Prof. Dr.
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları
Yüreğir 1 adres
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
e....
Telefon numarası doğrulandı
Tedavim tam anlamıyla başlamadı ama yine de memnuniyetimi hastane personelinin de ilgisinden yönlendirmedeki herkes ,doktorumun sıcak kanlı oluşunu ilgi ve alakasından son derece memnun olduğumu yazmak istedim doktorum anlayışlı kibar beni dinledi net bilgi verdi kan ultrason tetkiklerimi yaptı son olarak biyopsi yapacak o işlemden ben çok korkuyorum ama doktoruma güveniyorum
Fettah Acıbucu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fettah Acıbucu, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Fettah Acıbucu adresi nerede?Fettah Acıbucu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi 4522. Sokak No:1 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fettah Acıbucu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fettah Acıbucu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fettah Acıbucu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fettah Acıbucu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fettah Acıbucu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fettah Acıbucu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Fettah Acıbucu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar