em...e
Ferhunde hanımın çocuklara yaklaşımı çok guzel.Çocuklardan özürdileyerk,onlara ödül vererek muayene ediyor. Ferhunde hanımın sayesinde çocuklar artık doktor fobisinden kurtulacak.Gelen hasta yakınlarına hoşgeldiniz diyerek muayene etmeye başlıyor. Bu da çok güzel bir karşılama oluyor. Ferhunde Hanıma teşekkürler...
em...e
Ferunde hanıma bir akraba tavsiyesi ile gittim.Kızıma gosterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim. Ferunde hanımın cocukara olan yaklasimi cok guzel.cocuklara severek, nazikce, onları incitmeden, onlarla konusarak, onlardan ozurdileyerek, onlara ödül vererek muayene etmesi cok güzel. Ferunde hanımın cocuklara olan yaklasimi sayesinde cocuklar doktorlardan korkmayacaklar.Doktor hanım ilginiz için cok teşekkür ediyorum.
el...l
Değişik zamanlarda iki oğlumunda tedavisi sırasında göstermiş olduğu sabır ve güleryüz için Dr.Ferunda Özekinci Demir'e çok minnettarım.Engin bilgisi ve hastaya yaklaşımı sayesinde,birçok tedaviden cevap alamadığımız rahatsızlıklarda , çok iyi sonuçlar aldık.2013 yılının melekleri arasınagirmesi bir tesadüf değildir kesinlikle. Başarılarının devamını diliyorum.
Ferunda Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferunda Demir, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Ferunda Demir adresi nerede?Ferunda Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Burdur Burdur
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferunda Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferunda Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ferunda Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferunda Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ferunda Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ferunda Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ferunda Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.