Kanser Cerrahisi
Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi
Tiroid Cerrahisi
Tiroit Ultrasonografisi
Özel Balıklı Rum Hastanesi
1996-2002 TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ GENEL CERRAHİ KLİNİĞİNDE İHTİSAS EĞİTİMİ
1999 MART-TEMMUZ HOSPİCES CİVİLS DE LYON HASTANESİ,LYON/FRANSA CERRAHİ VE ENDOSKOPİ EĞİTİMİ
2004 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİNDE CERRAHİ GASTROENTEROLOJİ VE ENDOSKOPİ EĞİTİMİ
2003 OCAK- HALEN BALIKLI RUM HASTANESİNDE CERRAHİ SERVİSİ KLİNİK ŞEFİ OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM
HEKİM ÖZELLİKLE ; HEMEOROİT - LAPAROSKOPİK CERRAHİ, GUATR, SAFRA KESESİ TAŞLARI ÜZERİNE HİZMET VERMEKTEDİR.
ef...r
Sevgili Feridun hocam iyi ki yollarımız kesişti beni yıllardır yaşadığım mide fıtığı probleminden 2 saat içinde kurtardınız. Bugün ameliyatımın 4. Günü ve şimdiden yaşam kalitemin fazlasıyla arttığını hissediyorum. İlk günden beri bilginiz, ilginiz ve güler yüzünüzle her anımda yanımda oldunuz. İyi ki siz hocam
10 yıldır mide yanması son 2 yıldır ağzıma acı su gelmesi gece uykumdan uyandırması , astım akciğer ile karıştırılan öksürük krizleri meğerse hepsi mide fıtığındamdanmış , Feridun hocamla iyiki tanışmışız ameliyatımı oldum ve bütün şikayetlerim birgünde bitti Feridun hocam iyiki varsınız
ne...ş
Doç. Dr. Feridun Hocam ile 2003 yılında tanışmıştık. 20 yıl sonra rahatsızlığımdan ötürü kendisine tekrardan muayene amaçlı gittim. Kendisi acil ameliyat olman gerek dedi,
ameliyatim sıkıntısız bir şekilde başarıyla tamamlandı. Ve Feridun Hocam sayesinde tekrar sağlığıma kavuştum.
Hastası ile birebir ilgilenen güvenilir bir cerrah.
Sizi tercih ettiğim için memnunum. Size ve ekibinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum hocam.
Necla Doğdaş
d.....
Yaklaşık 1.5 ay önce mide balonu uygulaması yapıldı. 11 kiloyu geride bıraktık. Doktor tercih ederken en çok dikkatimi çeken yorumlardan biri ilgili olduğuydu ve ilk günden beri kendisiyle bizzat muhattap oluyorum. Arayıp soruyor ve takip ediyor. Hayallerime kavuşma yolculuğumda yollarımız kesiştiği için çok memnunun.
Hasta
Kendisi babamın mide fıtığı ameliyatına giren çok başarılı cerrahtır. Çarşamba günü ameliyat olduğu hastahaneden perşembe günü taburcu oldu ve 3 gün içinde toparlandı ve şuan hiçbir sorun yaşamıyor. Doktor beye ilgisi alakası ve bu başarılı ameliyat için çok teşekkür ederiz.
Hasta
Annemin mide ameliyatını başarıyla atlatmamızı sağlayan hocama minnettarım. İyileşme süreci boyunca ne zaman istesek iletişim kurabildik, iletişimi çok kuvvetliydi. Kendisine ve ekibine tekrar teşekkür ederim
Hasta
Ananemin mide ameliyatını gerçekleştiren doktor beyee çok teşekkür ederim. Sürekli bizle özenle ilgilendi, her sorumuzu eksiksiz cevapladı
pe...n
Annemin divertikülit hastalığına çare bulan Mucize doktorumuz.Çok zorlu bir sürecimizde karşılaştık hocamızla.Zorlu geçen ameliyat süresinde bizi hiç yalnız bırakmadı.Her sorumuza sabırla cevap verdi.Hasta doktor ilişkisi gibi değil de daha çok ailemizden biri gibi ameliyat sonrasında da hep yardımcı oldu.Herşey için çok sağolun hocam. Ameliyatının üstünden 4 sene geçti ve çok şükür Annemin hastalığı tekrarlamadı.İyi ki yollarımız kesişmiş ailenize sevgiler.
Hasta
Sayın hocamız, bir yıldır takibinde olan fistül oluşum sürecini; doğru teşhis, doğru bilgilendirme ve doğru tedavi yöntemi ile uygulayarak sağlığıma kavuşmamı sağladı. Karmaşadan uzak, net ve açık süreç yönetimi ile kafamdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Tüm fistül hastalarına Feridun hocamı tavsiye ediyor ve sağlık diliyorum.
Çok güler yüzlü bir doktordu dedemi tedavi için götürmüştük 1 senedir dedemi tedavi ediyordu ve çok şükür bugün sonuçları aldık ve tertemiz çıktı sonuçlar bu aşamada doktor feridun beye çok teşekkürlerimizi sunuyoruz çok yardımcı oldu bize eğer güvenebileceğiniz bir doktor varsa oda feridun beydir umarım bütün işleriniz rast gider ve bütün hayatınız boyunca mutlu yaşarsınız seviliyorsunuz feridun hocam (hasta adı mehmet akpolat)
Feridun Suat Gökçe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feridun Suat Gökçe, Genel Cerrahi. Size Feridun Suat Gökçe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Meme Koruyucu Cerrahi, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Kolonoskopi, Laparoskopi, Laparoskopik Apendektomi, Kanser Cerrahisi, Kasık Fıtığı Cerrahisi.
Feridun Suat Gökçe adresi nerede?Feridun Suat Gökçe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazlıçeşme Mahallesi Belgrad Kapı Caddesi No:2 Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feridun Suat Gökçe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feridun Suat Gökçe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feridun Suat Gökçe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feridun Suat Gökçe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Feridun Suat Gökçe hangi dilleri konuşuyor?Feridun Suat Gökçe ile Fransızca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Feridun Suat Gökçe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feridun Suat Gökçe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feridun Suat Gökçe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feridun Suat Gökçe hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Feridun Suat Gökçe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeytinburnu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Zeytinburnu bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar