Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden 3,62 ortalama ile mezun oldum. Kayıp yas terapisi müdahale teknikleri, öğrenci koçluğu, MMPI, oyun terapisi uygulayıcı eğitimlerine sahibim, spor psikolojisi ve mindfulness terapi eğitimlerine katıldım. Haliç Üniversitesi bünyesinde Sinem Durusal'dan bilişsel davranışçı terapi ekolünde eğitim aldım, aktif olarak bu ekol ile danışan görmekteyim. Rehber Klinik şirketinde intern olarak yer alarak Bilişsel Davranışçı Terapi ekolünde süpervizyon aldım. Aile danışmanlığı eğitimime devam etmekteyim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +1 daha fazla

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +27 daha fazla

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Röportaj

Ş
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Feyza Hanımdan stres yönetimi üzerine danışmanlık aldım. Konuya hakimiyeti ve ilgisi ile bu sorunlarımı büyük oranda aştım. Alanına gayet hakim, profesyonel biri. Danışmanlık konusunda kesinlikle öneririm.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Feyza hanım seanslarda beni ruhsal olarak çok rahatlatıyor dusunmedeb tavsiye ederim

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Feyza hanımdan danışmanlık kesinlik ile tavsiye ediyorum çünkü öncelikle ses tonu vurgulu konuşması ile rahatlatıyor ardından yargılamadan ve içten bir şekilde kulak veriyor anlattıklarımıza ve sorduğu sorular saygı ile olması kendinizi önemli hissettiriyor . Yorumları ve yönlendirmeleri ile görmediklerini görmek en güzeliydi diyebilirim . Kesinlik ile kendim ile barıştım hayata karşı başarıya karşı giristigim yarışın yorgunluğu son buldu mutlu olabilmeyi öğrendim kendimde ki güzellikleri görebilmeyi ve onları kabullenmeye güzel görmeyi öğrendim sayesinde . Konuşur iken aynı zamanda yüzünde ki Tebessümü konuşmaya başlar iken güvendesin anlattıkların ile der gibi oluşu daha rahat kendimi ifade etmeme yardımcı oldu . feyza hanım ile seans sonrası ne kadar büyütmüşüm kalıplara sığdırmışım yaşamayı bilmemisim derken buldum kendimi . Bütün duyguları sevdim . Dünya bakisimi yeniden renklendirdi ,duygusuz tavirlarima yeniden soluk oldu kendisi diyebilirim çok teşekkür ederim kendisine .

Profili düzenle veya yönet