Bahçelievler mah 372/B sk No:25-B, Karabağlar, İzmir
Pelvik Taban Rehabilitasyonu
Vestibüler Rehabilitasyon
İnme Rehabilitasyonu
Uzman Fizyoterapist Feride Asena Keskin
Boyun ve kol ağrısı ile gittim. gayet iyi bir sonuç aldım ve devam etmekteyim. bilgi birikimi ve uyguladığı yöntemle nokta atışı yapıyor. çok memnunum. güleryüzlü ve çok samimi.
Çok memnunum. İyi ki kendisini seçmişim. Dizimde ve boynumda problemim vardı ikisini de çözdü. 2. ayımdayım ve devam ediyorum. Reformer aletleri ve ağrıyan bölgelere manuel terapi uyguladı. Daha öncesinde de fizyoterapist ile görüşme sağladım ama Feride Hanım harika diyebilirim. Birebir bütün dertlerimi çözmeye çalıştı. Kendisi işinde lakayıt değil çok ciddi birisi. Baştan pozitif enerji almıştım. Kendisi ile devam etmeyi düşünüyorum.
8 yıldır pilates yapıyorum ama Asena Hanım gerçekten nefes odaklanması ile daha öncesinde hiç yapmadığım pilatesi yaptırmak için yardımcı oldu. Kendisinin uygulama şekli çok hoşumuza gitti. Asena Hanım'la 5. seansımızdayız şu anda ara verdik ama iş yerime taşınma durumuna göre saatlerimizi ayarlayacağız. Asena Hanım çok bilgili, aynı zamanda nazik, sevecen bir hanımefendi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Tanıştığımız için çok memnunum.
Kendisinden memnunum. Gayet güleryüzle ilgileniyor. Boyun düzleşmesi, fibromiyalji, skolyoz başlangıcı ve tanı konulamayan şeylerde olduğu için kendisi ile görüşme sağladım. 12 seans aldım 8 seans tedavi uyguladık 4 seansım kaldı. Son dönemlerde kendisi ile görüşemedik ama tekrar görüşeceğim. Feride Hanım çok güleryüzlü birisi.
n...
Ben 49 yaşındayım ve çocukluğumda iki kez skolyoz ameliyatı geçirdim. Ayrıca 2019 yılında düşerek kalça kemiğimi kırdım. Uzun bir süredir Asena Hanım ile çalışıyoruz ve gerçekten büyük ilerlemeler kaydettik. Ameliyat geçmişim nedeniyle sırtımda düzelme olmayacağını düşünüyordum, ancak duruşum düzeldi ve sırtımdaki çıkıntı neredeyse tamamen kayboldu. Asena Hanım dinamik, pozitif ve son derece bilgili bir uzman. Tüm sorularıma her zaman açık ve net cevaplar aldım. Kendisi ulaşılabilir ve hastaların psikolojisini çok iyi anlayan biri.
sa...l
Asena Hanım, alanında uzmanlığı tartışılmayacak derecede işine hakim, güleryüzlü ve profesyonel, ben kendisi ile tanışmadan önce fizyoterapi almamışım dedim. Omurga üzerine çalışıyoruz. 4 aydır gidiyorum. Hastalığım geçince de günlük hayatımın kalitesini arttırmak için devam edeceğim.
Hasta
Asena hanımla yaklaşık 3 aydır birlikteyiz işine duyduğu özveri bizlere sunduğu disiplinli sevecen yanıyla mükemmel seanslar geçiriyoruz iyi ki Asena hanımla tanışmışım çok memnunum bilgisi danışmanının farkındalığı çözüp egzersiz programını ona göre ayarlaması çok büyük bi memnuniyet benim için başarılarının devamını diliyorum
se....
Asena hocam ile 8. Seansımızı tamamladık. Bu kadar hızlı ve etkili olabileceğini tahmin etmemiştim. Sağ dizimde tekrarlayan sakatlıklara bağlı alt gövdemde kas kaybı, skolyoz, lordoz ve fıtık şikayetlerine sahip bir danışan olarak aldığım her seans ve gerekli gördüğünde Hocamın uyguladığı manuel tedavi ciddi anlamda ağrılarımı en aza indirgedi. Daha güçlü ve sağlıklı hissediyorum. Şikyete yönelik uyguladığı tedavi nokta atışı İyi ki Feride Asena Keskin
hü...
Kendisini çok geliştirmiş mesleğini severek icra eden bir uzman. Ileriki yıllarda kendisini yurtdısında çok başarılı olarak görecektir. Yorumu yapan 70 yaşındaki annemdir. Omurga ağrıları tedavisi için gidiyor.
Kırık bileğim için gittim. Zamanı iyi kullanıyor. Iletişimi son detecede iyi.Canımı yakmadan parmaklarım ve bileğim için uğraşıyor. Elimi tamamen düzelinceye kadar gitmeyi düşünüyorum.
Feride Asena Keskin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feride Asena Keskin, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Feride Asena Keskin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Online Danışmanlık, Oyun Terapisi, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Kuru İğneleme, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi.
Feride Asena Keskin adresi nerede?Feride Asena Keskin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler mah 372/B sk No:25-B İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feride Asena Keskin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feride Asena Keskin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feride Asena Keskin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feride Asena Keskin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Feride Asena Keskin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feride Asena Keskin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feride Asena Keskin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feride Asena Keskin hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Feride Asena Keskin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Feride Asena Keskin hangi sigortaları kabul ediyor?Feride Asena Keskin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizyoterapistler