Pediatride de 6 ay çalıştıktan sonra, o dönemde çıkan bir öğrenci affı ile Anesteziyoloji ve Reanimasyon bölümüne geri döndüm. Yaklaşık 2.5 yılımı doldurmuştum ki 2013 nisan tıpta uzmanlık sınavı yeniden değerlendirildi ve o sınava girenlere yeniden tercih hakkı verildi. Ben de yeniden tercih yaptım ve 2016 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesinde psikiyatri ihtisasıma başladım. 2020 yılında uzman doktor oldum. 1,5 yıl Isparta Şehir Hastanesi’nde psikiyatri uzmanı olarak mecburi hizmetimi yaptım. Hastalarıma ve danışanlarıma daha fazla zaman ayırabilmek, daha verimli olabilmek için kendi muayenehanemi açmaya karar verdim. Eylül 2022 den bu yana Isparta'da özel muayenehane hekimi olarak hizmet vermekteyim.
Modern Evler Mahallesi 102. Cadde Alparslan Günay İş Merkezi No: 104 Kat:2 Daire:5, Isparta Merkez, Isparta
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şema Terapi
Şizofreni Tedavisi
ö....u
Beni gerçekten iyi hissettiren,hastanenin verdiği süreyi en iyi şekilde yöneten ve danışanlarına önem veren harika bir psikaytrist,iiyi ki artık psikaytriye gitmekten vazgeçmek gibi bir hata yapmayıp denk gelmişim.Bilişsel davranışçı terapiye başladık ve ilk defa kendimden bu kadar emin bir şekilde ilerliyorum.
ö.....
Bana göre kendileri hastalık sürecimde karşılaşmış olduğum uzmanlar arasından en iyi gelen psikiyatrdır. Bu küçük şehirde ona rastlamak müthiş. Ruhumun ve hastalığımın aynasını bana bizzat yansıttığı ve düğümlerimi çözmeme yardım ettiği için kendilerine minnettarım.
ar...n
Depresyon ve anksiyete şikayeti ile doktoruma başvurdum. Doktorun beni sakinlikle dinlemesi ve yaşadığım süreci somut çizelgelerle açıklaması beni aydınlattı. Şu an kendimi çok daha hafiflemiş ve düşünce girdabından kurtulmuş hissediyorum. Doktoruma çok teşekkür ederim.
e....e
Panik bozukluk ve depresyon için kendisine başvurdum. Kısa bir sürede panik bozukluğumla başa çıkabilmeye başladım. Açıklamaları ve terapi süreci çok rahatlatıcı ve çok güven verici. Artık terapi sürecini bitirdik ve depresyonumda panik atağımda tamamen iyileşti. Kendisini şiddetle öneririm. :)
Biz doktor hanıma vajinismus için başvurmuştuk. Isparta’da uzun araştırmalarım sonucu doktor hanımın eşliğinde bu sorunu çözebileceğime inandım ve seanslarda verilen ödevleri dikkate alıp adım adım uyguladım. Sonunda sorunumuz kısa zamanda çözüldü. Çok iyi bir dinleyici olduğu, alanında yeterli bilgi birikimine sahip olduğu ve karşısındaki insanı hızlıca analiz edip ona uygun bir tedavi planı oluşturduğu için psikiyatrik bir desteğe ihtiyacı olan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
i̇....
Almış olduğum terapi süreci boyunca bekleme odası gayet temiz, sakin bir ortamdı ve randevularıma tam saatinde alındım.
Psikiyatristimin benimle olan iletişimden memnunum ve tedavinin benim için faydalı olduğunu, sıkıntılarımı çözmekte olumlu bir yol katettiğimi düşünüyorum.
f....a
Depresyon ve kaygı bozukluğu şikayeti ile terapi almak istiyordum.Araştırmalarım sonucu Fevziye hanımı tercih ettim ve iyi ki onunla bir yola girmişim diyorum.Bilgisi,eğitimi,hastaya-problemlere bilimsel yaklaşımı ile gerçekten harika bir hekim.Beş seansta çok yol katettik.Sorunları, problemleri,düşüncelerimi sağlıklı şekilde yönetmeyi Fevziye hanımın doğru terapi modeliyle sağladım.Çevreme önerdiğim gerçekten işini hakkı ile yapan bir hekim
g....y
Fevziye hanıma çok zor bir dönemden geçerken çok kötü bir durumdayken başvurdum. Kendisine mesaj yolu ile ulaştım önce ve çalışma saatleri içerisinde olmamasına rağmen randevu ayarlayabilmek için çok çabaladı. Tedavi sürecim boyunca hem beni gerçekten anladı hem de yolumu ve kendi ışığımı bulmam için çok yardımcı oldu. Keşke çok daha önce kendisine başvursaymışım. Bugün itibariyle tedavi sürecim bitti ve bu beklediğimden çok daha hızlı oldu. Yardım arayan herkese tavsiye ederim.
Öncelikle konu hakkında gerekli bütün bilgilendirmeleri yapıyor. Her zaman güler yüz ve anlayışla seanslarımız devam ediyor. Ben tedavi sürecinden oldukça memnunum. Mekan ve çalışanlar konusunda da olumsuz düşüncem yok. :)
Hasta
Fevziye hanımın yaklaşımı ve bilgisi mükemmel bir doktor. Verdiği ilaç dışında yaptığı terapi dahi inanılmaz derecede rahatlatıyor. Kendisine teşekkür ediyorum.
Fevziye Bulca Karadem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fevziye Bulca Karadem, Psikiyatri. Size Fevziye Bulca Karadem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Yetişkin Hasta Psikoterapisi.
Fevziye Bulca Karadem adresi nerede?Fevziye Bulca Karadem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Modern Evler Mahallesi 102. Cadde Alparslan Günay İş Merkezi No: 104 Kat:2 Daire:5 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fevziye Bulca Karadem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fevziye Bulca Karadem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fevziye Bulca Karadem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fevziye Bulca Karadem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fevziye Bulca Karadem hangi dilleri konuşuyor?Fevziye Bulca Karadem ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fevziye Bulca Karadem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fevziye Bulca Karadem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fevziye Bulca Karadem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fevziye Bulca Karadem hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Fevziye Bulca Karadem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fevziye Bulca Karadem hangi sigortaları kabul ediyor?Fevziye Bulca Karadem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.