Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi, Samsun
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı
Ayak Bileği Artroskopisi
Diz Protezleri
Kalça Protezi
Kırık Cerrahisi
me...
Benim 2023 te protezim enfeksiyon oldu geçen onu aldı orayı yıkadı ben ben çok üzülüyordum Ferhat hocamın bana geçecek sabret demesi gerçekten çok huzur verici beni anlayışla karşılaması yeterki eski hastalığın olmasın demesi bana verdiği teselliler gerçekten çok huzur vericiydi kapısından o kadar çok hasta olmasına rağmen benimle hep ilgilendi beni hep güler yüzle karşıladı her sabah vizite geldiğinde kapıdan içeri girmesi bana gülerek nasılsın medine demesi çok huzur ben 2 ay sonra yine ameliyat olucam protezi takacak ben Ferhat hocam hep olduğu sürece bunun üzerinden geleceğimi de inanıyorum Ferhat hoca benim ne kadar güçlü olduğumu bana hissettirdi o kadar çok iyi bir doktor ki ailemde babamda Ferhat hocayı çok seviyor ferhat hocam iyiki var onun sayesinde hiç bişeye üzülmedim buda geçecek dedim allah ondan razı olsun Ferhat hocamı çok Seviyorum o iyiki var bitanedir benim ferhat hocam
as...k
Ben, sağ ve sol kalca protez ameliyati oldum. Ameliyat öncesi sağ kalçamdaki şiddetli ağrılar nedeni ile yürüyemiyordum. Ameliyat sonrasi ağrılarım kalmadi. Ferhat Bey'in doğru yönlendirmeleri sayesinde ameliyat sonrası toparlanmam hızlı oldu. Günlük aktivitelerimi rahat bir şekilde yapabilir duruma geldim. Ferhat Bey ile ilk görüşmeye gittiğimizde beni dikkatli bir şekilde dinledi, sorununa çözüm bulmak icin önerilerde bulundu ve hastasını rahatlatmak amacı ile doğru ve açıklayıcı bilgiler verdi. Bunlar onun alanına hakim , tecrübeli, bilgili ve yetenekli bir hekim olduğunu gösteriyor. Hastalarına güven veriyor. Bu alanda rahatsızlığı olan herkese tavsiye ederim. Kendisine yardımları icin teşekkür ederim.
ok...
Futbol antremanında hafif sakatlanmam sayesinde sürpriz bir şekilde dizimde kemik tümörüne rastlandı. Sağ olsun Ferhat hocanın takipleri sonunda ameliyatla çıkartıldı. Tam anlamıyla işinin ehli bir profesör gerek poliklinik muayenesi olsun gerek ameliyat sonrası servisteki muayenesi olsun beni hem psikolojik olarak hemde fiziki olarak tedavi etti. Çok başarılı bir hekim, Gönülden tavsiye ediyorum…
z....a
Hastasıyla ilgili gerçekten işinin ehli bir doktor. Kalça protezi revizyon ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım. Doktoruma sonsuz teşekkürler
i̇....
Femurbaşı epefiz kaymasından ameliyat oldum. Olmadan önce yürüyemiyordum kalçam acıyordu ve bu doktora gittim ameliyat oldum . Şimdi çok rahat yürüyorum.Doktorumdan çok memnunum. Onun sayesinde artık yürüyorum.
ma...a
Çok iyi geçti benim dizim agrıyordun 2doktora gittim biri ameliyat dedi 1demedi bende 3bi doktora gitmeye karar verdim Ferhat beyde ameliyat olmama gerek yok dedi içimi rahatlattı doktoruma ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.
ze...k
Annemin omurgasinda tümör vardı Ferhat beyin yaklaşımı anlatımı cok iyiydi onun gibi doktorlara çok ihtiyacımız var kendisine çok teşekkür ediyoruz
bu...l
Annemin diz protez revizyonu için karar aşamasında araştırma yaparken ulaştım kendisine.İlk yazdığım mailime gece 1 de cevap vermesi bile, o kadar karışık bir durum içerisinde; doğru kişiye ulaştım mı düşüncesini belirtti bende.Yazdığım o kadar şeyi okuyup,gönderdiğim tetkikleri incelemesi ve "hastayı görmem gerekir,bazı tetkikler isteyebilirim ekstradan,gelsin elimden geleni yaparım" demesi içimize bir huzur verdi.Detaylı muayenesi,ilgisi,bizi tatmin edici açıklamaları doğru kişiye ulaştığımızın bir göstergesi gibiydi.İnşallah ameliyat sonrasında da teşekkürlerimizi iletir,hayır duamızı ederiz kendisine.Allah razı olsun.
a....u
İlgi, hastaya yaklaşım, problemle ilgili detaylı izahat, kişisel iletişim, teşhis konusunda hassasiyet gibi konularda ciddi anlamda "Böyle doktorlar da varmış!" dedirten, nadir insanlardan biri kendileri. Alanındaki bilgi ve hakimiyetini rahatlıkla görebiliyorsunuz. Yaşadığım sorunla ilgili ilk kez (Ferhat Bey' den önce 8 doktor gezdim) kafam karışık değil, karşımdaki doktora güvenebileceğimi biliyorum.
Ferhat Say isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferhat Say, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Ferhat Say tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kalça Protezi, Kırık Cerrahisi, Diz Protezleri, Ayak Bileği Artroskopisi, Randevu.
Ferhat Say adresi nerede?Ferhat Say şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferhat Say isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferhat Say online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ferhat Say isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ferhat Say, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ferhat Say hangi dilleri konuşuyor?Ferhat Say ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ferhat Say isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferhat Say bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ferhat Say ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ferhat Say hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Ferhat Say hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ferhat Say hangi sigortaları kabul ediyor?Ferhat Say tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları