1983 yılında Artvin'de doğdum. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden 2006 yılında mezun oldum. 2006-2007 yılları arasında Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak görev yaptım. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlık eğitimimi 2008-2014 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı'nda tamamladım. Uzmanlık eğitimim sırasında altı ay süre ile Cardiff Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı Travma Biriminde Erasmus programı kapsamında araştırma görevlisi olarak çalıştım. Uzmanlık eğitimi sonrasında mecburi hizmetimi Tokat Dr. Cevdet Aykan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde 2014-2016 yılları arasında tamaladıktan sonra görevime T.C. Sağlık Bakanlığı Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ettim.
2011-2016 yılları arasında Türkiye Psikiyatri Derneği Ruhsal Travma ve Afet Psikiyatrisi Birimi Koordinatörlüğünü yürüttüm. Bu süre içerisinde Zonguldak Maden Patlaması, Van Depremi, Soma Maden Faciası, Ezidi göçü gibi toplumsal afetlerde alanda koordinatör ve gönüllü psikiyatri uzmanı olarak görev aldım. Afetlerde Psikososyal Hizmetler Birliği, Dünya Sağlık Örgütü ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen Van Depremi sonrası psikososyal destek ve kapasite artırma çalışmalarında; Dünya Sağlık Örgütü ve T.C Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu işbirliği ile gerçekleştirilen " Suriyeli Sağlık Çalışanları ve Uyum Eğitimleri Projesi"nde; Dünya Sağlık Örgütü ve T.C Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu işbirliği ile gerçekleştirilen "Ruh Sağlığı Gereksinimi Eylem Programı"nda; Dünya Sağlık Örgütü ve T.C Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu işbirliği ile gerçekleştirilen " Toplumsal Travmalar ve Afette Psikososyal Destek Projesi"nde; T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından Avrupa Birliği desteği ile yürütülen “Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin Sağlık Statüsünün ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Sunulan İlgili Hizmetlerin Geliştirilmesi (SIHHAT)’’ Projesi Eğitim Bileşeni'nde eğitici olarak görev aldım.

Türkiye Psikiyatri Derneği Yayınları Çalışma Birimleri Dizisi tarafından yayınlanan Van-Erciş 2011 Depremleri TPD Etkinlikleri ve Deneyimleri kitabı ile Travma ve Stresörle İlişkili Bozukluklar kitabının editörlüğünü yaptım.

Bilişsel ve Davranışçı Terapi Temel ve Beceri Eğitimi, Kabul ve Kararlılık Terapisi Temel Eğitimi, Kişilerarası İlişkiler Psikoterapisi Temel Eğitimini tamamladım. 2015 yılında T.C Madde Bağımlılığı Hekim Eğitimi programına katıldım. Halen Kişilerarası İlişkiler Psikoterapisi süpervizyon eğitimine devam etmekteyim.

2019 yılında T.C Sağlık Bakanlığı Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde Doktor Öğretim Üyesi olarak çalışmaya başladım. 2020 yılında akademik görevimden ayrılarak İnegöl Devlet Hastanesi'ne atandım. 2020 Haziran ayından bu yana İnegöl Devlet Hastanesi'nde sürdürdüğüm görevimden 2022 Mayıs ayı itibari ile ayrıldım. Mesleğime serbest psikiyatri uzmanı olarak muayenehanemde devam etmekte ve Birinci Basamakta Ruh Sağlığı Hizmetlerini Güçlendirme Programı'nda (RsGÜÇ) eğitici olarak görev yapmaktayım.

Kemalpaşa Mah Osman Balcı Sok No 20 K.1, İnegöl, Bursa

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit

Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Bağımlılık Tedavisi +24 daha fazla

Bipolar Bozukluk Tedavisi

Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi

Röportaj

Z
Konum: Feyza Çelik Muayenehanesi Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi

Feyza Hanım’a araştırmalarım sonucu 6 ay önce başladım. Yıllardır aşamadığım OKB ve takıntılarımda Feyza Hanım ile birlikte ilerledim. Asla gelişme gösterebilceğimi düşünmüyordum ama kendisinin ilgisi ve ilaç takibiyle her şey çok daha kolay oldu. Size verdiği cesaret harika. Sizi en içten şekilde dinliyor ve anlıyor. Sizin hakkınızda en ufak detayları bile unutmuyor. Durumumu gerçekten anlaması benim için çok önemliydi, daha önce birçok psikiyatriste danışmıştım ancak böyle bir deneyim elde etmemiştim. İlaç tedavisi de, psikoterapileri de gerçekten çok iyi. Birçok terapisinde ondan ilham alarak cesaretlendim. Söylediği şeyler aklınızdan çıkmıyor. Ve hep daha iyisini yapmak için onun sayesinde çabalıyorsunuz. Şu an tedaviye kendisiyle devam ediyoruz ve gerçekten çok memnunum.

Konum: Feyza Çelik Muayenehanesi Psikoterapi

Terapi aldığımdan beri kendimi çok iyi hissediyorum..Feyza hanım bir çok farkındalık kazandırdı bana ..çok uyuştuk..

K
Randevu doğrulandı
Konum: Feyza Çelik Muayenehanesi Panik Bozukluğu Tedavisi

Hocamı internet üzerinden araştırarak buldum panik atak geçirmiştim ve oldukça kötü durumdaydım öncelikle sıkıntıları ve problemleri çok güzel bir şekilde dinleyip yönlendiriyor eğer gerekli görürse ilaç tedavisi de uyguluyor ben hem ilaç hem de terapi aldım ve eski hayatımı geri kazandım kaygılarım ataklarım artık olmuyor hayata daha pozitif bakabiliyorum .

Ö
Konum: Feyza Çelik Muayenehanesi Yas Terapisi

Anne ve babamı 3 ay ara ile kaybettim bu bana o kadar acı geldiki hayattan küstüm günlük hayatını devam ettiremez oldum ne ailem ne işim nede etrafımdaki sevdiklerim umrumda değildi bu acıyla beraber ruh sagligim tamamen bozuldu Feyza hanım sayesinde artık çok daha iyiyim gulebiliyorum topluma katılıyorum işimi yapıyorum onunla konuşmak beni her anlamda rahatlatıyor nayif kibar kalbi güzel doktorum.Ayrica şu eklemek isterim ulaşımı kolay merkezi bir yerde ortam çok temiz randevu saatlerinde de de hiç aksama olmuyor mutlaka randevum bir gün önceden bana bildiriliyor unutup gidememek gibi bir durum söz konusu değil ki ben zaten gideceğim günleri iple çekiyorum

Konum: Feyza Çelik Muayenehanesi Psikoterapi

Sorunlarımı dikkatle dinleyerek benim için doğru yönlendirmeler yaptığını düşünüyorum zor dönemimde bana yapmış yönlendirmeler için kendisine teşekkür ediyorum

T
Randevu doğrulandı
Konum: Feyza Çelik Muayenehanesi Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Uzun zamandır panik atak tedavisi görmekteydim.Hamilelik esnasında bıraktığım ilaçlar hem hamileliğimi hem de yaşantımı olumsuz yönde etkiledi.Doğumdan sonra da lohusa depresyonu da eklenince içinden çıkılmaz bir hal aldı dünyam.Devlet hastanesinde başlayıp hala devam eden bir süreçteyim.Hastasına olan pozitif yaklaşımı güler yüzlülüğü insana yol göstericiliği yaklaşık 40 dk sizi özel dinlemesi gerektiği bilgileri not etmesi birebir ilgilenmesi ulaşım olarak merkezi bir yerde bulunması temizliği ortamın rengi ferahlığı ve daha aklıma gelmeyen olumlu yöndeki düşünceler beni hocama devamımı sağladı.Şimdi düşük dozlara indik.Yakında belki de onu da bırakacağız.Tabiki hocamın sayesinde.Psikiyatrik bir sorununuz varsa kesinlikle ertelemeyin.İnegöl de en iyi doktor öneriniz ne diye sorarsanız tabiki ve kesinlikle Feyza Hocam der susarım.Önce Rabbime sonra da Feyza hocama güvenin.Hayırlı şifalarınız Feyza Hocamdan olsun.Feyza Hocam iyi ki varsınız.Çok seviliyorsunuz.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisinden çok memnunum psikolojik olarak daha iyiyim daha rahatım daha mutluyum. Kuzenimin tavsiyesi üzerine gittim hala da devam ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Feyza Hanım olan sürecimde rahatlatıcıydı gayet iyiydi açıklamaları çok güzel gitmeden önce baya kötüydüm sıkıntılarım var çünkü daha sonra baya rahatladım. Hizmet verdiği yer ve çalıştığım yere çok yakındı o yüzden tercih ettim. İşine profesyonelliği yaklaşımı çok güzeldi.

Telefon numarası doğrulandı

Ben çok memnunum beni gerçekten çok iyileştirdi. Benim başka rahatsızlığım vardı sağ olsun onu da tespit etti ilaç ön gördü hormonel rahatsızlık bir sonraki seansımı dört gözle bekliyorum. Referans alarak gittim kendisine bana verdiği ilaçlar çok iyi geldi. Ben kendisine çok bitkin halde gitmiştim panik ataklı gibiydim verdiği ilaçlar çok iyi geldi hayata bağlandım.

Telefon numarası doğrulandı

Tedavi sürecini iyi yönetiyor, insanı ilişkiler de iyi ben de güven hissi uyandırdı ben memnunum teşekkür ediyorum. Kendisini referans aldım başka bir doktor aracılığı ile gittim çok erken teşhis yaptı ve kendisine güvendim.