Şu anda, Özel Urfa Huzur Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde profesyonel olarak çalışmaktayım. Dil ve konuşma terapisi alanında, bireylerin iletişim becerilerini geliştirmek ve yaşam kalitelerini artırmak için bilimsel temelli yöntemlerle hizmet sunuyorum.
Güncel terapi yaklaşımlarını yakından takip ederek, danışanlarıma en uygun ve etkili tedavi planlarını uygulamayı hedefliyorum.
Akıcılık Bozukluğu Terapisi
Aprakside Konuşma Terapisi
Artikülasyon Bozukluğu Terapisi
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Huzur Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Helin Hocam'a, kızımda kekemelik ve yanlış dil kullanımlarından dolayı ulaştım. Gayet güzel geçiyor, kekemelik azaldı. Çevreme tavsiye ederim. Bir hocamın tavsiyesi üzerine buldum.
i̇...r
Feyza Helin hanım tecrübesi ve ilgisiyle oğlumun dil gelişimine baya katkıda bulundu. Daha öncesinde kısa kelimelerle cevap verirken şu an cümle kurarak anlaşıyoruz. Konuşmaya başlayınca oğlumun sosyal gelişimi ve diyaloğu fazlasıyla arttı.
p.....
Çalıştığı özel eğitim kurumundan ve çocuğumuzun dil terapisine ihtiyaç duymasından ulaştık. Gayet iyi ilerlemekteyiz. Doktorumuz ve öğrencimiz arasında iyi bir bağ kurulmuş, gelişmeler bu yönde ilerlemektedir. Tavsiye ediyorum, memnunuz.
Feyza Helin Kaya'ya tavsiye üzerine ulaştım, Feyza Helin Hocam'ızla oğlumun artikülasyon bozukluğu sebebiyle seanslara başladık. Öncelikle oğlumun süreçte kendini rahat hissetmesi ve çalışmalara olumlu yanıt vermesi bizim için önemli oldu. Süreçte bizlerle iletişim halinde olması ve bilgi akışını kesmemesi bizi etkileyen diğer hususlar oldu.
Feyza Helin Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyza Helin Kaya, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Feyza Helin Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
Feyza Helin Kaya adresi nerede?Feyza Helin Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İmambakır Mh. 686.Sokak No:3 Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyza Helin Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Feyza Helin Kaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Feyza Helin Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyza Helin Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Feyza Helin Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyza Helin Kaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Feyza Helin Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Feyza Helin Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Feyza Helin Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Feyza Helin Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şanlıurfa Dil ve Konuşma Bozuklukları
Şanlıurfa Gecikmiş Dil ve Konuşma