Kulak Burun Boğaz Randevusu
Horlama Cerrahisi
Konka Cerrahisi
Kulak Tüpü Takılması
Fevzi Binboğa Muayenehanesi
Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi)
Laringoskopi
Nazal Polip Cerrahisi
Nazal Valv Cerrahisi
Orta Kulak Ameliyatı
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Fevzi Binboğa Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Ses Cerrahisi (Fonocerrahi)
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Fevzi Binboğa Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tonsillektomi
Tükürük Bezi Ameliyatı
Yüz Cildi Tümörleri Cerrahi Tedavisi
mu...ı
Fevzi hocam işi yani doktorluğunun yanında muhteşem çok kaliteli bir insan. İlk günden itibaren her anlamıyla ilgi alakası maksimum hassasiyetinden dolayı çok memnun kaldım. Her türlü ameliyat olmak üzere özellikle de böyle bir ameliyattan aşırı korkup çekinen bir insan olarak tüm içtenliğimle söylüyorum ki ilgi ve alakasıyla üzerinizde ki o stresi tamamen hafifletip sizden alıyor ilgisi dostane samimiyeti ile hem ameliyat öncesi hem sonrası aklınızda ki tüm soru işaretleri korkuları fazlasıyla gideriyor. Abartmak veya övmek için söylemiyorum kesinlikle ama kesinlikle alanında çok rahat söyleyebilirim ki Trabzon’un en iyisi. Burun estetiği ameliyatım öncesi çok fazla şişlik morluklar olacak gibi çevreden çok şey duymuş ve açıkçası da etkilenmiştim. Şişlik evet oldu ama öyle abartıldığı kadar değil, buz yapmamın gerek olmadığını söyledi hiç yapmadım ve öyle çok aşırı şişliğim de olmadı ve morluk hiç olmadı. İyi ki varsın hocam. Başarılar diliyorum.
n,...b
Açıklamalar ve ilgi güzeldi tedavim devam ediyor.kulak tıkanıklığı ve ödem
ar...u
Rinoplasti ameliyatımı yaptı. Çok başarılı bir ameliyat oldu. Çok doğal bir görünüm verdi ve de burnumla alakalı tüm sağlık sorunlarım giderildi.Bütün sorularımın karşılığını alabildiğim ilgili ve alakalı bir hekim.
me...
Oğlumun uzun süren hastalığını devamında tiroglossal kist tanısı koyup tedavi sürecini özenle geçirdik. Ciddi ve uzun süren bir ameliyat geçirdik.Ameliyatını titizlikle yapıp başarılı bir şekilde tedavimizi sonlandırdı.Korktuk ama kendisine sonsuz güven duyduk
İlgisi ve bilgisiyle kendinizi güvende hissettiren harika doktorumuz..
Hastalarına değer veren ve güzel ilgilenen çok tatlı bir doktor. Burnum için gitmiştim. Burnum hakkında bilgi verip ekrandan gösterdi. Ameliyat için gün aldım. Burun ameliyatım çok güzel şekilde gerçekleşti. Kendisine teşekkür ediyorum.
y.....
Yıllar öncesinden beri ailecek gidip cok memnun olduğumuz bir doktor. Çocuklarıma uyguladığı tedavilerle artık eskisi gibi sık hasta olmuyorlar. Doğru teşhis ve tedavide güvenebileceğimiz bir doktordur kendisi.
he...a
Çok çok memnun kaldım ilgi alakasi super bir doktor kulağımda duyma sorunu ve ağrı problemi vardı burnumdada eğrilik vardı tedavi sürecim başladı çok teşekkür ediyorum
kü...k
Ameliyat öncesindeki tuttumu ve herşeyi gerçekliği ile açıklaması beni rahatlattı.Ameliyat sonrası burumun hızla iyileşmesi, sorun yaşamamam ve nefes almaya başlamam çok iyiydi.Ayrıca Burunum daki eğriliğin düzelmesi ve güzel bir buruna kavuşmuş olmak çok iyi geldi. Çok memnun kaldım.Doktoruma Teşekkür ediyorum.Dogal güzellikte ve sağlıklı burunlar için tavsiye ederim.
Yoğun alerji ve nefes alamamak gibi şikayetlerle gittim ve çok çok memnun kaldım kesinlikle doğru tedavi ve çok güzel bir ameliyat süreci geçirdim çok ilgili bir doktor 5. Günüm hiç bir sorun yaşamadım ağrım olmadı diyebilirim iyiki Fevzi BinboğaKesinlikle tavsiye ediyorum
ku...s
Kendisine devilasyon ve burun estetigi ameliyati icin gittim.Ilgisinden uygulamalarindan ve hastayla olan iletisiminden cok memnun kaldim.Ayni sekilde ameliyat sonucumdan da cok memnun kaldim.Ameliyat sonrasinda goz altlarinda ve cevresinde morarikliklar olusmadi bile.Tavsiye ederim oldukca basarili bir surecti.
Fevzi Binboğa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fevzi Binboğa, Kulak Burun Boğaz. Size Fevzi Binboğa tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Burun Estetiği, Geniz Eti Ameliyatı, Rinoplasti, Bademcik Ameliyatı, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Kulak Tüpü Takılması, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Horlama Cerrahisi.
Fevzi Binboğa adresi nerede?Fevzi Binboğa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaşüstü Mah. Devlet Karayolu Cad. No:29 Kat:1 Daire:2 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fevzi Binboğa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fevzi Binboğa online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fevzi Binboğa isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fevzi Binboğa, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fevzi Binboğa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fevzi Binboğa bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fevzi Binboğa ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fevzi Binboğa hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Fevzi Binboğa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fevzi Binboğa hangi sigortaları kabul ediyor?Fevzi Binboğa tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.