavsiye ederim
d....b
Ferhat bey konuşmasıyla sakinlik veren ,alanında başarılı ve dostça yaklaşan çözüm odaklı bir psikolog.İşine olan saygısı sevgisi bağlılığı ve disiplini çok etkileyiciydi.Sizi karşılaması sıcak ve sarmalayici kişiliği ile birlikte olumlu bir enerjiyle iletişim kuruyor.Kendini sürekli yeniliklere motive eden birisi. Öncelikle harika kahveler yapiyor ve buda seansa daha rahat ve samimi baslayip üzerinizdeki gerginliğin tamamen yok olmasina sebep oluyor.Eşimle birlikte çift terapisi aldık.Haklı haksız kavgasından,birbizimizle mücadele etmektense ortak çözüme kavuşturma noktasında buluşmaya odaklanıyoruz artık Ferhat bey sayesinde.iletişimi çok güçlü ve donanımlı biri. Bu yüzden çevremdeki herkese tavsiye ediyorum...
al...r
Instagram'da tesadüfen karşıma çıkan Psikolog Ferhat beyden aile terapisi almak istedik. Terapiyi Almanya'dan online olarak aldık. Mesafenin uzak olmasından dolayı seansların verimli olamayacağını düşündük ama çok yanıldık. Ferhat Beyin, aile terapisi konusundaki yetkinliği ve yaklaşımı gerçekten çok etkileyiciydi Aile içi ilişkilerde yaşanan problemleri anlamak ve çözümlemek konusundaki uzmanlığı sayesinde, Sorunlarımızı büyük ölçüde çözdük. Terapi sürecinde, Ferhat Bey'in yönlendirmesi ve rehberliği sayesinde iletişim becerilerimizde ve çatışma çözme yeteneklerimizde önemli ilerlemeler kaydettik. Kendisinin tarafsız ve anlayışlı tutumu, aile içi sorunlarımızı açıkça ifade etmemizi sağladı ve çözüm yolları bulmamıza yardımcı oldu. Ferhat Bey'in aile terapisi alanındaki bilgisi ve deneyimi, aile içi ilişkileri daha sağlam temellere oturtmamıza katkı sağladı. Bir doktor olarak kesinlikle aile terapisi konusunda ve bireysel problemlerde Ferhat Bey'i tavsiye ederim
Ferhat Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferhat Arslan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı. Size Ferhat Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Bireysel Terapi, Aile Terapisi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Psikoterapi, Online Terapi, EMDR Terapi.
Ferhat Arslan adresi nerede?Ferhat Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydınlar Mah. İstasyon Cd. No:2 Bitlis
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferhat Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferhat Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ferhat Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ferhat Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ferhat Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferhat Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ferhat Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ferhat Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Ferhat Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ferhat Arslan hangi sigortaları kabul ediyor?Ferhat Arslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.