Uzm. Dr.
Feridun Çiftçi
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları
Antalya 1 adres
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Abdominal Ultrasonografi
Adrenalektomi
Alkali Diyet
Feridun Çiftçi Muayenehanesi
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi
Karaciğer Kan Testleri
Feridun Çiftçi Muayenehanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Subkütan Enjeksiyon
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tiroid Kan Testleri
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
nu...n
TEK KELİMEYLE HARİKA BİR DOKTOR BEN BURAYA BAŞVURMADAN ÖNCE TEDAVİ SONUCU ALAMAMIŞTIM YAKLAŞIK 3 YILDIR GİDİYORUM ŞİKAYETLERİM AZALDI VE DOKTORUMDAN ÇOK MEMNUNUM YAKINLARIMA TAVSİYE EDİYORUM BAŞARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.
yı...n
Doktor beyin uyguladığı tedavi sonucunda iki nodül varken daha önce şu an tek nodül var diğer nodülde küçülme oldu, biyopsi sonuçlarım temiz.Öncelikle ilk gittiğim zaman psikolojim bile bozuktu.Nefes bile almakta zorlanırken şu anda çok sağlıklıyım doktorumun sayesinde.Herkese tavsiye ediyorum.
hi...l
Tek kelime ile süper bir doktor. Bu kadar iyileşebileceğimi inanmıyordum. Ayağa kalkmakta bile zorlanırken şimdi ağrılarım o kadar az kaldıki koşebiliyorum bile. ve zayıfladım ve kendime güvenim tekrar geldi.Allah bin kere razı olsun. Uzun ömür versin başkalarına da şifa vermeye yardımcı olsun.
Feridun Çiftçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feridun Çiftçi, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları. Size Feridun Çiftçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enjeksiyon Im, Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi, Alkali Diyet, Tam Idrar Tahlili(Tit), Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Karaciğer Kan Testleri, Abdominal Ultrasonografi, Enjeksiyon Iv.
Feridun Çiftçi adresi nerede?Feridun Çiftçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 100.Yıl Bulvarı Avşaroğlu Apt. No:37/6 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feridun Çiftçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feridun Çiftçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Feridun Çiftçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feridun Çiftçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feridun Çiftçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feridun Çiftçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Feridun Çiftçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla