t....a
Babam diz protez ameliyatı oldu çok memnun kaldık.Ferhat hocam işinde oldukça başarılı,güleryüzlü ve kibar bir hekim her şey için teşekkürler...Bir hekim kolay yetişmiyor gerçekten işiniz çok zor Allah size sağlık sıhhat versin yolunuz açık olsun
ad...k
Hocam yenilikci ve çözüm üreten çalışkan birisi. Problemlerimin çözümünde bana çok yardım etti. Kendisini tanıdığım için çok şanslıyım. Kendine basarılarının devamını diler saygı ve sevgilerimi sunarım.
er...n
Hocam cok guler yuzlu ve teshis ve tedavilerinde mukemmel birisi. Allah sizler gibileri basimizdan eksik etmesin. Hastaligim boyunca sabirla beni takip etmis ve tedavi surecimde bana cok yardimci olmustur.
al...n
Allah hocamdan razı olsun. Doktor olduğu kadar çok iyi bir insan. oglumun ayaklarındaki problemleri sabırla ve guleryuzle tedavi etti hocam.
Ferhat Taş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferhat Taş, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ferhat Taş adresi nerede?Ferhat Taş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Cad.No:16 Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferhat Taş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferhat Taş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ferhat Taş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferhat Taş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ferhat Taş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ferhat Taş hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ferhat Taş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.