FELYA TERAPİ
Arapsuyu Mahallesi Atatürk Bulvarı No:19/6 Kat:2 Muammer Kılıç Apartmanı, Konyaaltı, Antalya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Randevu +17 daha fazla

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi

Aprakside Konuşma Terapisi

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Arapsuyu Mahallesi Atatürk Bulvarı No:19/6 Kat:2 Muammer Kılıç Apartmanı, Antalya

FELYA TERAPİ

İstanbul Biruni Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden mezun oldum. Çeşitli özel kliniklerde ve rehabilitasyon merkezlerinde çalıştım. Kapadokya Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünde Tezli Yüksek Lisans eğitimine devam etmekteyim. Şuan kurucularından biri olduğum Felya Dil Konuşma ve Psikolojik Danışmanlık Merkezinde danışanlarıma hizmet vermekteyim.
Aldığım Eğitimler ve Uyguladığım Testler:
TEDİL-TODİL (Türkçe Erken Dil Gelişim Testi)
Floortime101- Floortime 201
SOS Beslenme Terapisi

Konum: FELYA TERAPİ Artikülasyon Bozukluğu Terapisi

Feyza Hanım ile artikülasyon bozukluğu yüzünden yollarımız kesiştiğinde oğlumun çok fazla ses sorunu vardı. Geçen süre içinde gerek güleryüzü ve ilgisi gerekse uzmanlığı ve işini çok severek yapması sayesinde oğlum hem özgüven açısından çok gelişti hem de tüm sesleri severek, eğlenerek düzeltti. En ufak bir şüpheniz olmadan, gözünüz kapalı başvurabilirsiniz. Kapıdan girdiğiniz anda hemen anlayacaksınız zaten doğru yerde olduğunuzu.

Konum: FELYA TERAPİ Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

7 yaşındaki kızımın doğru çıkartamadığı seslerden dolayı öğretmeninin tavsiyesi ile Feyza Hanım ile tanıştık kızım 3 ay gibi bir süre içerisinde sesleri doğru çıkartmaya başladı.Feyza Hanım'ın bilgisi Naif kişiliği çocuklara yaklaşımı aileler ve çocuklar üzerinde inanılmaz bir pozitif etkiye sebep oluyor ve bu süreç hızlı bir şekilde ilerliyor. İyi ki tanışmışız.

Ö
Konum: FELYA TERAPİ Artikülasyon Bozukluğu Terapisi

7 yaşındaki oğlumda artikülasyon bozukluğu vardı. ( 6 sesi söyleyemiyordu) Okuldaki pdr öğretmenimizin önerisiyle Feyza ablamıza geldik. İlk seanstan sonuna kadar severek isteyerek geldik bu sayede öğrenmesi de çok hızlı oldu 8-9 haftada tüm sesleri düzelttik, konuşma tamamen normale döndü. Çocuk kendindeki değişimi gördükçe kendine güveni arttı. Feyza hanım çocuklarla çok iyi anlaşıyor, kendini sevdiriyor, çocuk severek oyun oynarken eğlenerek öğreniyor. Kendisi ayrıca çok nazik, espirili ve pozitif enerji veren bir insan. Lara’da oturmamıza rağmen her hafta seanslara gitmeye hiç zorlanmadık. Olumsuz söyleyebileceğim hiçbir şey yok.

Konum: FELYA TERAPİ Gecikmiş Konuşma Terapisi

Kişisel tecrübelerime göre hastasına karşı çok anlayışlı bir insan. Farklı milletlerden ve kültürlerden olmasına rağmen profesyonel bir şekilde oğluma ulaşmayı başardı. Oğlumun konuşma becerilerini geliştirmek için talimatlar ve araçlarla bana çok iyi rehberlik etti.

Konum: FELYA TERAPİ Diğer

Ses tellerimde oluşan nodüller için Feyza hanımı araştırmalarım sonucu buldum.Kendisi çok tatlı,anlayışlı,güleryüzlü,işinde son derece başarılı bir terapist bence.3.seans sonrasında kbb doktoruna kontrole gittim ve modüllerimin geçtiğini gördük.İyi ki Feyza hanımı tercih etmişim.Başarılarının devamını diliyorum

Konum: FELYA TERAPİ Dil Terapisi

Feyza hanım dan çok memnun kaldık kızıma katkısı çok oldu kızım da konuşma eksikliği vardı çoğu kelimeyi söylerken yanlış yada söyleyemiyor du kısa zamanda söylemediği harf ler üzerinden kelimeler türeterek oyun eşliğinde kızımın bu konuda çok ilerleme kat etmesine vesile oldu kızım artık yaşıtlarına uygun konuşuyor ve daha sosyal oldu kendisine çok teşekkür ediyoruz kendisini gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim

Konum: FELYA TERAPİ Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Feyza Hanımla oğlumun konuşma bozukluğu olduğu dönemde tanıştık. Oğluma yaklaşımı sürecin daha hızlı ilerlemesine güzel sonuçlar almamıza sebep oldu. Oğlum Feyza ablasını çok seviyor tedavi sürecimizin %80 ni kadarını tamamlamış bulunuyoruz halada devam ediyoruz iyiki varsınız

T
Konum: FELYA TERAPİ Ses Terapisi

Kbb uzmanı tarafından nodülümün olduğu ve ses terapisti ile terapi yapıldığında geçebileceği bilgisini aldıktan sonra feyza hanım ile tanıştım toplamda üç terapi yaptık fakat ikinci terapiden sonraki doktor kontrolümde nodülümün olmadığını öğrendim:) Feyza hanımın önerilerine uyun ve kendinizi ona bırakın . Naif, hos doktorunuzla terapinin keyfini çıkarın:)

Konum: FELYA TERAPİ Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Oğlum 5,5 yaşında psikoloğumuzun tavsiyesiyle Feyza hanımla tanıştık. İlk seansimizda okadar güler yüzlü karsiladiki bizi artık oğlumun Feyza ablası oldu biz takılmalar için gelmiştik ama çıkaramadığı harfler varmış herşeyi tatlı diliyle birguzel anlattı. Ailelerin yapması ve yapmaması gereknlerden bahsetti. Artık hayatımızı biraz daha yavaşlattik ve HADİ demekten vazgeçtik oğlum Seanslarına severek geldi eve verdigi odevleri sıkılmadan yaptı. Harfleri çıkartmayı basardigiňda takilmalarda düzeldi. Takılmalar bittiğinde kendine güveni geldi ve daha rahat konuşmaya başladı İyi ki yollarımız kesişmiş ve Feyza hanımlar tanişmışiz.

Konum: FELYA TERAPİ Konuşma Terapisi

Randevu saatin de hiç bekleme yapmadan zamanında seansımız başlıyor. Çok ilgili ve alakalı süreci özenle takip ediyor . Çok fazla takılma konuşmada aksama şikayeti ile eğitime başlamıştık 1.5 ay gibi bir zamanda çok nadir arada takılma ile devam ediyoruz eğitimimize . Seanslara oğlum çok istekli severek koşarak gitti doktor hanıma ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim oğlumun geleceği için çok güzel aydınlar attık