Merhabaa!

Ben Klinik Psikolog Fernur Azman,
Doğduğum ve büyüdüğüm yer İstanbul olup, eğitim hayatımın tümü de İstanbul' da geçmiştir. Üniversite eğitimimi Okan Üniversitesi "Psikoloji Bölümünde" tamamladıktan sonra, özel öğretim kurumlarında ( normal ve özel eğitim gerektiren çocuklar) ve Özel Psikoterapi Kliniklerinde psikolog olarak terapi verdim. Psikolog olarak çalıştığım bu sürede Üsküdar Üniversitesin de Tezli Klinik Psikoloji üzerine Yüksek lisansımı 2016 senesinde tamamlayarak uzmanlığımı aldım. Zorunlu Klinik stajımı İstanbul Nöropsikiyatri Beyin Hastanesin ‘de gerçekleştirdim. Uzmanlık bitirme tezim; Ebeveyn-Çocuk ilişkisi ve de Kişilerarası ilişkiler üzerinedir. Uzmanlık döneminde yoğun klinik ve nörobilim üzerine odaklı ileri düzey klinik psikoloji vakalarına hakim olabilmek için donanımlı ve özenli bir eğitim sürecinden geçtim. Uzmanlığımı aldıktan sonra kendimi işim konusunda geliştirmeye devam ettim ve bunun için lisanslı kurumlardan sertifika aldım. Psikoterapist olarak başladığım bu süreçte toplum ruh sağlığının korunması için çeşitli yaş grupları, çeşitli psikolojik rahatsızlıklar ve birçok farklı şehirde çalışma olanaklarım oldu. Uzmanlıklarım; Çocuk psikolojisi, yetişkin psikolojisi (bağımlılıklar, kişilerarası ilişkiler, depresyon, anksiyete bozuklukları, travma sonrası stres bozuklukları…), Aile ve çift psikolojisi üzerinedir.

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Psikoloji Randevusu +9 daha fazla

Bağımlılık Terapisi

Konum: Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu

Bir uzman ile görüşme konusunda tereddütlerim vardı fakat iyiki Fernur Hanım ile görüşmüşüm. Yaklaşımı, tavsiyeleri, önerleri, açıklamaları, yönlendirmesi harikaydı. Görüşme benim açımdan olumlu ve rahat geçti, memnun kaldım. Belli işinde uzman ve severek yapıyor. Gönül rahatlığıyla danışabilir görüşebilirsiniz

T
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

İşinde uzman birisi. Görüşme online olmasına rağmen tatmin ediciydi. Yol gösterici oldu. Görüşme benim icin olumlu ve benim bundan sonraki olaylar karşısında bakışım açısından faydalı oldu. Çok memnun kaldım. Rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Güvenilir ve işinde uzman bir kişi. Çok teşekkür ediyorum yol göstericili için