Göz Hastalıkları Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
PRP
Tam Kan Sayımı-Hemogram
ya...s
Çok ilgili sıcak kanlı cana yakın bir hekim. Gözümüzdeki kaşıntı için gitmiştik verdiği damlalar aynı gün içerisinde rahatlattı 2 güne geçirdi.
de...u
Annemdeki göz kapağı düşüklüğü için geldiğimiz Feride hocamdan çok memnun kaldık. Kibar ve çözüm odaklı yaklaşımı ile tedavi sürecimizde bizlere çok yardımcı oldu. Kendisine mesleğinde uzun yıllar dilerim
me...t
Feride hanıma ablamla birlikte gittik.Buradan yazmak istedim ben bukadar naif ilgili göz doktoru görmedim bu yaşıma kadar.Nokta atışı gözünüzde ne var ne yok biliyor.Gözlerimde kuruluk,ve uzak görusumde araba kullanirken sikintı vardı verdigi ilaçları kullandım rahatladım.Herkese tavsiye ediyorum.Yolu her daim ışık olsun sevgiyle
Kendisini önce kirpiklerimin arasındaki ve göz kapaklarımdaki et benlerinin/siyillerin alınması için ziyaret ettim. Gayet titiz ve başarılı bir müdahaleyle aldı onları. 2 defa da göz muayenesi için gittim. İnsanı hiç germeyen, gayet makul açıklamalar yapan, son derece titiz, ilgili ve seri çalışan bir hekim Feride hanım. Bundan sonra göz hekimim Feride hanım. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
me...r
hocamızı rasgele gittim ilgi ve alakası ok memnun etti amelıyata karar verdi işini iyi yapmaya calişan hekimdir kendisine teşekkür ederim
id...z
Feride Özlem Serim hanım,
22 Kasım 2017 tarihinde Medicana 'da rastgele gittiğim bir hekimdi.
2-3 hafta önce başka bir hastanedeki göz muayenemden sonra bu kadarını beklemiyordum açıkcası..
*Ilgi ve alakası,
**geç saat olmasına rağmen (16:30), enerjisi ve sabrı,
***tüm detaylarıyla işine odaklanması ve hastasını çok iyi dinlemesi sebebiyle..
tekrar çok teşekkür ediyorum.
Emeğinize sağlık.
Idris Koz
os....
Güler yüzlü hastalarına gayet samımı hasta ve doktor iliskisini cok ıyı bılen bır ınsan. Kendısının tecrubesıne ınandıgımız ıcın her sıkıntıda zıyaret ettgımız saygın doktorlardan bırıdır
ev...
Feride Özlem Serim hanım,Ankara Maya Göz Hastanesine gittiğim de tesadüf üzerine gittiğim bir hekim oldu . Sabırlı ve işini iyi yapmaya çalışan bir hekim . bir hekim ne yapması gerekiyorsa onu yapıyor iyi bir iletişim ile çalışıyor.
gu...r
Annem Dr.feride Hanım'da muayene oldu Katarakt ameliyatı sonrası ve muayenede göz kapak düşüklüğü tespit edildi simdi ameliyat olacak ..Dr feride Hanım'a ilgi ve alakasından dolayı cok teşekkür ediyoruz.kendisi son derece başarılı bır hekimdir.
he...i
Ilk kez gelmeme rağmen memnun .kaldım. tavsiye ederim.hastayla iletişim iyiydi. Güler yüzlü bi hizmet aldım.
Feride Özlem Serim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feride Özlem Serim, Göz Hastalıkları. Size Feride Özlem Serim tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Botoks, Kontrol Randevusu, Mikrovasküler Oklüzyon, PRP, Dikiş.
Feride Özlem Serim adresi nerede?Feride Özlem Serim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi No:33 Etimesgut
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feride Özlem Serim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feride Özlem Serim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feride Özlem Serim isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feride Özlem Serim, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Feride Özlem Serim hangi dilleri konuşuyor?Feride Özlem Serim ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Feride Özlem Serim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feride Özlem Serim tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Feride Özlem Serim hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Feride Özlem Serim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Feride Özlem Serim hangi sigortaları kabul ediyor?Feride Özlem Serim tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Etimesgut bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Etimesgut bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Etimesgut bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Etimesgut bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Etimesgut bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Etimesgut bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Etimesgut bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Göz Doktorları
Etimesgut bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Göz Doktorları