Akupunktur ile Migren Tedavisi
Sigara Bırakma
Spinal Anestezi
Venöz Port İmplantasyonu
ay....
Mükemmel bir doktor.İnanılmaz iyi işinin ehli hem insani yönden hemde mesleki açıdan sorulan sorulara rahatlıkla cevaplıyor cevapsız bırakmıyor.Konuşmalarıyla tatmin ediyor.Kilo vermek için tercih ettim.Yaptığı akupuntur sadece kilo vermek amaçlı değil duygusal anlamda da tazelenmemi sağladı.
Hastaların yapmış oldukları yorumlardan fikir edinerek ve tavsiye üzerine tercih ettim.Annem 77 yaşında kemiklerinde ufalanma vardı.Feryal Hanım'ı bunun için tercih ettik .Yaptığı akupuntur'dan memnunuz.Annemin ağrısı sızısı yok.Hiçbir şikayeti kalmadı.Allah herkese şifa versin.Tedaviden ve ilerleyişinden memnun kaldık.
re....
Tavsiye üzerine kendilerine ulaştım.Baş parmağımda kasılma vardı.İğne tedavisi uygulandı.Tedavi sayesinde şikayetim kalmadı.Hem insancıl olduğundan, hem doktor olarak değil arkadaş olarak yaklaşımından ve sıcak kanlılığından memnun kaldım.Tedaviden ve süreçten memnunum.İhtiyacı olan ve buna benzer şikayeti olan herkese tavsiye ederim.
er...ğ
Güler yüzlü hanım efendi beyefendi hocam hastalarıyla yakından ilgilenen motive eden takibi yapan güvenilir müthiş doktorlarsınız. Bana yaptığınız akapuntur tedavisinden çok fayda gördüm. Belimdeki ağrılar kesildi. Çok memnun kaldım. Başarılarınızın devamını dilerim. Sizin gibi değerli doktorlarımızın artması ümidiyle sevgiler selamlar hocam.
Feryal Akşan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feryal Akşan, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon, Akupunktur. Size Feryal Akşan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Anestezi, Omuz, Kol ve Bacak Ağrılarının Tedavisi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Kanser Ağrısı Tedavisi, Akupunkturla Zayıflama Tedavisi, Akupunktur ile Migren Tedavisi, Sigara Bırakma, Lazerle Boyun Fıtığı Tedavisi, Lazerle Bel Fıtığı Tedavisi.
Feryal Akşan adresi nerede?Feryal Akşan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ziya Gökalp Bulvarı No:28/1 Mi'Marin Medical Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feryal Akşan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feryal Akşan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feryal Akşan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feryal Akşan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Feryal Akşan hangi dilleri konuşuyor?Feryal Akşan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Feryal Akşan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feryal Akşan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feryal Akşan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feryal Akşan hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Feryal Akşan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar