Burnumda kırık, şiddetli ve geçmeyen baş ağrısı şikayetiyle gittim lakin doktor bey masasından dahi kalkmadı yanında asistan doktor vardı galiba kulağıma bakmakla yetindi, kırığı ameliyat edemeyeceğini söyledi, baş ağrılarım içinse hiçbir şey söylemediler, tomografi dahi çektirmediler. Sekreteri geçmiş olsun tedavini bitti dedi, şaşkınlıktan ne diyeceğimi şaşırdım. Baş ağrım için herhangi bir ilaç falan yazmayacak mısınız mı dedim sekreterle doktor bey birbirlerine bakıp sırıttılar. 16 gün boyunca randevumu dört gözle bekledim, gördüğüm muamele ve tedavi buydu. Kesinlikle tercih etmeyin.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
r.....
Burnumda kemikleşme vardı Fevzi solmaz ameliyat etti ameliyat sönrası çok ağrım olmadı morarma hiç olmadı zatten delikli silikonlu tampon takılıyor ve hiç rahatsızlık vermiyor çok memnun kaldım Allah razı olsun
de...
Kronik Tonsilit şikayetiyle hocamıza müracaat ettim. Boğaz kültürü alındı ve 10 adet iğne verildi Maalesef hocamızın verdiği iğnelerle tedavi olamadım ilaçlardan şifa bulamadım tekrar kontrole geldiğimde boğazımın ikinci kez ne aşamada olduğuna dair kontrol edip muayene edilmedi. Kan tahlili isteyip vücutta enfeksiyon var mı tahlil tetkik istenmeyip üniversite hastanesine yönlendirdi. Memnun olduğumu söylemiyorum ağrılarım halen devam ediyor
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ne...n
slm hocam nasılsınız ben sizin malatyadan hastanızdım size çok tşkr ederim çok iyi bir hekimsiniz inşallah hak ettiğiniz yerdesinizdir siz en iyisine layıksınız rabbim yolunuzu açk etsin
Fevzi Solmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fevzi Solmaz, Kulak Burun Boğaz.
Fevzi Solmaz adresi nerede?Fevzi Solmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğanköy Bursa Şehir Hastanesi Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fevzi Solmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fevzi Solmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fevzi Solmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fevzi Solmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fevzi Solmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fevzi Solmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Fevzi Solmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları