İnsanın kendini doğru tanımasının, ikili ilişkilerde kendini doğru konumlandırmasının psikolojik dengesinin sağlanması ve yaşam enerjisini arttırmadaki önemini fark ettim. Özellikle, psikolojik sorunların daha küçük yaşlardan itibaren oluşmadan yani “testi kırılmadan önce” çözülebileceğini fark ettim. Bu nedenle, anne, babalara ve eğitimcilere yönelik Aile ve Yetişkin Eğitimcisi ve Psikolog olarak psiko eğitim faaliyetlerinde bulunmaktayım. Çocuğun gelişim ve davranışsal problemlerine ve Yetişkinliğe adım atmaya çalışan gençlerin ergenlik çağı problemleri ve yetişkin yaşamının daha doyumla yaşanabilmesi için bireysel destek ve psikoterapi çalışmalarına yoğunlaştım.
Psikoterapinin danışanın yaşamına özgü yaklaşımla ele alınmasının önemli olduğunu düşündüğüm için farklı psikoterapi uygulamalarını danışanın yaşam kalitesini arttırabilmesi için kullanıyorum. Farklı insan problemlerinin çözümü için Oyun Terapisi, BDT (Bilişsel Davranışcı Terapiler), Bilinçli Farkındalık Temelli Bilişsel Terapi (Mindfulness), EMDR(Göz Hareketleriyle Maruz Bırakma ve Yeniden İşleme) Terapisi yaklaşımlarını kullanmaktayım.
Danışanlarla yüzyüze ve Türkiye’nin dört bir yanında ikamet eden danışanlarla da online olmak üzere görüşmelere devam etmekteyim.
Görüşmek üzere…
Çocuklarda Yeme Problemleri
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İlişki Terapisi
Psk. Feyza Durmaz
İlk söyleyeceğim, teşekkür ederimBen de psikologum ve mesleğimi yapmakla ilgili kaygılarım vardı. Hatta bu kaygılarım o kadar yoğundu ki iş değiştirmeyi bile düşünüyordum. Bu kaygılarım nedeniyle başvurdum Feyza Hanıma. Feyza Hanım çok ilgili ve bilgisiyle destekleyiciydi benim için önemli. Dikkatle dinliyor. Terapi süreci ile ilgili detaylı açıklamalar yapıyor. Siz hazır olmadan sizi hiç bir şeye zorlamıyor. Beni kaygılandıran her şeyi özenle çalıştık. Kurduğumuz iletişim ve kullandığı teknikler çok etkiliydi. Şuan mesleğimi yapabiliyorum ve ne kadar sevdiğimi bir kez daha anladım. Tüm süreç için kendisine çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim.
Uzun süredir devam eden kaygılarım nedeniyle başvurdum Feyza Hanıma. Böyle yaşamak çok yorucuydu artık. Bir yandan çok yorulmuş diğer yandan da çok umutsuzdum, bir şeylerin değişebileceğine inanamıyordum. Daha önceden terapiyle ilgili olumsuz deneyimlerim de vardı, çok kaygılıydım yeniden terapiye başlama konusunda açıkcası yine olumsuz olucağını düşünüyordum. Feyza hanıma tavsiye üzerine başladım. İlk seanstan itibaren destekleyici sıcak tavrını hissettim. O seansa girince kendimi güvende ve rahatlamış hissetmeye başladım. İşini bilen birisi Feyza Hanım. Şuan kaygılarımda büyük bir azalma var ve daha yapıcı bir şekilde kaygılarım var. kendisine teşekkür ediyorum.
ha...z
Feyza Hanımla kaygı problemim üzerine iletişime geçtik ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Terapi esnasında uyguladığı yöntem, teknik ve metotlarda çok iyiydi. Gerçekleştirdiğimiz her bir seanstan sonra kendimi daha da iyi hissetmeye başladım. Feyza Hanım'a çok teşekkür ediyorum.
b....k
Feyza Hanım ile tanışmam hayatımın dönüm noktalarından biri oldu diyebilirim. Stres ve kaygı konusunda başkaları tarafından bir çok kez ilaçlı tedaviye yönlendirildim bunların bir faydasını tabiki uzun vadede göremedim. Kesinlikle danışmana ihtiyacım varmış bunu şimdi daha iyi anlıyorum. Feyza hanım güler yüzünüz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
s ...d
Yapmış olduğumuz görüşme sürecinde vermiş olduğunuz destek ve hayatıma dokunduğunuz için teşekkür ederim. Terapi sürecinin çok sancılı ve zor bir süreç değilde sizin yardımınızla daha çok insanın kendini ve davranışlarını tanıdığı bir süreç olduğunu öğrendim. Kesinlikle çevremdeki insanlara önerebileceğim bir psikologsunuz. Teşekkürler.
ü.....
Uzun yıllardır takıntı , kaygı ve depresyonla uğraşıyordum. Feyza hanımla seanslara başladığımızdan beri sorunlarım büyük ölçüde azaldı, sorunlarımın kökenini doğru tespit etmesi açısından çok başarılıydı , bunun yanında kullandığı teknikler çok etkili oldu , kendisine teşekkür ederim.
üş...s
5 yaşındaki kızımızla artık baş edemediğimiz problemler vardı ve ebeveyn danışmanlığı aldık eşimle. Ben Düzce'de yaşıyorum.Daha önceki referanslarda araştırdığım ve karşılaştığım,güvenle gittiğim bir profesyonel olduğu için tercih ettim.Aldığı eğitimler güven verici.Görüşme sonrasında kendimi daha iyi tanıyabiliyorum,çocukluğumla ilgili olanlara net bakabiliyorum,duygularımı anlayabiliyorum, kaynağına bakabiliyorum. Seanslarıma devam ediyorum.Aldığım desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum.
f....k
Zor bir dönemden geçerken kendisi bana çok yardımcı oldu hem samimiyeti hem bilgisi ile. Gerçekten oldukça verimli bir seans süreci oldu. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim kendisini.
Feyza hanımla bir arkadaşımın yönlendirmesiyle görüştüm. Son zamanlarda çok kaygılı hissediyordum. Pandemi dönemiyle birlikte çok huzursuzluk yaşıyordum, dışarı çıkmak herhangi bir şey yapmak istemiyordum. Feyza hanım ile çok iyi giden bir terapi sürecine başladık. Kendisi çok güler yüzlü, iyi dinleyen, sürece hakim bir Psikolog. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
a....t
Gündelik hayatimi olumsuz ekileyen kaygılarımdan ötürü kendisi ile görüşmeye karar verdim. İlk başlarda çok tedirgin idim lakin psikologumuz süreci çok iyi yönetti. Su an kendimi her zamankinden daha huzurlu hissediyorum. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.
Feyza Durmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyza Durmaz, Psikoloji. Size Feyza Durmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Feyza Durmaz adresi nerede?Feyza Durmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyza Durmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feyza Durmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feyza Durmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyza Durmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Feyza Durmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyza Durmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feyza Durmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feyza Durmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Feyza Durmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Feyza Durmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Feyza Durmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar