Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Fi Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
WISC-4 Zeka Testi
WISC-IV Zeka Testi
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
Çocuk Değerlendirme Paketi
Çocuk Gelişim Testi
Ön Görüşme
f...
Feyza Hanım'a bir tanıdığımın önerisi üzerine ulaştım. Daha önce online terapi sürecim olmuştu ama istediğim kadar verim alamamıştım. Mevsim geçişleri bazı problemler yaşıyorum. Feyza Hanım'dan bu küçük depresyonlar için destek aldım. Kendisi, gerek mesleki bilgisi gerekse bana olan yaklaşımı, ilgisi ve açıklayıcı tavrıyla kliniğinden memnun ayrılmamı sağladı. Ben de tavsiye üzerine kendisiyle tanıştım ve ben de çevreme tavsiye ediyorum.
a....b
Kendimi iyi hissetmediğim bir dönemdeydim. Kaygılarım vardı, stresliydim. Bu sebepten dolayı başvurdum. 2-3 seans ile farkındalığım arttı. O kadar iyi nokta atışı yaptı ki stresten çıktım. 2-3 seans aldım. Bana çok iyi geldi. Tekrar gitme ihtiyacı bile duymadım. Sayesinde tüm sorunlarım tamamen çözüldü. Feyza Hanım güler yüzlü ve sıcakkanlı bir uzman. İnsanı rahatsız etmeyen bir duruşu var. Güven veren birisi. Ben memnun kaldım.
h....k
Feyza Hanım'ın işini iyi yaptığını düşünüyorum. Hiç yargılamıyor. Depresyon sebebiyle başvurdum. 1 yıldır kendisine gidiyorum. Arkadaş önerisiyle kendisine başladım. Seanslardan sonra kendimi rahatlamış ve anlaşılmış hissediyorum. Bana çok iyi geliyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Ben memnunum.
g....̇
Ergenlik dönemi ve ailesel problemler için başvurdum. Çok ilgili ve güler yüzlü bir uzman. Danışanını çok iyi dinliyor. Ben çok memnunum. 6-7 aydır gidiyorum. Faydasını gördüm.
a....d
Kişisel problemlerim için başvurdum. Çok ilgiliydi. Kendisiyle 6-7 ay geçirdik. Çok tatlı dilli. Uzmanlığını da çok beğendim. İstediğim zaman arayabildim. Benimle ilgilendi. Hiçbir sorun yaşamadım. Birlikte güzel bir süreç geçirdik. Problemleri atlattım ve süreci sonlandırdık.
n....m
Çift terapisi için başvurdum. Sonra bireysele geçtim. Her iki konuda da bana yardımcı oldu. Hayata bakış açımı değiştirdi. Sağlıklı düşünmemi sağladı. 5 aydır gidiyorum. Feyza Hanım'ı kendim araştırarak buldum. Anlayışlı, sabırlı, güler yüzlü birisi. İnsana güven veren bir duruşu var. Çok iyi bir dinleyici. Ben kendimi yanında huzurlu hissediyorum.
o....b
Çift terapisi için başvurdum. 10 seans aldım. Sürecim güzel geçti. Verim aldım. Seanslara devam ediyorum. Feyza Hanım etik kurallara uymaya çalışan bir uzman. İki tarafa eşit davranıyor. Aynı oranda söz hakkı veriyor. Memnunuz kendisinden.
gö...n
Gizem hanımdan Depresyon ve Anksiyete için seansa gitmeye başladım.Çoçukluğumdan beri kendimi suçladığım çok fazla şey vardı ve bunlar son zamanlarda yaşadığım olaylarla çok fazla artmışti.İntiharı arzuladığım zamanlarda seanslara gitmeye başladım.Seansa başlamadan önce geleceğe karşı hiçbir umudum kalmamiş ve geçmişte yaşadiğim kötü şeyler için kendimi suçluyordum.Seanslara gitmeye başladıktan sonra bunlar düzeldi artık böyle düşünceler içinde değilim.Bana bunu çok güzel yollarla açıklayıp gercekten farklı bir bakış açısı kattı.Söylediği herşey bana ayrı bir farkındalık kattı.Kendisi çok anlayışlı,empati ile yaklaşan ve güleryüzlü birisi.Mesleğini çok iyi gerçekleştiriyor ve seanslara gitmeyi çok seviyorum.
i̇...y
Sınav stresi için başvurdum. Sonrasında tüm hayatım için görüştük. 14 ay boyunca düzenli seanslara gittim. Seanslar sayesinde sıkıntımı atlattım. Farkındalığım arttı. Üniversiteyi kazandığım için farklı ile gittim. Bırakmak zorunda kaldım. Eskisine nazaran iyiyim. Uzman ile bir şeyler paylaşmak çok farklı oluyor. Kendimi Feyza Hanım'ın yanında abla kardeş gibi hissediyordum. Yargılamayan bir uzman. Ben çok rahat ve isteyerek gittim. Konforlu bir süreçti benim için.
b...
Feyza Gizem Hanıma bir arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Depresyon sürecim ve hayatımda değiştirmek istediğim konular için yardım aldım. Gizem Hanım samimi ve çok iyi bir dinleyici. 9 aydır 2 haftada bir gidiyorum ve bana çok iyi geliyor. Çevremdekiler bile değişimimi fark edip söylüyorlar. Depresyon sürecimi onun sayesinde atlattığımı düşünüyorum. Bu sayede hayatımda güzelleşti. Çekinmeden her şeyi anlatabiliyorum, yargılamadan beni dinliyor. Aklıma takılan birçok konuyu onun bana yol göstermesi sayesinde çözebiliyorum. Çevreme her zaman tavsiye ederim.
Feyza Gizem Öğrük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyza Gizem Öğrük, Psikoloji. Size Feyza Gizem Öğrük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi.
Feyza Gizem Öğrük adresi nerede?Feyza Gizem Öğrük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 75.yıl Mh.5306 Sk.No:41 K:2 D:4 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyza Gizem Öğrük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Feyza Gizem Öğrük uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Feyza Gizem Öğrük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyza Gizem Öğrük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Feyza Gizem Öğrük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyza Gizem Öğrük tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Feyza Gizem Öğrük hakkında ne düşünüyor?Toplam 42 hasta / danışan, Feyza Gizem Öğrük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Feyza Gizem Öğrük hangi sigortaları kabul ediyor?Feyza Gizem Öğrük tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.