Sertifikalar ve Müdahale Programları
• Çocuk Resimleri Analizi ve Psikolojik Resim Testleri Eğitimi
• GOBDÖ-2-TV Gilliam Otistik Bozukluk Derecelendirme Ölçeği-2- Türkçe Versiyonu
• Ebeveyn Çocuk Etkileşimi: Piccolo Gözlem Formu
• Bayley Gelişimsel Tarama Testi
• NöroPLAY Yöntemi Eğitmeni. Nöroplay Yöntemi Uygulayıcısı; 0-42 ay arası çocuklar için kliniğimizde geliştirdiğimiz, Otizmde Erken Müdahale Programıdır.
• Çocuklarda Bilişsel Davranışçı Terapi; 4-12 yaş çocuklarına yönelik oyun terapisi
• Çocuk Merkezli Oyun Terapisi
• YALÇINKAYA Yöntemi; PARE, Dinleme, Dil ve Konuşma Uygulama Eğitimi
• LEGO Terapi; Bricks for Autism, Building Social Communication - LEGO Based Therapy, Cambridge University, London, UK
• ETEÇOM ( Etkileşim Temelli Erken Çocuklukta Müdahale Programı)
• IAIM Bebek Masajı Eğitimi
Mesleki Kongre ve Çalışmalar
2012 - 3. Türkiye Üstün Yetenekli Çocuklar Kongresi
2014 - 1.Ulusal Çocuk Gelişimi Öğrenci Kongresi, Bildiri Sunumu (Hacettepe Üniversitesi)
2015 -Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık ve Sanat Şenliği
2015 - Uluslararası Katılımlı 3. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kongresi- Erken Müdahale
2015 - 3. Ulusal Çocuk Gelişimi Öğrenci Kongresi, Bildiri Sunumu (Ankara Üniversitesi)
2015 - 2. Ulusal Çocuk Gelişimi Öğrenci Kongresi, Bildiri ve Poster Sunumu (Kırıkkale Üniversitesi)
2015 - Prof. Dr. Haluk Yavuzer ile Resimleriyle Çocuk Söyleşisi
2015 - Hacettepe Üniversitesi Sağlık Zirvesi
2016 - Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Dört Duvar Arasında Çocuk Paneli
2017 - Prof. Dr. Burak Tatlı, Pediatri Çalıştayı, 0-3yaş Oyun Gelişimi ve Oyuncak Seçimi adlı sunum
2020- Nutricia-NAr Pediatri Buluşmaları, Prof. Dr. Burak Tatlı Çocuk Nöroloji Kliniği, 0-3yaş Oyun Gelişimi ve Oyuncak Seçimi adlı sunum, İstanbul
2021- NAR Pediatri Buluşmaları, Prof. Dr. Burak Tatlı Çocuk Nöroloji Kliniği, 0-12 ay Oyun- Oyuncak Seçimi adlı sunum, İstanbul
2021-Nutricia Pediatri Buluşmaları, 0-36 ay oyun gelişimi, İzmir
Lisans ve Yüksek Lisans Bitirme Tezleri
2016- ‘0-36 ay Bebeği Olan Annelerin Bağlanmaya İlişkin Bilgi Düzeylerinin İncelenmesi’
2020- ‘12-36 Ay Arası Otizm Spektrum Bozukluğu Riski Taşıyan Çocukların Taklit Becerileri Ve Annelerin Çocuklarının Taklit Becerilerini Destekleyici Uygulamalarının Belirlenmesi’
Yazısı Bulunulan Kitaplar;
• Bana Biraz Otizmden Bahset, Doç. Dr. Barış Ekici
• Otizmi Oyuna Getir; Nöroplay Yöntemi, Doç. Dr. Barış ekici, Prof. Dr. Müdriye Yıldız Bıçakçı
Sütlüce Mah. İmrahor Cad. Vakıf Bank Yanı, Haliç Park Plaza, Kat:6, Daire:18, İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Otizme Erken Müdahale
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Bebek Uyku Danışmanlığı
f....k
Alanında harika bir uzman çok memnun kaldık.Kızımın gelişimsel değerlendirmesinde dikkat eksikliğini fark etti gerekli testleri ve yönlendirmeleri yaparak bu süreçde bize çok katkısı oldu ve şuan kızımın dikkat ve odaklanma sorunu kalmadı böylelikle okul başarısı arttı.Feyza hanım çok özverili ve işinde çok iyi bir uzman.
r....)
Çocuk gelişimi için başvurdum. Ara ara destek alıyoruz. Birlikte seanslara katılıyoruz. Gece idrar kaçırma sorunu vardı. Genel olarak her problem için gidiyoruz. Süreci daha rahat atlatmak için. Feyza Hanım sevecen, tatlı, bilgili bir uzman. Memnunuz kendisinden. Hiçbir sorun yaşamadık.
b....d
Çocuğum çok agresifti. Babası uzak bir yere çalışmaya gittiğinde kakasını tutmaya başladı. Bütün dengemiz bozuldu. Bebekken de gittik kendisine uyku düzeni için. Her kriz anında akıl danışanımız oldu. Şu an oyun terapisi hizmeti alıyoruz. Ayrılık kaygısı yaşadığı için onun üzerinde çalışıyoruz. Çok iyi geldi, seanslar sürecimiz devam ediyor. İlgili ve alakalı bir uzman. Çok memnunuz kendisinden.
i̇....
Oğlumun gece emmelerini bırakma sürecinde kendisinden danışmanlık aldım. Her şeyden önce bana nasıl davranmam gerektiğini sürecin nasıl devam edeceğini en ince detayına kadar anlattı. Olması gereken süreçleri yaşamamızın doğru olacağını belirtti. O olmasa cesaret edip bu sürece başlayamazdım. Hep kendim deneyip yarım bırakmıştım. Onun desteği ile şuan gece emmelerini bıraktık. Süreci iyi yönetilmesi ve yönlendirilmesi bir anne için çok önemli. Kendini güvende hissetmek. O kadar güzel bir güven , detaylı bilgi aktarımı ve yönlendirmeler gerçekleştirdi ki sürece hakim olmamı sağladı. Gece uykularıma kavuştum. Belki de daha önce kendisi ile görüşseydim her şey daha da güzel olabilirdi. Biz 23 aylıkken başladık bu sürece. Kimse kendini yalnız hissetmemeli. Uzman görüşleri ve yönlendirmeleri o kadar değerli ki. Tabi birde aynı dilden konuşabilmek.Kazandırdıkları çok değerli. Herkese tavsiye ederim.
bu....
Kendisini aldığım bir eğitim sırasında tanıdım. Kızımın duygularını yönetmekte sıkıntıları vardı. Bu konuda beni ve kızımı çok güzel yönlendirmeleri oldu. Sürecimizi tamamladık ve bugün vedalaştık. Kendisine o kadar çok alışmışımki içimde bir eksiklik oldu. Umarım tekrardan yollarımız kesişir.
İlk görüşmemiz genel gelişimsel değerlendirme için olmuştu, akabinde meme bırakma süreciyle devam ettik. Memeden kesme sürecini çok içime sinerek ve kısa zamanda çözdük. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bez bırakma sürecinde de kendisine başvuracağım. Adeta terapi odası, keşke alıp sizi eve getirsek hissiyle ayrılıyorum her seferinde :)
Referans ile gittik. Oğlum 1.5 yaşındayken dönemsel gelişimi ile problem yaşadık bunun ile ilgili gittik. Nöroplay yöntemi uyguladı. 3 ay devam ettik. Daha sonrasında ergoterapi önerdi. O eğitimi de aldık. Çocuğun gelişimi ile ilgili değerlendirme raporu tuttu. Uzman olduğu için çocuk ile ilgili değerlendirme ve yönlendirme yapıyor. 3 ayda bir kontrollere ve değerlendirmelere gidiyoruz. Çocuğun gelişimini takip ediyor. Feyza Hanım gerçekten alanında bir numara, mükemmel. Çok memnun kaldık. Feyza Hanım çok cana yakındır aile gibi görür. Çocukların gelişimlerinden aldığı haberler ile mutlu oluyor.
Feyza Hanım'dan çok memnunum. Özelden de cevap verir, desteklerini veriyor. Oğlumun gelişim değerlendirmesi için gitmiştim. Oyun terapisi aldık. Maddi bir kaybı olacağı halde artık kreşe gidin dedi. Maddiyata önem verseydi devam edin derdi. Ben sormadan da oğlumu bana soruyor özverili bir uzman. Kendisinden çok memnunum.
3.5 yaşındaki oğlumun kekemeliği için gittim. Süreç güzel gidiyor. Daha uysal oldu ikna çabasına girmeden söz dinliyor ve kekemeliğinde de düzeldi. Bütün süreçlerden memnun kaldım. Bize olan bilgilendirmesinden kafama takılan sorulardan cevap alabilmemden memnun kaldım.
Çocuğumun okul oryantasyonu için gittik. Bu konuda benimle ve öğretmeni ile iletişime geçerek destek oldu. 3 hafta sonrasında oryantasyonu tamamladık. Daha önce de emzirme sürecini sonlandırmak için gitmiştik onda da 2 görüşme sonra halletmiştik. Yönlendirmelerini çok beğeniyorum uyguluyorum ve sonuç alıyorum. Süreci okul aile ve öğretmeni ile beraber üçünü kordineli yönettiği için bence büyük bir avantaj.
Feyza Kutlu Konuk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyza Kutlu Konuk, Çocuk Gelişimi. Size Feyza Kutlu Konuk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Oyun Terapisi, Denver Gelişim Tarama Testi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Bebek Beslenmesi, Randevu, Burdon Dikkat Testi.
Feyza Kutlu Konuk adresi nerede?Feyza Kutlu Konuk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sütlüce Mah. İmrahor Cad. Vakıf Bank Yanı, Haliç Park Plaza, Kat:6, Daire:18 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyza Kutlu Konuk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Feyza Kutlu Konuk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Feyza Kutlu Konuk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyza Kutlu Konuk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Feyza Kutlu Konuk hangi dilleri konuşuyor?Feyza Kutlu Konuk ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Feyza Kutlu Konuk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyza Kutlu Konuk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Feyza Kutlu Konuk hakkında ne düşünüyor?Toplam 57 hasta / danışan, Feyza Kutlu Konuk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Feyza Kutlu Konuk hangi sigortaları kabul ediyor?Feyza Kutlu Konuk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.