Klinik alandaki gözlemlerini Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi ergen psikiyatri kliniğinde Prof. Dr. Kemal SAYAR öncülüğünde geliştirmiştir. MEB’e bağlı çeşitli öğretim kurumlarında görev alarak çocuk ve ergen yaş grupları ile çalışmıştır.
Yetişkin ve ergenlere bireysel psikoterapi hizmeti vermektedir. EMDR, bilişsel davranışçı terapi, çözüm odaklı terapi, Gottman çift terapisi, psikodinamik terapi yaklaşım ve tekniklerini kullanmaktadır. Fiziksel ve duygusal travmalar, depresyon ve kaygı problemleri, ilişki problemleri, ergenlik sorunları ve ebeveyn danışmanlığı konularında çalışmaktadır.
Fotoğrafçılık, edebiyat ve resim sanatlarıyla ilgilenmektedir.
Türk PDR Derneği ve EMDR Derneği üyesidir.
Bir çocuk annesidir.
Aldığı Eğitimler:
Lisans: Ankara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, 2006
Yüksek Lisans: Hacettepe Üniversitesi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, 2010
Doktora: Sakarya Üniversitesi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halen
EMDR I. ve II. Düzey Eğitimi - Asena Yurtsever/Enstitü Ay
Gottman Çift Terapisi I. Düzey Eğitimi - Psikoloji İstanbul
Kognitif Davranışçı Terapi Eğitimi, - Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur, Halen
6. Ruh Sağlığı Çalıştayı, Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği İle İlgili Başvuruların Ele Alınması - SpoD
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
EMDR Terapi
Evlilik Terapisi
Eğitim Danışmanlığı
Kariyer Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
çi...t
Feyza hanımla terapi süreci uzun zamandır devam etmekte olup işinde gerçekten çok iyi bana yaklaşımı ve etkisi sayesinde kendimle yaşadığım sorunları çözmem de çok yardımcı oldu hala gerek paylaşımları gerek desteğiyle yoluma ışık olmakta karanlığımı aydınlatmaktadır..
Feyza hanım iyi ki varsınız
d....a
Feyza hanımın enerjisi çok yüksekti ve ilk görüşmede kendisine fazlasıyla ısındığımı söyleyebilirim. Uzun süredir terapiye başlama fikrim vardı ama kendimle yüzleşmekten kaçıyordum daha sonra araştırma yaparken Feyza hanımı buldum ve başlamak istedim. Bütün sorunlarıma çok özenle yaklaşıyor ve bu süreçleri geçirirken her zaman yanımda oluyor. İyi ki bu yolda Feyza hanımla ilerliyoruz.
el...
Feyza Hanım yaklaşık dört aydır seans alıyorum..
Çok güzel bir yol kat ettik naifliği mesleki tecrübesi ve sizi anladığınızı hissettirmesi ve ruh beden zihin bütünlüğümde sağlıklı bir şekilde iyileşim göstermesin de katkısı çok büyük.. mesleğinizi severek ve donanımlı bir şekilde yapıyor olmanız taktire şayan..
s....d
İnanılmaz ilgili bir terapist Feyza hanım. Kendisinden EMDR terapisi aldım. Kısa zamanda çok yol katettik. Halen devam ediyoruz. Herkese öneririm
i̇....
Hayatımın çıkmaz sokaklarında dolaşırken Feyza Hocama rastladım. Tüm sokakların denize açılması gibi kafamdaki bir çok soru işareti teker teker aydınlığa kavuştu. Sakin ve sessiz bir ortamda, dikkate alınarak kendimi ifade etme şansını buldum. Feyza Hanım ile karşılaştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
b ...k
Feyza hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Yakın zamanda anneannemi kaybettim ve yas sürecimde beni çok güzel, empatik bir şekilde yönlendirdi. Emdr terapisiyle tanıştım ve ciddi anlamda faydası gördüm. Kendisine minnettarım.
f....ç
İki yıl önce annemin ölüm sürecinde başlayıp, 6 şubat depreminde ailemden kayıplar olması nedeniyle sırtımda ve boynumda sürekli sıkışma ve baş ağrısı, uykusuzluk ve aşırı anksiyete ile aylardır mücadele ediyordum, Öyle ki, bir öğretmen olarak okulda ağrıyla geçirdiğim saatler nedeniyle işimi yapmakta bile zorlanıyordum. Zor zamanlar geçirdiğim bu süreçte tavsiye üzerine Feyza Hanım’a danışan oldum.
Görüşmelerimizin daha 3. Haftasında sanki sihirli bir el değmiş gibi ağrılarım ve tutulmalarım hemen hemen kayboldu. Uyguladığı Travma Duyarsızlaştırma Yöntemi olan EMDR tekniğiyle anksiyetemi de bir hayli azalttığını söyleyebilirim.
Feyza Hanım, engin akademik bilgisi ve güler yüzüyle tanımaktan mutluluk duyduğum bir uzmandır…
i.....
Feyza hanımla bundan bir sene önce yollarımız kesişti. Kendimle alaklı sorunlarımı halletmemde bana çok yardımcı oldu. Ben kendisine anksiyete ve depresyon şikayeti ile gitmiştim. Terapiye başladıktan altı yedi ay sonra da terapiyi artık ihtiyacım kalmadığını söylediği için sonlandırdık. Ne zaman aklıma gelse iyi ki gitmişim diyorum.
al...i
Kendisi inanılmaz dolu bir insan.Harika bir deneyimdi.Kendimi sayesinde daha iyi hissediyorum.
f....g
Gerek yaşamış olduğum ayrılık sürecinde gerek ise, sonrasında yeni hayatıma tekrar adapte olup geleceğime bakarak devam etmem konusunda oldukça rahat ve makul, bana mantıklı gelen iletişimi sayesinde oldukça yardımcı oldu. Kendisine gerçekten teşekkür ederim.
Feyza Coşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyza Coşkun, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Feyza Coşkun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, EMDR Terapi, Online Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Evlilik Terapisi, Çift Terapisi, Online Danışmanlık, Yetişkin Terapisi, Ergen Terapisi.
Feyza Coşkun adresi nerede?Feyza Coşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyza Coşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feyza Coşkun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feyza Coşkun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyza Coşkun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Feyza Coşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyza Coşkun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feyza Coşkun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feyza Coşkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Feyza Coşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.