me...p
Çok mükemmel bir doktor bütün hamileligim boyunca Ferit Akkurt a gittim çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım çok şükür onu anlatmaya kelimeler yetmez kesinlikle başka bir doktor düşünmem Allah razı olsun binlerce kez
ip...u
Mesleğinde başarılı aynı zamanda güler yüzlü ve hoşgörülü bir hekim başarılar inin devamını diliyorum herkese tavsiye ediyorum çevremde
bu...i
Mesleğinde çok başarılı bir doktor tanı ve tedavide çok iyi hastalara ilgisi takdire şayan. Doktor ferit beyi tüm hastalara tavsiye ederim ilgisinden ve güler yüzünden kendisine teşekkür ederim.
se....
Ferit Akkurt'a yaklaşık 2 ay gittim ve her muayeneden çıktığımda kafam karışıktı. Hiçbir soruma net bir cevap alamadım ve rahatsızlığım hakkında tam bilgi edinemedim. Ben sormadan hiçbir bilgi vermiyor, sorunca da tatmin edici bir cevap vermiyor. Memnun kalmadım. Bir daha gitmeyeceğim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mi...r
Doktor beyin guleryuzu ve anlayisi gercekten gurur verici allah butun hastalara boyle bir doktor nasip etsin
mi...r
Çok memnun kaldım,harika bir doktor.ilgilenmesi en önemli özelliği.herkese tavsiye ederim..pişman olmayacaksınız :)
as...a
az...n
ferit bey türkiyenin değil dünyanın en mükemmel doktorudur benim için,çok mütevazi,çok anlayışlı,çok ilgili,çok sabırlı,çok güleryüzlü,çok motive edici vs...gebeliğim boyunca çok memnun kaldım,ALLAH bin kere razı olsun ferit beyden,1 tane çocuğun var,5 tanede doğursam ferit beyden başkasına gidemem...iyiki varsınız doktor bey:)
he...i
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK MEMNUNUM...BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUM.SAYGILAR HASİBE AVCI
Ferit Akkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferit Akkurt, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ferit Akkurt adresi nerede?Ferit Akkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- F.Çakmak Mah. Örgü Cad.No:12 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferit Akkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferit Akkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ferit Akkurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ferit Akkurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ferit Akkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferit Akkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ferit Akkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ferit Akkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ferit Akkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatay bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları